2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

inşallah canım. orda ayşe sertkaya var çok tatlı bi doktor. istersen bi danış yada doktoruna güven karar senin
Sen de hashimati tiroidi yok degil mi?
Bizzat semra hanima sormustum ilk muayenede ama tekrar sorucam. Dedigim gibi bi haftaya tedaviye basliycam onlar yok dese bile kendim baslarim belki icimin rahat etmesi acisindan.
Hos ben yucel karamana da muayene oldum ona da sormustum o da ilac kullan dememisti.
Ay ne bilim ya o su bu derken kafam lackalasti iyice

canım kafana göre ilaç kullanma. için rahat etmiyorsa doktora git. yücel hoca tahlili gördüğü halde bişey demedi mi? benim tsh a tüp bebek tedavisine başladığım gün bakılmıştı öncesinde değil.

Hayir fazla degil gebelikte zaten ayarlanir dedigini hatirliyorum. Diger anti tpo ve bi test daha vardi onlar normaldi.
Bugun dr um donus yapinca sorucam. Memorial yucel bey guvendigim bi dr zaten semra hanimla da gorusmustum.
Ablam dahiliye dr u tsh ima baksam o 2,5 alti olacak sekilde dozu ayarlasa mi diye dusundum ama bi bakim dr la bi gorusumde.
Ya simdiye kadar rahattim tedavi yaklasinca bi haller oldu bana. Umarim hepimiz icin guzel bi tedavi olir ve pozitifleri yakalariz.
Siz histereskopi olmus muydunuz

evet benim rahmimde perde vardı. yücel hoca da histeroskopi oldum. sonra 1 ay tatil planım için bekledim. yarın transferim var çok heyecanlıyım bu benim ilk tüp bebek denemem.
abla dahiliye doktoruysa tamam işte ne güzel bana merkezde hüsamettin bey tsh için dahiliye yada endokrinoloji doktoruna gitmemi tavsiye etmişti. tsh, t3, t4 ve anti tpo bakıldı. normalde ilaç vermezdim ama gebelik düşünüyorsun gebelikte önemli dedi ayşe hn. 5 haft sonra bu tahlilleri tekrar yap ve kontrole gel dedi. gebelikte zaten hiç sorunu olmayan kadınlarda bile tiroid ve guatr sorunları çıkabiliyor zaten.

Bizim paralel gitmis.
Ben de t seklinden dolayi histereskopi oldum(tam t degil ama rahmim dar). Yucel bey ikinci deneme negatif olursa yapariz demisti. Yas 37 tum ihtimalleri ortadan kaldirmak istiyordum ikinci denemeden once. Semra hanim tedaviden once histereskopi yanlisi olunca onu tercih ettim.
Ben de tatil icin bi ay erteledim tedaviyi. Bir haftaya kadar tedaviye baslayacagim bi aksilik olmazsa

evet yakın dönemler yakın kararlar tedavin hayırlı olsun dilerim. güzel haberlerini de paylaş

Kızlar bugün yaptığım bir iğnenin yeri (cetrotide) biraz şişti ve sertleşti. Tedirgin oldum. Bir sıkıntı yoktur umarım cetrotide ve merionaller bitti. Sadece 150ml.lik Gonal-f kaldı. Yarın kontrolüm var. Çok heyecanlıyım. İnşallah yumuşlar büyümüştür ve kalitelidir

Canım msjinı şimdi gördüm ilacın bittiyse tekrar alma sakın yoksa adet olamazsın benim ctesi bitti daha adet olmadım mesela kutu bittikten 3-4 gün sonra olunuyo doktorun adet olunca 2. Günümü gel dedi sana

Canım msjinı şimdi gördüm ilacın bittiyse tekrar alma sakın yoksa adet olamazsın benim ctesi bitti daha adet olmadım mesela kutu bittikten 3-4 gün sonra olunuyo doktorun adet olunca 2. Günümü gel dedi sana
Evet simdi arayip haber verdiler kullanma diye. Aynen aktif kanamanin ikinci gununde gidecegim.
Simdiye kadar cok rahat olan bu sefer heyecan yapmam diyen ben simdiden heyecanlanmaya basladim
Sen hangi merkezdesin?
Seninde mi onde buyuyen yumurtalarin vardi?
Ben de tup bebek oncesi dogum kontrol hapi kullanan bi ben varim galiba diyordum

Yok canım ben onun için deil bu ayın yumurtalarını baskılayıp daha çok yumurta elde etmek için sanırım ben hacettepe üniversitesinde yaptırıyorum heyecan stres hep bişeyi yanlış yapıcaz diye canım

Aynen bende ki amacta o. Onden giden yumurtalar digerlerinin buyumesine engellermis. Bakalim umarim guzel ve kaliteli yumurtalarimiz olur bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…