- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.881
hımmm bunu yeni duydum,ne kadar farklı yöntem var,tabi yöntemler farklı olunca hep soru işaretleri kafada.Bunuda senden öğrendim iyi oluyor burası en azından hazır oluyoruz değişik uygulamalara.Hadi bakalım canım güzel haberlerle,aksaksız şekilde....Canım ondan deil doktoruma güveniyorum ama benim tedavi şekli farklı mesela normalde yumurta geliştirici iğneye adetin 2. Günü veya 3. Günü başlanılır benim bi önceki adetin 26. Günü başlanılır yazıyor fotografını çektim atacaktım ama olmadı bakalım bekleyip görcez artık
Hiç üzülme arkadaşım, idrar testleri çoğu zaman sağlıksız. Ve benim gibi en başta değerin küçükse zaten çıkmiyor. Yarın inşallah güzel haberler alacaksınMerhaba arkadaşlar test günüm yarın dün gece idrar testi yaptım negatif çıktı çooook canım sıkkın. Yine mi hüsran diye kendi kendimi yiyorum geceden bu yana
İnşallah güzel haberlerini alırız yarınMerhaba arkadaşlar test günüm yarın dün gece idrar testi yaptım negatif çıktı çooook canım sıkkın. Yine mi hüsran diye kendi kendimi yiyorum geceden bu yana
Valla bu bekleme sürecinde yapılabilecek en büyük hata idrar testi bende yapmıştım 8. Günden itibaren ve zehir etmiştim kendime olmadı orası ayrı ama ikinci denemede asla yapmicam ne kadar rahat o kadar iyi kafana hiç takma ayrıca sabah idrari daha iyi olurdu. Hayırlısı olsun senin içinMerhaba arkadaşlar test günüm yarın dün gece idrar testi yaptım negatif çıktı çooook canım sıkkın. Yine mi hüsran diye kendi kendimi yiyorum geceden bu yana
ikiz olma olasılığı da var elbet. istiyorsanız neden olmasın? benim de salı günü transferim. bana kalsa üçünü de koysun üçüz olsunKızlar 32 yaşındayım. 5 yaşında tüp bebekle olan bir kızım var. Ona kardeş için Ikinci kez tüp bebek yaptırdım. İlkinde çift embriyo konuldu. Ve kızıma kavuştum. İkinci kez gittiğimde tek embriyo ile olmadi. Dondurduk. Çarşamba günü dondurulmuş embriyo ile transferim var nasipse. Çift embriyo koyduralim diyorum. Sizce?
Hayırlı olsun canım hiç üzülme bebişine daha cok yaklastın artık moralini yuksek tut sonunda değdi diyeceksin inşallahKızlar bugün regl oldum. Yarın inşallah tedaviye başlamak için doktora gidiyorum. Çok üzgünüm
İkinci aşılamamı bu ay oldum canım. Tutmadı bugün regl oldum. Tüp bebek de çok uğraştıracak bir şey galiba korkuyorumHayırlı olsun canım hiç üzülme bebişine daha cok yaklastın artık moralini yuksek tut sonunda değdi diyeceksin inşallah
İlk tedavin mi
En azından az cok bu süreci yasamıssınİkinci aşılamamı bu ay oldum canım. Tutmadı bugün regl oldum. Tüp bebek de çok uğraştıracak bir şey galiba korkuyorum
Ayy canım inşallah bu ay bebişinin haberini alırsın. Keşke ben de hemen tedaviye başlayabilseydim. 33 aydır ameliyatlarla, ilaçlarla uğraşıyoruz. Gücüm kalmadıEn azından az cok bu süreci yasamıssın
Ben hiç aşılama yaptırmadan direkt tüpe basladım transfer oldum sonuç bekliyorum şimdi inşallah hepimiz pozitifi görürüz
Tedavi boyunca en gerekli şey moral canım
Bunu sakın unutma üzülmeyi kötü düşünmeyi bırakıyosun olumsuz örnekleride okuyup üzme kendini
Sen varikosel topiğindemiydinAyy canım inşallah bu ay bebişinin haberini alırsın. Keşke ben de hemen tedaviye başlayabilseydim. 33 aydır ameliyatlarla, ilaçlarla uğraşıyoruz. Gücüm kalmadı
Teşekkür ederim mandus ben eczacimizi aradım sordum o da 28 gün kullanılabiliyor dedi çöpe gitti yani bir kutuMerhaba canim, tedavin hayirli olsun insallah guzel sonuvlar alirsin. Bana sorarsan igneyi kullanma derim, benim de bir yarim acilmisim vardi doktorum direk cöpe atti. Doktoruna da danis istersen ama benim fikrim yeni aç öyle başla.