-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.921
Sen de hashimati tiroidi yok degil mi?inşallah canım. orda ayşe sertkaya var çok tatlı bi doktor. istersen bi danış yada doktoruna güven karar senin
canım kafana göre ilaç kullanma. için rahat etmiyorsa doktora git. yücel hoca tahlili gördüğü halde bişey demedi mi? benim tsh a tüp bebek tedavisine başladığım gün bakılmıştı öncesinde değil.Sen de hashimati tiroidi yok degil mi?
Bizzat semra hanima sormustum ilk muayenede ama tekrar sorucam. Dedigim gibi bi haftaya tedaviye basliycam onlar yok dese bile kendim baslarim belki icimin rahat etmesi acisindan.
Hos ben yucel karamana da muayene oldum ona da sormustum o da ilac kullan dememisti.
Ay ne bilim ya o su bu derken kafam lackalasti iyice
Hayir fazla degil gebelikte zaten ayarlanir dedigini hatirliyorum. Diger anti tpo ve bi test daha vardi onlar normaldi.canım kafana göre ilaç kullanma. için rahat etmiyorsa doktora git. yücel hoca tahlili gördüğü halde bişey demedi mi? benim tsh a tüp bebek tedavisine başladığım gün bakılmıştı öncesinde değil.
evet benim rahmimde perde vardı. yücel hoca da histeroskopi oldum. sonra 1 ay tatil planım için bekledim. yarın transferim var çok heyecanlıyım bu benim ilk tüp bebek denemem.Hayir fazla degil gebelikte zaten ayarlanir dedigini hatirliyorum. Diger anti tpo ve bi test daha vardi onlar normaldi.
Bugun dr um donus yapinca sorucam. Memorial yucel bey guvendigim bi dr zaten semra hanimla da gorusmustum.
Ablam dahiliye dr u tsh ima baksam o 2,5 alti olacak sekilde dozu ayarlasa mi diye dusundum ama bi bakim dr la bi gorusumde.
Ya simdiye kadar rahattim tedavi yaklasinca bi haller oldu bana. Umarim hepimiz icin guzel bi tedavi olir ve pozitifleri yakalariz.
Siz histereskopi olmus muydunuz
Bizim paralel gitmis.evet benim rahmimde perde vardı. yücel hoca da histeroskopi oldum. sonra 1 ay tatil planım için bekledim. yarın transferim var çok heyecanlıyım bu benim ilk tüp bebek denemem.
abla dahiliye doktoruysa tamam işte ne güzel bana merkezde hüsamettin bey tsh için dahiliye yada endokrinoloji doktoruna gitmemi tavsiye etmişti. tsh, t3, t4 ve anti tpo bakıldı. normalde ilaç vermezdim ama gebelik düşünüyorsun gebelikte önemli dedi ayşe hn. 5 haft sonra bu tahlilleri tekrar yap ve kontrole gel dedi. gebelikte zaten hiç sorunu olmayan kadınlarda bile tiroid ve guatr sorunları çıkabiliyor zaten.
evet yakın dönemler yakın kararlarBizim paralel gitmis.
Ben de t seklinden dolayi histereskopi oldum(tam t degil ama rahmim dar). Yucel bey ikinci deneme negatif olursa yapariz demisti. Yas 37 tum ihtimalleri ortadan kaldirmak istiyordum ikinci denemeden once. Semra hanim tedaviden once histereskopi yanlisi olunca onu tercih ettim.
Ben de tatil icin bi ay erteledim tedaviyi. Bir haftaya kadar tedaviye baslayacagim bi aksilik olmazsa
Umarim paylasabiliriz guzel haberlerimizi.evet yakın dönemler yakın kararlartedavin hayırlı olsun dilerim. güzel haberlerini de paylaş
sağol canım seninde kaliteli bol yumurtaların embriyoların olsun, sıkı sıkı yapışsınlar anneciğe :)Umarim paylasabiliriz guzel haberlerimizi.
Transferin cok guzel gecer umarim
Çok üzüldüm. Allah hayırlısını nasip etsin inşallahMalesef arkadaşlar negatif ne diyecegimi bilemiyorum bu da benim sınavım galiba. sonuç almayanlar tedaviye yeni başlayanlar hepiniz guzel sonuçlar alırsınız inşallah...
sağol canım seninde kaliteli bol yumurtaların embriyoların olsun, sıkı sıkı yapışsınlar anneciğe :)
Canım msjinı şimdi gördüm ilacın bittiyse tekrar alma sakın yoksa adet olamazsın benim ctesi bitti daha adet olmadım mesela kutu bittikten 3-4 gün sonra olunuyo doktorun adet olunca 2. Günümü gel dedi sanaSelamcadiprensesss
Benim de onden giden yumurtalar var diye tedaviye baslayamamistim ve bu ay dogum kontrol hapi kullanmaya basladim.
Dun son hapimdi. Adet olana kadar tekrar alip dogum kontrol hapina devam ediliyor mu biliyor musun?
Hastaneyi aradim dr um henuz donus yapmadi, ilac saatim de geldi..
Bir de ben bu ay 3-4 gun bikac saat gec aldim hapi bi sorun olur mu acaba?
Sen nerde tedavi goruyorsun cok soru sordum ama
Saol canım rabbim cümlemizin yardımcısı olsun listedeki bilgileri verirsen ekleyim canımArkadaşım zor günler geçirmişsin Allah yardımcın olsun inşallah.. Ben de 28 eylülde OPU olucam.. listeye eklenirsem çok sevinirim :)
Evet simdi arayip haber verdiler kullanma diye. Aynen aktif kanamanin ikinci gununde gidecegim.Canım msjinı şimdi gördüm ilacın bittiyse tekrar alma sakın yoksa adet olamazsın benim ctesi bitti daha adet olmadım mesela kutu bittikten 3-4 gün sonra olunuyo doktorun adet olunca 2. Günümü gel dedi sana
Yok canım ben onun için deil bu ayın yumurtalarını baskılayıp daha çok yumurta elde etmek için sanırım ben hacettepe üniversitesinde yaptırıyorumEvet simdi arayip haber verdiler kullanma diye. Aynen aktif kanamanin ikinci gununde gidecegim.
Simdiye kadar cok rahat olan bu sefer heyecan yapmam diyen ben simdiden heyecanlanmaya basladim
Sen hangi merkezdesin?
Seninde mi onde buyuyen yumurtalarin vardi?
Ben de tup bebek oncesi dogum kontrol hapi kullanan bi ben varim galiba diyordum
Aynen bende ki amacta o. Onden giden yumurtalar digerlerinin buyumesine engellermis. Bakalim umarim guzel ve kaliteli yumurtalarimiz olur bol bolYok canım ben onun için deil bu ayın yumurtalarını baskılayıp daha çok yumurta elde etmek için sanırım ben hacettepe üniversitesinde yaptırıyorumheyecan stres hep bişeyi yanlış yapıcaz diye canım
İnşallah canım :)Aynen bende ki amacta o. Onden giden yumurtalar digerlerinin buyumesine engellermis. Bakalim umarim guzel ve kaliteli yumurtalarimiz olur bol bol
canım benim yarın transfer günüm. bi aksilik çıkmazsa inşallah yarın bebeğim benimle olacak.İnşallah canım :)
Canim bu arada dr umla konustum tekrar tsh baktiracagim dort ustu ise ilac basliyoruz dedi. Bakalim artik ne dedilerse onu yapicam.canım benim yarın transfer günüm. bi aksilik çıkmazsa inşallah yarın bebeğim benimle olacak.
İnşallah bi aksilik çıkmaz canım sıkı sıkı tutunurlar sana 5. Gün mü yarıncanım benim yarın transfer günüm. bi aksilik çıkmazsa inşallah yarın bebeğim benimle olacak.