- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.861
olursun heralde genelde yetişmeyecek gibi geliyor insana ama doktorlar ne diyorsa çıkıyor.Hep kafanda doktor adetimin salı gününe kadar gelmeme ihtimalini hesapladımı acabası geçiyor dimiAynen canım şükür bitti salı lucrine perşembede Gonalf é başlıycam ama regli ile ilgili hiç bişey yazmıyo bana verilen kagıtta nasıl olacak onu düşünüyorum acaba salı gününe kadar olurmuyum ki
5 embriyo var ama morfoloji sıfır olduğu için her an herşey olabilir canım. bugün aradılar salıya kadar tekrar çıkartıp kontrol etmeyeceklermiş.üç canım. senin durum nasıl?
tekrar çıkartmak derken?5 embriyo var ama morfoloji sıfır olduğu için her an herşey olabilir canım. bugün aradılar salıya kadar tekrar çıkartıp kontrol etmeyeceklermiş.
bazı yerler her gün kontrol etmek amaçlı sakladıkları özel ortamdan çıkartıyor. ama ışık, koku vs herşeye hassas olduğu için embriyolar olumsuz etkileniyor. ayrıca bugün öğrendim 2.günden sonra gösterdikleri gelişim bişey ifade etmiyor dedi embriyolog.tekrar çıkartmak derken?
asilamayi özele yaptırdım Canim önümüzde ki ay da tup dusunuyorum devlette ama karar veremedim senin gittiğin doktora gittik hsg çekilmiştimTüp bebek de tutma olasılıgın yüksek o zaman canım sen benim gittigim doktorda mı yaptırdın aşılamayı oraya gitmiştin
canım nasil yani 2.günde gösterdikleri gelişim derken kaliteylemi alakalı lütfen biraz daha detayına girer misin merak ettimbazı yerler her gün kontrol etmek amaçlı sakladıkları özel ortamdan çıkartıyor. ama ışık, koku vs herşeye hassas olduğu için embriyolar olumsuz etkileniyor. ayrıca bugün öğrendim 2.günden sonra gösterdikleri gelişim bişey ifade etmiyor dedi embriyolog.
yani 2.günden sonra her gün kontrol etmek çok bişey göstermiyor. önemli olan transfer günü hala gelişimi devam ediyor mu kaç hücreli yani kalitesi. biz 5.güne gitcez nasip olursa. bu aradaki günlerde bakmanın bi manası yok önemli olan salı günü kaç hücreli olduğu kalitesi vs dediler. çok anlatamıyorum çünkü beni her aradıklarında ağlıyorum çoğu şeyi de sorduğum için değil anlattıkları için öğreniyorumcanım nasil yani 2.günde gösterdikleri gelişim derken kaliteylemi alakalı lütfen biraz daha detayına girer misin merak ettim
wow neler biliyorsun öyle. benimkiler 2. gün embriyosu zaten. sayende içim rahaladı valla.bazı yerler her gün kontrol etmek amaçlı sakladıkları özel ortamdan çıkartıyor. ama ışık, koku vs herşeye hassas olduğu için embriyolar olumsuz etkileniyor. ayrıca bugün öğrendim 2.günden sonra gösterdikleri gelişim bişey ifade etmiyor dedi embriyolog.
tüp bebekten başka şansım olmadığını mayıs ayında öğrendim. o günden beri internette ne buldumsa okuyorum.wow neler biliyorsun öyle. benimkiler 2. gün embriyosu zaten. sayende içim rahaladı valla.
İnşallah canım tahminimce birlikte bekleriz eger transferim olursa tabi :)aynen hissettiklerimi yazmissin canım bende de korkudan başka hiç bir duygu yok.bende adet oldum pazartesi ignelere başlayacağım.İNŞALLAH bu sefer yüzümüz güler
Canım ondan deil doktoruma güveniyorum ama benim tedavi şekli farklı mesela normalde yumurta geliştirici iğneye adetin 2. Günü veya 3. Günü başlanılır benim bi önceki adetin 26. Günü başlanılır yazıyor fotografını çektim atacaktım ama olmadı bakalım bekleyip görcez artıkolursun heralde genelde yetişmeyecek gibi geliyor insana ama doktorlar ne diyorsa çıkıyor.Hep kafanda doktor adetimin salı gününe kadar gelmeme ihtimalini hesapladımı acabası geçiyor dimi??Niye böyleyiz ya bende böyleyim ne kadar doktorumuza güvensekte devamli doktor acaba bunu şunu gözden kaçırmış olabilir mi diye kuruntulanıyoruz .Rahat ol güzelim bende çok şaşıryorum ama genelde dedikleri günü gününe çıkıyor.(şimdiden telaş yapıp gelecek adeti de geçiktirecen:) )Daha olmadı arar söylersin iğnenin gününü değiştirir,var dimi telefonu?
Senin hsg agrılı olmuşmuydu canım eger gelecek ay düşünüyorsan bu aydan gidip konuşman lazım ona göre ayarlıyor rapor falanda çıkartcaksanasilamayi özele yaptırdım Canim önümüzde ki ay da tup dusunuyorum devlette ama karar veremedim senin gittiğin doktora gittik hsg çekilmiştim
Evet ağrılı olmustu ve sonrasın da kanama olmustu canim eşim su anda göreve gitti tam kesin ne gün geleceği belli degil o yüzden belki de kasıma kalabilir esime bağlı yani canimSenin hsg agrılı olmuşmuydu canım eger gelecek ay düşünüyorsan bu aydan gidip konuşman lazım ona göre ayarlıyor rapor falanda çıkartcaksan
canim inşallahİnşallah canım tahminimce birlikte bekleriz eger transferim olursa tabi :)
Hmm anladım canım gelecegi gün belli olunca gidip bi konuşursun o zaman canım belki başka testler de isteyebilir onun için dedimEvet ağrılı olmustu ve sonrasın da kanama olmustu canim eşim su anda göreve gitti tam kesin ne gün geleceği belli degil o yüzden belki de kasıma kalabilir esime bağlı yani canim
Ayyy inşallah canım hayırlısı olsun bu sefer de olmazsa baya ara veririm heraldecanim inşallah
Allahin izniyle ikimizinde transferi gerceklesir ikimizde pozitifi goruruz
Gelir gelmez gideceğiz inşallah Canim sen ne asamadasinHmm anladım canım gelecegi gün belli olunca gidip bi konuşursun o zaman canım belki başka testler de isteyebilir onun için dedim
Ayyy inşallah canım hayırlısı olsun bu sefer de olmazsa baya ara veririm heralde
Tüp bebek canım 2 defa aşılama yapıldı iptal olan tüp denemelerimde var hayırlısı bakalımGelir gelmez gideceğiz inşallah Canim sen ne asamadasin
Tüp bebek canım 2 defa aşılama yapıldı iptal olan tüp denemelerimde var hayırlısı bakalım
İnşallah canım cümlemizin
İnşallah bu sefer olur hayirlisiyla canim