• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri

ohh ne güzel canım bende 2016 diye çıkmıştım ama ani bi kararla kasım 2015 oldum :KK48:
şimdiden hayırlı olsun .hazırlıklara başladınız mı ?:nazar:
amin canım hepimiz için hayırlı olsun. çeyizlerimi epeydir alıyorum. ayrıca k.pederimin bize verdiği evi tadilat yaptırmaya uğraşıyoruz işte. içine girmeden insan anlamıyor, yuva kurmak gerçekten çok zormuş

Kizçeler bende varim 2016 geliniiiii :) söz nişan bitti nişan biraz da stresli oldu insallah dugun guzel gecer kis aylarina girdigimizde bir seylere basliycaz bizde insallah allah hepimizin gonlune gore versin :KK68:

Merhabalar herkese :) 2016 Nisan geliniyim kısmetse.. Hazırlıklara yavaş yavaş başladık. Tabak çanak, düğün salonu araştırmalarına girdik.. Tek sorunum şafak erimek bilmiyor :( Herkese bu yolda kolaylıklar ve mutluluklar diliyorum :KK200:

Allah kolaylık versin canım bende 1 sene asker yolu bekledim sonunda hayallerimize yaklaşıyoruz 30 nisana düğün salonunu tuttuk bizde Allah nasip ederse :))

Merhaba benim de düğünüm 2016 Temmuz olacak çok büyük ihtimalle.Kızlar bir fikrim var, 2016 gelinleri olarak çeyiz için kampanyaları paylaşlım mı?Ne dersiniz??:))

İndirim kampanyaları vs. Mesela engilish home mağazasında bu hafta tüm battaniyelerde %50 indirim var. Her zaman mağazaları tek tek gezmek zor oluyor, bazen web sitelerinde bile indirimler yazmıyor, bizim gözüme çarptıkça buradan paylaşsak iyi olur sanki??

Back
X