- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
Evet canım bende dosya açtırdım ama ben ilk hacettepede başladım tedaviye ilk başlayınca bi dosya actırdım muayene oldum hsg histeroskopi aşılama vs. Sonra tüp bebeğe geçince tüp bebek dosyası açtılar zaten sekreter sana söyler neler getircegini rapor için, benim tedavi tahminimce 6000 lirayı bulur ama seninki o kadarı bulmaz canım benim yurtdışından solüsyon getirtilecek onun için bu kadar fazla, Raporlu 1800 hastane, en fazla 2000 de ilaçlar tutsa belki tutmaz bile en fazla 4000 lira tutar canım, benim ayrıca ilaç raporum yok sadece hastane raporum var raporla aldıgım ilaçları iptal olan tedavilerde bitirdim, hakkım iptal olmasın diye tekrar rapor cikarttirmadim sadece hastaneye kullancam raporu ilaçları ücretli alcamcadiprensesss ben ege uni.hastanesinde yaptrcam biliosan sende Hacettepe'de uni.hadtanesinde yaptiricakmssn tüp bebeğini sendede dosya açma olayı oldumu nasıl ilerledi işler bide nekdara mal olacağı hakkında fikrin varmı bide rapor cikartabiliomusun yada cikardnmi canm
Çok geçmiş olsun canım hepimiz bi şekilde zorlu süreçden geçiyoruz rabbim inşallah bu tedavilerimizde bebeklerize kavuşturur seni ve hepimiziBende hikayemi yazmak istiyorum5 yıldır evliyiz, 3 yıldır tamamen birlikte yaşıyoruz.. Eşim yurtdışında ben türkiyedeydim. 2 yıl idare etmeye çalıştık olmadı..işimden İstifa edip yurtdışına yerleştim.. Korunmamıza rağmen bebeğimiz olmadı. İlk üroloğa gittik eşimin spermlerinde bi sıkıntı olmadığını söyledi bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi.. Merkezde benim tüplerimin kapalı olabikecipini söyledi ve kamerayla bakılıp açıkmı kapalımı bakılması lazım dedi ve sırf bu işlemleri yapan bir hastaneye yönlendirdi. Vee ölümden döndüğüm bir deneyim yaşadım. Kamerayla bakılma işleminde kalın bağırsağım kesiliyor. Tabi hiçbirşeyden habersiz eve geldim.. Bu arada tüplerim açık çıktı. Acilde solupu aldım apar topar kalın bağırsak ameliyatı, karnımda 40 tane dikiş, yğun bakım hastane derken eve çıkmam 1,5 ayımı aldı. 6 ayda anca toparlandım. Tekrar düştük tüp benek merkezi yollarına , hiç bir sorunumuzun olmadığı, kendiliğinden olabilceği söylendi.. Kafamızda çok kurduğumuz için olmuyormuş.. Neyse aşılama yapalım dedik. 2 aşılama negatif. Bizim dr çok umutlu olacak da ılacak aşılamaya devam dedi. Biz tüp bebeğe geçmek şstiyoruz dedik ve mayısta 1. Tüp bebek sonuç pozitif, ikiz, birinin gelişimi olmadı diğeride kalp atımı durduğu için 8+4 de kürtaj.. Dr beklemeye gerek görmedi.. Bu ayın 20-21 gibi adet olucam ve eylüle transfer İnşaAllah. Bu arada 7 tane dondurulmuş embriyo var. Dondurulmuşları kullanmaya başlıcaz.... Offff çok uzun yazmışım
cnm hiç bişey bilmiyorum eylülde başlıycaz dedi ne olur ne biter hiç bi fikrim yok iki tane sağlıklı embriyom olussa yeter ay hepimizin çifter çifter olsun inşaallahYemegimi eşimde yapar kendimde yavaş yavaş yaparım bi transfer olabilsemsorun transfer olabilmekte canım bu sefer başka protokol uygulancakmış heyecan dorukta inşallah bu sefer olur transferim
Geçmiş olsun canım sana hangi protokol uygulanacak biliyomusun, benimde rezerv az, inşallah pozitif heyecanını hep birlikte yasariz
Canım çok geçmiş olsun neler neler yaşamışsnBende hikayemi yazmak istiyorum5 yıldır evliyiz, 3 yıldır tamamen birlikte yaşıyoruz.. Eşim yurtdışında ben türkiyedeydim. 2 yıl idare etmeye çalıştık olmadı..işimden İstifa edip yurtdışına yerleştim.. Korunmamıza rağmen bebeğimiz olmadı. İlk üroloğa gittik eşimin spermlerinde bi sıkıntı olmadığını söyledi bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi.. Merkezde benim tüplerimin kapalı olabikecipini söyledi ve kamerayla bakılıp açıkmı kapalımı bakılması lazım dedi ve sırf bu işlemleri yapan bir hastaneye yönlendirdi. Vee ölümden döndüğüm bir deneyim yaşadım. Kamerayla bakılma işleminde kalın bağırsağım kesiliyor. Tabi hiçbirşeyden habersiz eve geldim.. Bu arada tüplerim açık çıktı. Acilde solupu aldım apar topar kalın bağırsak ameliyatı, karnımda 40 tane dikiş, yğun bakım hastane derken eve çıkmam 1,5 ayımı aldı. 6 ayda anca toparlandım. Tekrar düştük tüp benek merkezi yollarına , hiç bir sorunumuzun olmadığı, kendiliğinden olabilceği söylendi.. Kafamızda çok kurduğumuz için olmuyormuş.. Neyse aşılama yapalım dedik. 2 aşılama negatif. Bizim dr çok umutlu olacak da ılacak aşılamaya devam dedi. Biz tüp bebeğe geçmek şstiyoruz dedik ve mayısta 1. Tüp bebek sonuç pozitif, ikiz, birinin gelişimi olmadı diğeride kalp atımı durduğu için 8+4 de kürtaj.. Dr beklemeye gerek görmedi.. Bu ayın 20-21 gibi adet olucam ve eylüle transfer İnşaAllah. Bu arada 7 tane dondurulmuş embriyo var. Dondurulmuşları kullanmaya başlıcaz.... Offff çok uzun yazmışım
Aynen canım benimde 1 tane iyi kalitede olsa yeter ama inşallah çok olur dondururuz :)cnm hiç bişey bilmiyorum eylülde başlıycaz dedi ne olur ne biter hiç bi fikrim yok iki tane sağlıklı embriyom olussa yeter ay hepimizin çifter çifter olsun inşaallah
Amin Insaallah canim.. Cümlemizle birlikte yüzlerimiz gülsün.Çok geçmiş olsun canım hepimiz bi şekilde zorlu süreçden geçiyoruz rabbim inşallah bu tedavilerimizde bebeklerize kavuşturur seni ve hepimizi
InsaAllah canim.. Rabbim nasip eder bizede annelik duygusunu..Canım çok geçmiş olsun neler neler yaşamışsninşallah dondurulmuslarla mutlu sona ulasirsin böle olursun
Çok çok geçmişler olsun canım.İnşallah gelen güzel haberler unutturur bu zamanlarıBende hikayemi yazmak istiyorum5 yıldır evliyiz, 3 yıldır tamamen birlikte yaşıyoruz.. Eşim yurtdışında ben türkiyedeydim. 2 yıl idare etmeye çalıştık olmadı..işimden İstifa edip yurtdışına yerleştim.. Korunmamıza rağmen bebeğimiz olmadı. İlk üroloğa gittik eşimin spermlerinde bi sıkıntı olmadığını söyledi bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi.. Merkezde benim tüplerimin kapalı olabikecipini söyledi ve kamerayla bakılıp açıkmı kapalımı bakılması lazım dedi ve sırf bu işlemleri yapan bir hastaneye yönlendirdi. Vee ölümden döndüğüm bir deneyim yaşadım. Kamerayla bakılma işleminde kalın bağırsağım kesiliyor. Tabi hiçbirşeyden habersiz eve geldim.. Bu arada tüplerim açık çıktı. Acilde solupu aldım apar topar kalın bağırsak ameliyatı, karnımda 40 tane dikiş, yğun bakım hastane derken eve çıkmam 1,5 ayımı aldı. 6 ayda anca toparlandım. Tekrar düştük tüp benek merkezi yollarına , hiç bir sorunumuzun olmadığı, kendiliğinden olabilceği söylendi.. Kafamızda çok kurduğumuz için olmuyormuş.. Neyse aşılama yapalım dedik. 2 aşılama negatif. Bizim dr çok umutlu olacak da ılacak aşılamaya devam dedi. Biz tüp bebeğe geçmek şstiyoruz dedik ve mayısta 1. Tüp bebek sonuç pozitif, ikiz, birinin gelişimi olmadı diğeride kalp atımı durduğu için 8+4 de kürtaj.. Dr beklemeye gerek görmedi.. Bu ayın 20-21 gibi adet olucam ve eylüle transfer İnşaAllah. Bu arada 7 tane dondurulmuş embriyo var. Dondurulmuşları kullanmaya başlıcaz.... Offff çok uzun yazmışım
Aynen canim bide ben elimle karnimi tutuyordum sanki düşse tutucam hahaha.. Vallahi canım rabbim kalbimi biliyor ya birden fazla istiyorum..Çarşamba dr randevum vardı dondurulmuş denemesi için kaç tane embriyo transfer edelim diye sordu imkanınız varsa 7 tanemin hepsini dedim. Güldük..ayyy bilmiyorum biran önce olsun istiyorum.. Canım İnşaAllah rabbim istediğini aratmadan tez zamanda nasip eder..Çok çok geçmişler olsun canım.İnşallah gelen güzel haberler unutturur bu zamanlarıBir tane olsun bizim olsun dimi ama.Kızlar ya saçma gelecek ama ne bileyim doktorum embriyoyu koyunca pıt diye düşecekmiş gibi geliyor Saçma ama nedense bir yerlere yerleşmeye hiç niyeti olmayacak gibi geliyor
7 sinide birden ha.Alemsin kız nasıl sığar onlar o göbişeAynen canim bide ben elimle karnimi tutuyordum sanki düşse tutucam hahaha.. Vallahi canım rabbim kalbimi biliyor ya birden fazla istiyorum..Çarşamba dr randevum vardı dondurulmuş denemesi için kaç tane embriyo transfer edelim diye sordu imkanınız varsa 7 tanemin hepsini dedim. Güldük..ayyy bilmiyorum biran önce olsun istiyorum.. Canım İnşaAllah rabbim istediğini aratmadan tez zamanda nasip eder..
evet canım, aradığım cevap buydu, tedavi olduğum merkez şehir dışında olduğu için soramamıştım ama sırf bunun için gittim bugün, dediğin gibi 3 ay ara vermemi söyledi, eylül ayında deneyemeyeceğim, hayırlısı, inşallah sizlerinki olur bu ayCanım sakın ard arda yapma ben bi kere yaptım bu hatayı sonuç ikisindede husran arada 2 ay olması lazım en az inşallah çok bekletmez senin mucizen
Dualarim sizinle canım benim inşallahhhh bol bol kaliteli sperm bulunur canımEşim salı tese olucak çok heyecanlıyım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimizde
İnşallah canım çook teşekkür ederimDualarim sizinle canım benim inşallahhhh bol bol kaliteli sperm bulunur canım
Buarada sen ne durumdasn seninde eşim azospermiş ama 3.deneme dondurulmuş sperm var sanırım.Dualarim sizinle canım benim inşallahhhh bol bol kaliteli sperm bulunur canım
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım.. Güxel haberler alırsınız İnşaAllahEşim salı tese olucak çok heyecanlıyım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimizde
İnşallah canm teşekkür edermRabbim yar ve yardımcınız olsun canım.. Güxel haberler alırsınız İnşaAllah
Canım benim biz daha basliyamiyoruz bu ay histeroskopi yapılacaktı ama sigortamız durmuş gelecek ay yaptiracaz Ekim de başlıycaz kısmetse ben histeroskopi yaptıracağım gün eşim sperm verecek eğer kaliteli çıkarsa dondurulacak canım kaliteli değilse tese olacak çıkış çok az olsa bile var ama kaliteli mi bilmiyoruz inşallah teseye gerek kalmaz rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallahhhhhBuarada sen ne durumdasn seninde eşim azospermiş ama 3.deneme dondurulmuş sperm var sanırım.
İnşallah kalitelidir canmmmCanım benim biz daha basliyamiyoruz bu ay histeroskopi yapılacaktı ama sigortamız durmuş gelecek ay yaptiracaz Ekim de başlıycaz kısmetse ben histeroskopi yaptıracağım gün eşim sperm verecek eğer kaliteli çıkarsa dondurulacak canım kaliteli değilse tese olacak çıkış çok az olsa bile var ama kaliteli mi bilmiyoruz inşallah teseye gerek kalmaz rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallahhhhh