2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

selam kızlar bende önümğzdeki ay tüpe başlamayı düşünüyorum ankaradayım ama daha özel mi devlet mi hangi doktor karar vermiş değiilim.eşimdede bendede daha bir sorun bulunabilmiş değil 3 buçuk sene oldu evleneli bir düşük birde aşılamayla tutup düşüğüm var inşallah rabbbim tüm isteyenlerin kucaklarını doldursunn

Tüp bebek de tutma olasılıgın yüksek o zaman canım sen benim gittigim doktorda mı yaptırdın aşılamayı oraya gitmiştin

Hubannn nasilsin canim? Hiç sesin cikmiyor? :)
Canım tamda sana bakıyordum kalp kalbe karsı durumu bu oluyor sanırım
13. Gün beta degerım 832 cıktı canım.. Merakla beklıyorum kese goruncekmı kalp atısını ne zaman duycam dıye cunku hala ınanamıyorum...
Sen nasılsn cok merak eduyorum senı

Tamam canm teşekkür ederim olmazsa 10 gun sonra başka bir yere yaptirayim

:) yavas ilerliyoruz ama ilerliyoruz bu bile umut verici. Degerim yukseliyor sana gore daha yavas,dilerim.boyle devam eder. Ne zaman randevun?

Evet canım sana yazmıştım,evet işin aslı özellikle 3-4 aydan sonra bebeğini kaybedenlere ben de çok üzüntü duyuyorum hatta kendi üzüntümüzü derdimizi bile unutuyoruz.Zaten burada sizlerden okuduklarımla bazen diyorum hamile kalsam bile çok kaptırmamlıyım kendimi, aslında biliyorum insan hayatta hiçbir şey için ne çok üzülmeli ne de çok sevinmeli,Allahın emanetçileriyiz ve diğer yandan bizler de aynı şekilde başkalarına verilmiş emanetleriz.(ama tabi bunu bazen gerçekleştirmek zor oluyor)Hadi bakalım canım haftaya yolun açık olsun.

Hadi geçmiş olsun tatlım o süreci atlatmışsın şükür, doğum kontrol ilaçları ne uyuz ilaçlar yaHadi bakalım senin de yolun açık olsun...

Kac canım??
Ikımızımde 14. Gunu degıl mıı
Evet bugun 14. Gün 122 degerim. Doktorum bir sorun olmadigini soyluyor
Kac canım??
Ikımızımde 14. Gunu degıl mıı
Oyle ama embriyo gelisiminden diye tahmin ediyorum benim test gunum (hastanenin verdigi )de persembeydi mesela senden 2 gun sonra. O yuzden seninle ayni diyemiyorum, belki baska nedeni de vardir. Neyse suan onemli olan degerlerin duzenli yukselmesi ve devaminda da kesenin kalp atislarinin gorulmesi. Insallah!

Hadi geçmiş olsun tatlım o süreci atlatmışsın şükür, doğum kontrol ilaçları ne uyuz ilaçlar yaHadi bakalım senin de yolun açık olsun...
Aynen canım şükür bitti salı lucrine perşembede Gonalf é başlıycam ama regli ile ilgili hiç bişey yazmıyo bana verilen kagıtta nasıl olacak onu düşünüyorum acaba salı gününe kadar olurmuyum ki

Canım senın degerın son derece normal .. Kese ve kalp atısı için ne zaman dedı dr?? Ben cuma gıtcem ama bakalım
Sanki degerın konusunda canın sıkılıyormuş gıbı hıssettım bak bu tablodada belirtılmış canım

Eklentiler

• image.jpeg
    13,8 KB · Görüntüleme: 46
brüksel tüp bebek merkezi. erkek infertilitesi canım. zaten laboratuarından dolayı burayı seçtim. sen nerdesin? problem ne sakıncası yoksa..
ben fulya bahçecideyim. problem bende. rezervim çok azaldı, çoktandır hamile kalamadım, yaşım nerdeyse 39 ve kan pıhtılaşmam var

Önceki kadar heyecan yok canım daha çok korku var bu tedavide ne olacak diye :) hayırlısı bakalım
aynen hissettiklerimi yazmissin canım bende de korkudan başka hiç bir duygu yok.bende adet oldum pazartesi ignelere başlayacağım.İNŞALLAH bu sefer yüzümüz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…