- Konu Sahibi bircadiningunlugu
paylaşalım tabi kızlar mesela dün a101 de çok güzel masa örtüsü ve bardaklar vardı kaptım hemen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de 2016 geliniyim. Yaz sonunda olacak muhtemelen.. Nişanlım Kasımda askere gidiyor
Birbirimizi kaybetmeyelim, arkadaş oluruz askerlik dönemi boyunca dertleşiriz sohbet ederiz. Nasıl geçecek ben de bilmiyorum hiç..bende 2016 temmuz geliniyim inş.. buarada bende kasımda askere yolluyorum nasıl gecicek 6ay bilmiyom yaaa
Birbirimizi kaybetmeyelim, arkadaş oluruz askerlik dönemi boyunca dertleşiriz sohbet ederiz. Nasıl geçecek ben de bilmiyorum hiç..
Biz de ayrı şehirlerdeyiz, bide ben öğretmenim daha uzak bir yerde görev yerim, oraya gidince de hepten uzak oluyoruz. Tabi telefon, bilgisayar aracılığıyla sürekli iletişim halindeyiz, çok zor olacak haberleşememek.. Ben bide yalnızım orda, tek dayanağım o oluyordu.nezamandır onu düşünüyom bende nasıl gecer o yokken neyapılır ne edilir acayip alıştım biz farklı şehirlerdeyiz o yüzden 7-24 konuşuruz telefonda işteyken bile o geceler nasıl geccek.. Siz aynı sehirdemisiniiz
Biz de ayrı şehirlerdeyiz, bide ben öğretmenim daha uzak bir yerde görev yerim, oraya gidince de hepten uzak oluyoruz. Tabi telefon, bilgisayar aracılığıyla sürekli iletişim halindeyiz, çok zor olacak haberleşememek.. Ben bide yalnızım orda, tek dayanağım o oluyordu.
Aklıma getirmemeye çalışıyorum valla, zaten benim 25 günüm kaldı memlekette, sonra gidiyorum görev yerime.. E şimdi de ayrı şehirlerdeyiz elimizden geldiğince görüşmeye çalışıyoruz ama zor oluyor tabi..bende yalnızım şimdi bile bazen gün icinde iş yogunlugundan 2-3 saat görüşemeyince cok fena özlüyorum alışkanlık olmuş resmen seninde öyle cok zor olcak o giidnce asıl yalnızlık ozaman başlıcak
Aklıma getirmemeye çalışıyorum valla, zaten benim 25 günüm kaldı memlekette, sonra gidiyorum görev yerime.. E şimdi de ayrı şehirlerdeyiz elimizden geldiğince görüşmeye çalışıyoruz ama zor oluyor tabi..
2014 te nişanlandım 2016 da inşallah evlenirim.kimse düğünü ağzına dahi almıyor
al bendende o kadarçooookkkkk heycanlı ve stresliyim kızlarrrr 2016 temmuzda düğünüm ama düğün salonuna girişten düğünden tutun evi tutma yerleştirme hersey de bir panik yasıyorum daha şimdidennnn
nişanlım atanamadı o yüzden ailesinin maddi durumu iyi değil yani orta halli
çooookkkkk heycanlı ve stresliyim kızlarrrr 2016 temmuzda düğünüm ama düğün salonuna girişten düğünden tutun evi tutma yerleştirme hersey de bir panik yasıyorum daha şimdidennnn
merhaba bende allah kısmet ederse 2016 yılında gelin olacağım :)
nişanlım şu an askerde 5 yıllık bi beraberlikten sonra nişanlandık mayısta askerden gelcek :)
evet kesinlikle öyle ve şu an askerde özlem daha bi çok artıyohayırlısı olsun canım su akar yolunu bulur. bir anda değişiverir herşey.
benimde 2016 mayısta inş. ama henüz o kadar stres heyecan yok. çok var daha yaa biran önce geçse şu aylar
uzun ilişkiden sonra ne kadar değerli değil mi bu günler. bizde 7 yıldan sonra nişanlandık. Çok başka bişi aynı evi paylaşacak olmanın hayali
evet kesinlikle öyle ve şu an askerde özlem daha bi çok artıyo
amin amin güzel dileklerin için :) mayısta gelcek işte eşya falan derken ağustos olur diye düşünüyoruz canım.Allah kavuştursun canım. Tez zamanda geçsin bu hasretli günleriniz inş. Düğün ne zaman hangi ay düşünüyorsunuz?
amin amin güzel dileklerin için :) mayısta gelcek işte eşya falan derken ağustos olur diye düşünüyoruz canım.