- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.941
canım hiçççik üzülme , seni hatırladım ben sen aşılama yaptırmıştın ,asıl gerçek heyecan ve umut şimdi başlıyor.Bak ben sana unut diyeceğim tüm aşılama olaylarını, unuuuut gitsin.Kızlar bugün regl oldum. Yarın inşallah tedaviye başlamak için doktora gidiyorum. Çok üzgünüm
canım gittim ve evet hala kanamam geçmedi.Bilirsin sende de olmuş,gece geçer gibi oluyor ama yatarken ilacı aldığım için sabah tekrar adet devam ediyor,ne tuhaf bir durum ya.Doktorda gördü ve kalan 8 ilacı 2şerli iç 4 günde bitir sonrada yine bir tane iğne aldırttı ''gonapeptly''(heralde yumurta gördü).Onu hastanede vuruldum.Ve 2 hafta sonra yani 10 ekimde gel duruma göre karar verelim dedi.Yani yine bana beklemelerC
Cok doğru söylüyorsun canım hepımız emanetcıyız fanı dünyada ve emanet melekelerimizi beklıyoruz.mevlam ıns sağlıklı evlatlarımıza kavuşturur bızı..sen ne yaptın canım kanaman devamı ettiniz? Bugün kontrolün vardı nasıl geçit canım?
Canm benmde 6.69 idi ilaç verdi doktor 3.32 oldu ama 2.5 altına düşmesi gerekiomus ilacın dozunu artırdık 10 gun sonra tekrar baktiricam dusmusmu diye okuduklarıma göre hamile kalmaya engel değilmis ama bebek ilk 3 ay o hormonu uretemedigi için gerekliymis bebekte zeka geriliği yapiyomus hamileligi dusukle sonuclandiriyomus tatlım ?Selam bu tsh konusunda kafam cok karisik.
Benim de tsh im 3,5 gibiydi. Tup bebek macerasina atilmadan once gittigim dr dusurmek icin ilac basladi.
Sonra tup bebek merkezi ve diger dr lar engellemez dedi. Size bunu soyleyen merkez ve dr kim acaba
Hey benimde transferim yarıncanım benim yarın transfer günüm. bi aksilik çıkmazsa inşallah yarın bebeğim benimle olacak.
Evet o yuzden uzerinde duruyorum. 4 altina ilac vermiyoruz dediler ama ben 2.5 ustu ise dr uma 2.5 altina dusurursem icimin daha rahatlayacagini soyluycem.Canm benmde 6.69 idi ilaç verdi doktor 3.32 oldu ama 2.5 altına düşmesi gerekiomus ilacın dozunu artırdık 10 gun sonra tekrar baktiricam dusmusmu diye okuduklarıma göre hamile kalmaya engel değilmis ama bebek ilk 3 ay o hormonu uretemedigi için gerekliymis bebekte zeka geriliği yapiyomus hamileligi dusukle sonuclandiriyomus tatlım ?
Benm 3.32 çıkınca doktora tüp bebek merkezi 2.5 altı olmasını istiyo dedim yoksa yapmiolar tüp bebek. Zaten ilaç vardı ekim adetinde yetissin diye dozunu artırdı. Sen bir dahiliye yada endokroloji doktoruna git canmEvet o yuzden uzerinde duruyorum. 4 altina ilac vermiyoruz dediler ama ben 2.5 ustu ise dr uma 2.5 altina dusurursem icimin daha rahatlayacagini soyluycem.
Belki 4 alti gebelige engel degil diye gebelik takibinde ilaca basliyolardir ama benim icimin rahat etmesi de onemli
İki aşılama da tutmadı canım. Bu ay dinleneceğim, ekimde başlayacağız inşallahcanım hiçççik üzülme , seni hatırladım ben sen aşılama yaptırmıştın ,asıl gerçek heyecan ve umut şimdi başlıyor.Bak ben sana unut diyeceğim tüm aşılama olaylarını, unuuuut gitsin.
Evet canım. Eşim ameliyat olalı 13 ay olduSen varikosel topiğindemiydin
Bizde 2.5 sene denedik.eşim ameliyat oldu varikoselden..oncesinde de kürler falan epey ugrastık..İnşallah gelsinde bebişler bu zor gunleri unuturuz canım
haydi o zaman güzel haberler mis kokulu bebişler gelsin inşallahHey benimde transferim yarın
benim doktor da tüp bebek merkezinde yapılana güvenemedi ve gerçekten sonuç farklı çıktı. hormon testinde her laboratuvara güvenilmiyormuş bunu öğrendim. hayırlı sonuçların olsun arkadaşımCanim bu arada dr umla konustum tekrar tsh baktiracagim dort ustu ise ilac basliyoruz dedi. Bakalim artik ne dedilerse onu yapicam.
Yarin icin dualarimiz seninle
evet canım ama 2.günden sonra durumları nasıl bilmiyoruz. inşallah sağlıklı kaliteli embriyo kalırsa transfer yapılcakİnşallah bi aksilik çıkmaz canım sıkı sıkı tutunurlar sana 5. Gün mü yarın
Benim bi sene once yapilmisti. Zaman cok cabuk gecmis simdi baktim da.benim doktor da tüp bebek merkezinde yapılana güvenemedi ve gerçekten sonuç farklı çıktı. hormon testinde her laboratuvara güvenilmiyormuş bunu öğrendim. hayırlı sonuçların olsun arkadaşım
Ben de 2,5 tan yuksekse oyle yapmak istiyorum. Kesinlikle icim daha rahat edecek.Benm 3.32 çıkınca doktora tüp bebek merkezi 2.5 altı olmasını istiyo dedim yoksa yapmiolar tüp bebek. Zaten ilaç vardı ekim adetinde yetissin diye dozunu artırdı. Sen bir dahiliye yada endokroloji doktoruna git canm
Bizde ameliyattan 14 ay sonra tedaviye basladıkEvet canım. Eşim ameliyat olalı 13 ay oldu
inşallah canım yarın haberleşiriz transfer sonrası.haydi o zaman güzel haberler mis kokulu bebişler gelsin inşallah
benim 10:30 da merkezde olmam gerekiyor. en erken 11 de alırlar sanırım. anestezili olacağı için serum verip sıkışmamı bekleyeceklermiş.inşallah canım yarın haberleşiriz transfer sonrası.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Yapacak bıseyımız yok bekleyıp gorcez.gec olsunda ona sonu güzel olsun. Benım addettim gelmedi canım beklemedeyım. Hakkımızda hayırlısı canımcanım gittim ve evet hala kanamam geçmedi.Bilirsin sende de olmuş,gece geçer gibi oluyor ama yatarken ilacı aldığım için sabah tekrar adet devam ediyor,ne tuhaf bir durum ya.Doktorda gördü ve kalan 8 ilacı 2şerli iç 4 günde bitir sonrada yine bir tane iğne aldırttı ''gonapeptly''(heralde yumurta gördü).Onu hastanede vuruldum.Ve 2 hafta sonra yani 10 ekimde gel duruma göre karar verelim dedi.Yani yine bana beklemelerrahim ince dedi bu arada(bu kadar kanamaya kalın olamazdı) Sen ne yaptın adetin geldimi canım???