- 5 Mart 2014
- 1.463
- 1.146
- 32
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.841
benim de salı olacakcadiprensesss canım sesin çıkmıyor tedavin başladı mı? ben transfer günümü bekliyorum. büyük ihtimal salı günü olcak transferim
Tüp bebek de tutma olasılıgın yüksek o zaman canım sen benim gittigim doktorda mı yaptırdın aşılamayı oraya gitmiştinselam kızlar bende önümğzdeki ay tüpe başlamayı düşünüyorum ankaradayım ama daha özel mi devlet mi hangi doktor karar vermiş değiilim.eşimdede bendede daha bir sorun bulunabilmiş değil 3 buçuk sene oldu evleneli bir düşük birde aşılamayla tutup düşüğüm var inşallah rabbbim tüm isteyenlerin kucaklarını doldursunn
güzel haberlerimizi de birlikte paylaşalım inşallahbenim de salı olacak
Canım tamda sana bakıyordum kalp kalbe karsı durumu bu oluyor sanırımHubannn nasilsin canim? Hiç sesin cikmiyor? :)
Tamam canm teşekkür ederim olmazsa 10 gun sonra başka bir yere yaptirayimcanım merhaba benim merkezde bakılan 4.66 çıktı. sınırda olduğu için endokrine yolladı. endokrinoloji hormon testi için her laboratuvara güvenilmez diyerek iyi bir yerde tekrar yaptırttı tahlili. sonuç 3,6 gibi bişey çıktı. bu normal sınırda gebelik düşünmesen ilaç vermezdim ama şimdi 2.5 altına indirmek istiyorum gebeliğin oluşması ve bebeğin sağlığı için önemliymiş. bende ilaç kullanıyorum. sana tavsiyem hormon tahlilini yaptırdığın yer güvenilir olsun
:) yavas ilerliyoruz ama ilerliyoruz bu bile umut verici. Degerim yukseliyor sana gore daha yavas,dilerim.boyle devam eder. Ne zaman randevun?Canım tamda sana bakıyordum kalp kalbe karsı durumu bu oluyor sanırım
13. Gün beta degerım 832 cıktı canım.. Merakla beklıyorum kese goruncekmı kalp atısını ne zaman duycam dıye cunku hala ınanamıyorum...
Sen nasılsn cok merak eduyorum senı
Kac canım??:) yavas ilerliyoruz ama ilerliyoruz bu bile umut verici. Degerim yukseliyor sana gore daha yavas,dilerim.boyle devam eder. Ne zaman randevun?
Evet canım sana yazmıştım,evet işin aslı özellikle 3-4 aydan sonra bebeğini kaybedenlere ben de çok üzüntü duyuyorum hatta kendi üzüntümüzü derdimizi bile unutuyoruz.Zaten burada sizlerden okuduklarımla bazen diyorum hamile kalsam bile çok kaptırmamlıyım kendimi, aslında biliyorum insan hayatta hiçbir şey için ne çok üzülmeli ne de çok sevinmeli,Allahın emanetçileriyiz ve diğer yandan bizler de aynı şekilde başkalarına verilmiş emanetleriz.(ama tabi bunu bazen gerçekleştirmek zor oluyor)Hadi bakalım canım haftaya yolun açık olsun.bu yazıyı bana yazdığını düşünüp cevap veriyorum yazmadiysanda kusura bakma artık. sen niye kendini sucluyosun arkadasim şenlik bi durum yokki. 2 ay önce bana sormuş olsaydın sana derdi ki bi pozitif gorsem başka bisey istemem çünkü pozitifi görünce herşey bitiyo saniyosun çünkü hiç pozitif görmeyince oldu bitti herşey çok güzel diyip kötüsünü dusunemiyosun. mesela biraz önce burdan bi arkadaşla beraber transfer olmustum bir gun arayla pozitifi gorduk ben kaybedeli 1 ay oldu. oda cumartesi gunu bebegin kalbi durduğu için kurtaj olmuş nasıl uzuldum anlatamam odaha çok vakit geçirdi bebeğiyle nasıl alıştı kim bilir şimdi ne halde. oyuzden diyorum mevlam hepimize kucagimiza alacagimuz sağlıklı evlatlar nasip etsin.
bu arada ben adet olmayı bekliyorum muhtemelen önümüzdeki hafta başı olurum ve kontrole gidicem herşey yolundaysa baskancak daha hiç bisey belli değil.
Hadi geçmiş olsun tatlım o süreci atlatmışsın şükür, doğum kontrol ilaçları ne uyuz ilaçlar yaBugün son dogum kontrol ilacımı içtim canım salı günü lucrine başlıycam perşembe de kan ve usg de bişey çıkmazda Gonalf e başlıycam inşallah benim transfer olana kadar senin sonuç belli olur o zaman canım :)
Evet bugun 14. Gün 122 degerim. Doktorum bir sorun olmadigini soyluyorKac canım??
Ikımızımde 14. Gunu degıl mıı
Oyle ama embriyo gelisiminden diye tahmin ediyorum benim test gunum (hastanenin verdigi )de persembeydi mesela senden 2 gun sonra. O yuzden seninle ayni diyemiyorum, belki baska nedeni de vardir. Neyse suan onemli olan degerlerin duzenli yukselmesi ve devaminda da kesenin kalp atislarinin gorulmesi. Insallah!Kac canım??
Ikımızımde 14. Gunu degıl mıı
Aynen canım şükür bitti salı lucrine perşembede Gonalf é başlıycam ama regli ile ilgili hiç bişey yazmıyo bana verilen kagıtta nasıl olacak onu düşünüyorum acaba salı gününe kadar olurmuyum kiHadi geçmiş olsun tatlım o süreci atlatmışsın şükür, doğum kontrol ilaçları ne uyuz ilaçlar yaHadi bakalım senin de yolun açık olsun...
Canım senın degerın son derece normal .. Kese ve kalp atısı için ne zaman dedı dr?? Ben cuma gıtcem ama bakalımEvet bugun 14. Gün 122 degerim. Doktorum bir sorun olmadigini soyluyor
Oyle ama embriyo gelisiminden diye tahmin ediyorum benim test gunum (hastanenin verdigi )de persembeydi mesela senden 2 gun sonra. O yuzden seninle ayni diyemiyorum, belki baska nedeni de vardir. Neyse suan onemli olan degerlerin duzenli yukselmesi ve devaminda da kesenin kalp atislarinin gorulmesi. Insallah!
hangi hastanedesin?güzel haberlerimizi de birlikte paylaşalım inşallah
brüksel tüp bebek merkezi. erkek infertilitesi canım. zaten laboratuarından dolayı burayı seçtim. sen nerdesin? problem ne sakıncası yoksa..hangi hastanedesin?
ben fulya bahçecideyim. problem bende. rezervim çok azaldı, çoktandır hamile kalamadım, yaşım nerdeyse 39 ve kan pıhtılaşmam varbrüksel tüp bebek merkezi. erkek infertilitesi canım. zaten laboratuarından dolayı burayı seçtim. sen nerdesin? problem ne sakıncası yoksa..
rabbim kolaylaştırsın inşallah. bu tedavide kaç yumurta elde edildi?ben fulya bahçecideyim. problem bende. rezervim çok azaldı, çoktandır hamile kalamadım, yaşım nerdeyse 39 ve kan pıhtılaşmam var
aynen hissettiklerimi yazmissin canım bende de korkudan başka hiç bir duygu yok.bende adet oldum pazartesi ignelere başlayacağım.İNŞALLAH bu sefer yüzümüz gülerÖnceki kadar heyecan yok canım daha çok korku var bu tedavide ne olacak diye :) hayırlısı bakalım
üç canım. senin durum nasıl?rabbim kolaylaştırsın inşallah. bu tedavide kaç yumurta elde edildi?