- 8 Mart 2012
- 689
- 398
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
Gözün aydın canım.. Gördüğün son adet olur umarım.. Hayırlı yolculuklar şimdiden..hiç bir zorluk olmadan işlerin biter. Rabbim gönlüne göre versin.. Bende adetimi bekliyorum gelmedi.. Darısı benim başına..Selam arkadaşlar. Bugün adet oldum 4 gün erken geldi. Ve Sali günü gidiyorum bakalım neler bekliyor bizi. Ankaraya gideceğim Insallah dönüşte bebis hatta bebislerimle gelirim hayırlısıyla :)
Kolaylıklar dilerim canım. güzel haberlerini de yaz dualarımız seninle..Selam arkadaşlar. Bugün adet oldum 4 gün erken geldi. Ve Sali günü gidiyorum bakalım neler bekliyor bizi. Ankaraya gideceğim Insallah dönüşte bebis hatta bebislerimle gelirim hayırlısıyla :)
İnşallah güzel sonuclanir canm dualarımız seninleSelam arkadaşlar. Bugün adet oldum 4 gün erken geldi. Ve Sali günü gidiyorum bakalım neler bekliyor bizi. Ankaraya gideceğim Insallah dönüşte bebis hatta bebislerimle gelirim hayırlısıyla :)
İnşallah canımm. Senin asinde azosperm sanırım dondurulmuş sperm ve embiryolarinzmi var biraz bahsedermisin spermleri tüp tupmu donduruyolar tatlmBende yarın histerpskopi olacağım inşallah sonra adetle de donmuş tedavisi ve bebişimi alma vakti gelecek inşallah
Esim gordugu kemoterapi sonrası azosperm olmustu canm. Kemo öncesi 3tüp sperm dondurmustuk. İki denememizi bu spermlerle yapmstık. Bir yıl kadar once tek tük sperm çıkmaya basladı onlarla da sperm dondurduk ve aynı zamanda üçüncü tüp denememizi yaptk ve kmyasal gebelik yasadım. Son tedavimizde de az az cıktı bikaç kez örnek verdi onları da dondurduk. Ama kemoterapi oncesindeki dondurdugumuz spermleri kullanmayı tercih etti doktorumuz. 3embriyo olustu 5.gün ve cgh ye gitti 1bebişimiz saglam geldi cok şükür ve tedaviye devam edicez inşallah yarın histerpskopi ve sonrasında donmus tüp tedavisi inşallahİnşallah canımm. Senin asinde azosperm sanırım dondurulmuş sperm ve embiryolarinzmi var biraz bahsedermisin spermleri tüp tupmu donduruyolar tatlm
Acaba histereskopiyi ne icin olcaksiniz.. Bende adetimi bekliyorum dondurulmusls baslamak icin..dondurulmus öncesi yapilmasi gereken bir islem mi??Bende yarın histerpskopi olacağım inşallah sonra adetle de donmuş tedavisi ve bebişimi alma vakti gelecek inşallah
canım histeroskopi Tanı yada tedavi için olabiliyor. mesela ben hsg çektirdim rahimde perde çıkınca histeroskopiyle alındı.Acaba histereskopiyi ne icin olcaksiniz.. Bende adetimi bekliyorum dondurulmusls baslamak icin..dondurulmus öncesi yapilmasi gereken bir islem mi??
Rahimde herhangi bir sıkıntı var mı diye bakılacak canm ve çizik atılacak tutunmayı kolaylaştırması içinAcaba histereskopiyi ne icin olcaksiniz.. Bende adetimi bekliyorum dondurulmusls baslamak icin..dondurulmus öncesi yapilmasi gereken bir islem mi??
Tsk ederim canim.. Bilmiyordum yeni birsey daha ögrenmis oldum..Rahimde herhangi bir sıkıntı var mı diye bakılacak canm ve çizik atılacak tutunmayı kolaylaştırması için
Doktoruna ilk gittiginde sorarsin hamilelerin kullanabildigi bir demir hapiysa sorun olmaz bence.Kızlar belli baslı bır kist sorunum olmasa da adet öncesi muayene olsammı ? Yakınımdaki bır dr gıdıp kist vs varmı dıye . Tup bebek öncesı gecen ay ertelendi bu ay baslamk istıyorum artık.. Sizce gıtmelimiyimm..
Bırde tup bebek öncesi demir ilacı kullanan varmı dahılıyeden verdıler bır yan etkısı vrmıdır
Beklemek cok sınır boZucu. Olumlu dusuncelerle bekleyebilsem keşkeDoktoruna ilk gittiginde sorarsin hamilelerin kullanabildigi bir demir hapiysa sorun olmaz bence.
Kist icinse için rahat etsin diye git ama eger kist varsa belki adetle atılır. Zaten adet olup tup bebek icin gittiğin zaman doktor ultrasonda bakıyor sorun var mi diye. Sen bilirsin ara sor istersen gideceğin merkezi
Canım bence gitmene gerek yok varsa bile adetle atarsın belki, hem varsa bile adet olmayınca bişey yapamazsın adet olunca doğum kontrol hapı ile o kistler kayboluyor en fazla 1 ay daha ertelenir geç olsun güç olmasın acele etme bence çünkü acele ettikçe bi aksilikler çıkar içini rahat tut stres yapma kendine, rabbim hayırlı zamanı biliyor inşallah kist falan çıkmaz tedaviye başlarsın seni çok iyi anlıyorum, benimde kist yüzünden 1 ay ertelenmişti doğum kontrol ilacıyla kayboldu...Kızlar belli baslı bır kist sorunum olmasa da adet öncesi muayene olsammı ? Yakınımdaki bır dr gıdıp kist vs varmı dıye . Tup bebek öncesı gecen ay ertelendi bu ay baslamk istıyorum artık.. Sizce gıtmelimiyimm..
Bırde tup bebek öncesi demir ilacı kullanan varmı dahılıyeden verdıler bır yan etkısı vrmıdır
Gitmedim cok haklısınız.. Yersız endişelerle aksılıklerı cagırıyorum . Bu bılınmezlik cok yorucu ınş guzel olacaklk.Canım bence gitmene gerek yok varsa bile adetle atarsın belki, hem varsa bile adet olmayınca bişey yapamazsın adet olunca doğum kontrol hapı ile o kistler kayboluyor en fazla 1 ay daha ertelenir geç olsun güç olmasın acele etme bence çünkü acele ettikçe bi aksilikler çıkar içini rahat tut stres yapma kendine, rabbim hayırlı zamanı biliyor inşallah kist falan çıkmaz tedaviye başlarsın seni çok iyi anlıyorum, benimde kist yüzünden 1 ay ertelenmişti doğum kontrol ilacıyla kayboldu...
İnşallah canım biraz daha sabret bencede çok güzel olacakGitmedim cok haklısınız.. Yersız endişelerle aksılıklerı cagırıyorum . Bu bılınmezlik cok yorucu ınş guzel olacaklk.
Sağol kuzummmmm inşallah inşallah seninde iyi haberini alırız canım benimİnşallah kalitelidir canmmm
InsallahhhhSağol kuzummmmm inşallah inşallah seninde iyi haberini alırız canım benim