• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri

Birbirimizi kaybetmeyelim, arkadaş oluruz askerlik dönemi boyunca dertleşiriz sohbet ederiz. Nasıl geçecek ben de bilmiyorum hiç..

nezamandır onu düşünüyom bende nasıl gecer o yokken neyapılır ne edilir acayip alıştım :KK43: biz farklı şehirlerdeyiz o yüzden 7-24 konuşuruz telefonda işteyken bile :KK43: o geceler nasıl geccek.. Siz aynı sehirdemisiniiz

nezamandır onu düşünüyom bende nasıl gecer o yokken neyapılır ne edilir acayip alıştım :KK43: biz farklı şehirlerdeyiz o yüzden 7-24 konuşuruz telefonda işteyken bile :KK43: o geceler nasıl geccek.. Siz aynı sehirdemisiniiz
Biz de ayrı şehirlerdeyiz, bide ben öğretmenim daha uzak bir yerde görev yerim, oraya gidince de hepten uzak oluyoruz. Tabi telefon, bilgisayar aracılığıyla sürekli iletişim halindeyiz, çok zor olacak haberleşememek.. Ben bide yalnızım orda, tek dayanağım o oluyordu.

Biz de ayrı şehirlerdeyiz, bide ben öğretmenim daha uzak bir yerde görev yerim, oraya gidince de hepten uzak oluyoruz. Tabi telefon, bilgisayar aracılığıyla sürekli iletişim halindeyiz, çok zor olacak haberleşememek.. Ben bide yalnızım orda, tek dayanağım o oluyordu.

bende yalnızım şimdi bile bazen gün icinde iş yogunlugundan 2-3 saat görüşemeyince cok fena özlüyorum :( alışkanlık olmuş resmen :( seninde öyle cok zor olcak o giidnce asıl yalnızlık ozaman başlıcak :(

bende yalnızım şimdi bile bazen gün icinde iş yogunlugundan 2-3 saat görüşemeyince cok fena özlüyorum :KK43: alışkanlık olmuş resmen :KK43: seninde öyle cok zor olcak o giidnce asıl yalnızlık ozaman başlıcak :KK43:
Aklıma getirmemeye çalışıyorum valla, zaten benim 25 günüm kaldı memlekette, sonra gidiyorum görev yerime.. E şimdi de ayrı şehirlerdeyiz elimizden geldiğince görüşmeye çalışıyoruz ama zor oluyor tabi..

2014 te nişanlandım 2016 da inşallah evlenirim.kimse düğünü ağzına dahi almıyor

bunca mesaj arasından sizinki içime oturdu resmen o_O Allah yardımcınız olsun en yakında zamanda güzel bir haber alırsınız inş. beklediğinize sabrınıza değer herşey. Özel olmazsa neden konuşulmuyor düğün?

çooookkkkk heycanlı ve stresliyim kızlarrrr 2016 temmuzda düğünüm ama düğün salonuna girişten düğünden tutun evi tutma yerleştirme hersey de bir panik yasıyorum daha şimdidennnn

merhaba bende allah kısmet ederse 2016 yılında gelin olacağım :)
nişanlım şu an askerde 5 yıllık bi beraberlikten sonra nişanlandık mayısta askerden gelcek :)

nişanlım atanamadı o yüzden ailesinin maddi durumu iyi değil yani orta halli

hayırlısı olsun canım su akar yolunu bulur. bir anda değişiverir herşey.

çooookkkkk heycanlı ve stresliyim kızlarrrr 2016 temmuzda düğünüm ama düğün salonuna girişten düğünden tutun evi tutma yerleştirme hersey de bir panik yasıyorum daha şimdidennnn

benimde 2016 mayısta inş. ama henüz o kadar stres heyecan yok. çok var daha yaa biran önce geçse şu aylar :KK51:

merhaba bende allah kısmet ederse 2016 yılında gelin olacağım :)
nişanlım şu an askerde 5 yıllık bi beraberlikten sonra nişanlandık mayısta askerden gelcek :)

uzun ilişkiden sonra ne kadar değerli değil mi bu günler. bizde 7 yıldan sonra nişanlandık. Çok başka bişi aynı evi paylaşacak olmanın hayali :KK60:

hayırlısı olsun canım su akar yolunu bulur. bir anda değişiverir herşey.

benimde 2016 mayısta inş. ama henüz o kadar stres heyecan yok. çok var daha yaa biran önce geçse şu aylar :KK51:

uzun ilişkiden sonra ne kadar değerli değil mi bu günler. bizde 7 yıldan sonra nişanlandık. Çok başka bişi aynı evi paylaşacak olmanın hayali :KK60:
evet kesinlikle öyle ve şu an askerde özlem daha bi çok artıyo

Back
X