2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bugün bende ilacımı sulandırtmak için hastanedeydim bütün kötü anılarım gözümün önünden geçti kötü oldum
sabahtan beri dusunup duruyorum.acaba tekrar yasarmiyim boyle birseyi diye ))canim aslinda bakarsan sen aksiliklerden dolayi transferlerin hep iptal olmus. biri hariç )ama olsun bu seferAllah'in izniyle bu sefer olacak inşallah )tahminimce sende bu hafta ignelere başlıyorsun demi?

Aynen canım inşallah bu sefer olur yarın lucrine başlıyorum perşembede inşallah Gonalf é başlarım :)
Selam arkadaşlar kan verdim az önce rabbim hayırlısını nasip etsin.bakalım bebisler geliyor mu??? cadiprensesss saç boyatmanın bu donemde zararlı olacagını sanmıyorum canıml
Tedaviye başlamak içinmi yoksa gebelik testi içinmi veedin kanı canım? Bugün sordum hemşireyede bişey olmaz dedi şimdi gidip boyatcam :)

C
Cok doğru söylüyorsun canım hepımız emanetcıyız fanı dünyada ve emanet melekelerimizi beklıyoruz.mevlam ıns sağlıklı evlatlarımıza kavuşturur bızı..sen ne yaptın canım kanaman devamı ettiniz? Bugün kontrolün vardı nasıl geçit canım?

Malesef arkadaşlar negatif ne diyecegimi bilemiyorum bu da benim sınavım galiba. sonuç almayanlar tedaviye yeni başlayanlar hepiniz guzel sonuçlar alırsınız inşallah...

Arkadaşım zor günler geçirmişsin Allah yardımcın olsun inşallah.. Ben de 28 eylülde OPU olucam.. listeye eklenirsem çok sevinirim :)

Selam cadiprensesss
Benim de onden giden yumurtalar var diye tedaviye baslayamamistim ve bu ay dogum kontrol hapi kullanmaya basladim.
Dun son hapimdi. Adet olana kadar tekrar alip dogum kontrol hapina devam ediliyor mu biliyor musun?
Hastaneyi aradim dr um henuz donus yapmadi, ilac saatim de geldi..
Bir de ben bu ay 3-4 gun bikac saat gec aldim hapi bi sorun olur mu acaba?
Sen nerde tedavi goruyorsun cok soru sordum ama

Selam bu tsh konusunda kafam cok karisik.
Benim de tsh im 3,5 gibiydi. Tup bebek macerasina atilmadan once gittigim dr dusurmek icin ilac basladi.
Sonra tup bebek merkezi ve diger dr lar engellemez dedi. Size bunu soyleyen merkez ve dr kim acaba

Ben de artik olmadi tekrar bi tsh a baktirip ilk dr uma sorup baslayacagim ilaca.
Sonucta faydasi var zarari yok diye dusunuyorum.
Bu ikinci deneme arada da cesitli dr larin gazabina ugradim bu sefer cok ince eleyip sik dokuyorum

Selam bu tsh konusunda kafam cok karisik.
Benim de tsh im 3,5 gibiydi. Tup bebek macerasina atilmadan once gittigim dr dusurmek icin ilac basladi.
Sonra tup bebek merkezi ve diger dr lar engellemez dedi. Size bunu soyleyen merkez ve dr kim acaba
brüksel tüp bebek merkezine gidiyorum. oradaki doktorumda 2.5 altında olmasını istiyoruz dedi. endokrine yolladı. memorial da bi profa gittim çünkü tiroit önemli. o da aynısını söyledi canım. belki hamileliğe engel değildir ama bebeğin akıl ve beden sağlığı? çünkü ilk 3 ay bebeğin tiroit bezi gelişmediği için anneden karşılıyor ihtiyacı. e annede tiroidi eksikse?

a ben de memoriala gidiyorum ama. Kafa iyice karisti simdi :)
Tekrar sorayim bu konuyu.
Ben de memorial ve bruksel arasinda kalmistim. Memorial i sectim insallah hepimize vesile olurlar

a ben de memoriala gidiyorum ama. Kafa iyice karisti simdi :)
Tekrar sorayim bu konuyu.
Ben de memorial ve bruksel arasinda kalmistim. Memorial i sectim insallah hepimize vesile olurlar
inşallah canım. orda ayşe sertkaya var çok tatlı bi doktor. istersen bi danış yada doktoruna güven karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…