2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Aynen canım şükür bitti salı lucrine perşembede Gonalf é başlıycam ama regli ile ilgili hiç bişey yazmıyo bana verilen kagıtta nasıl olacak onu düşünüyorum acaba salı gününe kadar olurmuyum ki
olursun heralde genelde yetişmeyecek gibi geliyor insana ama doktorlar ne diyorsa çıkıyor.Hep kafanda doktor adetimin salı gününe kadar gelmeme ihtimalini hesapladımı acabası geçiyor dimi:skandal:??Niye böyleyiz ya bende böyleyim ne kadar doktorumuza güvensekte devamli doktor acaba bunu şunu gözden kaçırmış olabilir mi diye kuruntulanıyoruz:KK48:.Rahat ol güzelim bende çok şaşıryorum ama genelde dedikleri günü gününe çıkıyor.(şimdiden telaş yapıp gelecek adeti de geçiktirecen:) )Daha olmadı arar söylersin iğnenin gününü değiştirir,var dimi telefonu?

tekrar çıkartmak derken?
bazı yerler her gün kontrol etmek amaçlı sakladıkları özel ortamdan çıkartıyor. ama ışık, koku vs herşeye hassas olduğu için embriyolar olumsuz etkileniyor. ayrıca bugün öğrendim 2.günden sonra gösterdikleri gelişim bişey ifade etmiyor dedi embriyolog.

Merhaba arkadaşlar. Biz de ayın 21 inde iğnelerimizi vurulmaya başladık. Daha önce bir kimyasal gebeliğim var. 3 defa aşılama denedik negatif sonuçlandı. 1 defa laparoskopi ile kist alındı. 1 defa polip ameliyatı oldum ayrıca hidrosalfinks sebebiyle 22 ağustosta laparoskopi ile sol tüpümü bağladılar. Anlayacağınız yok yok :110: şu an yumurta takibimi kendi doktorum yapıyor ancak tüp bebek işlemleri Konya'da Novafertil de yapılacak. Yazdıklarınızı okudukça yaşadıklarım geçiyor gözümün önünden. Allah hepimizin yardımcısı olsun

bazı yerler her gün kontrol etmek amaçlı sakladıkları özel ortamdan çıkartıyor. ama ışık, koku vs herşeye hassas olduğu için embriyolar olumsuz etkileniyor. ayrıca bugün öğrendim 2.günden sonra gösterdikleri gelişim bişey ifade etmiyor dedi embriyolog.
canım nasil yani 2.günde gösterdikleri gelişim derken kaliteylemi alakalı lütfen biraz daha detayına girer misin merak ettim

canım nasil yani 2.günde gösterdikleri gelişim derken kaliteylemi alakalı lütfen biraz daha detayına girer misin merak ettim
yani 2.günden sonra her gün kontrol etmek çok bişey göstermiyor. önemli olan transfer günü hala gelişimi devam ediyor mu kaç hücreli yani kalitesi. biz 5.güne gitcez nasip olursa. bu aradaki günlerde bakmanın bi manası yok önemli olan salı günü kaç hücreli olduğu kalitesi vs dediler. çok anlatamıyorum çünkü beni her aradıklarında ağlıyorum çoğu şeyi de sorduğum için değil anlattıkları için öğreniyorum

wow neler biliyorsun öyle. benimkiler 2. gün embriyosu zaten. sayende içim rahaladı valla.

olursun heralde genelde yetişmeyecek gibi geliyor insana ama doktorlar ne diyorsa çıkıyor.Hep kafanda doktor adetimin salı gününe kadar gelmeme ihtimalini hesapladımı acabası geçiyor dimi:skandal:??Niye böyleyiz ya bende böyleyim ne kadar doktorumuza güvensekte devamli doktor acaba bunu şunu gözden kaçırmış olabilir mi diye kuruntulanıyoruz:KK48:.Rahat ol güzelim bende çok şaşıryorum ama genelde dedikleri günü gününe çıkıyor.(şimdiden telaş yapıp gelecek adeti de geçiktirecen:) )Daha olmadı arar söylersin iğnenin gününü değiştirir,var dimi telefonu?
Canım ondan deil doktoruma güveniyorum ama benim tedavi şekli farklı mesela normalde yumurta geliştirici iğneye adetin 2. Günü veya 3. Günü başlanılır benim bi önceki adetin 26. Günü başlanılır yazıyor fotografını çektim atacaktım ama olmadı bakalım bekleyip görcez artık

asilamayi özele yaptırdım Canim önümüzde ki ay da tup dusunuyorum devlette ama karar veremedim senin gittiğin doktora gittik hsg çekilmiştim
Senin hsg agrılı olmuşmuydu canım eger gelecek ay düşünüyorsan bu aydan gidip konuşman lazım ona göre ayarlıyor rapor falanda çıkartcaksan

Senin hsg agrılı olmuşmuydu canım eger gelecek ay düşünüyorsan bu aydan gidip konuşman lazım ona göre ayarlıyor rapor falanda çıkartcaksan
Evet ağrılı olmustu ve sonrasın da kanama olmustu canim eşim su anda göreve gitti tam kesin ne gün geleceği belli degil o yüzden belki de kasıma kalabilir esime bağlı yani canim

Evet ağrılı olmustu ve sonrasın da kanama olmustu canim eşim su anda göreve gitti tam kesin ne gün geleceği belli degil o yüzden belki de kasıma kalabilir esime bağlı yani canim
Hmm anladım canım gelecegi gün belli olunca gidip bi konuşursun o zaman canım belki başka testler de isteyebilir onun için dedim :KK66:

canim inşallah
:dua:Allahin izniyle ikimizinde transferi gerceklesir ikimizde pozitifi goruruz
Ayyy inşallah canım hayırlısı olsun bu sefer de olmazsa baya ara veririm heralde :KK43:

X