2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

selam kızlarr. öncelikle tedavi süreçlerinizde hepinizin Allah yardımcısı olsun. Hayırlı haberlere vesile olsun inşallah. ben 1 senedir yumurta takibindeyim ama hiçbir sonuç alamadık. pko var yumurtalarım cok dirençliymiş. önümüzdeki ay artık 3 doz klomen başlarız dedi doktorum yada tüp bebek önerdi siz talep ettiğiniz zaman başlarız dedi. kaliteli yumurta bulamadığımız için aşılama yapamadık. tüp bebek hakkında bilgim yok. hepinizin deneyimleri bilgileri var sizden ricam benimle paylaşırmısınız. hangi ilaçları kullandınız ne testler tahlıller yapıldı pou ve transfer süreçleri nasıl geçiyo. şimdiden sağolun

29yasindayim 3ameliyat 4tup bebek denemem oldu 1yillik evliyim ve 5.ci denememi bahcecide yaptirmayi dusunuyorum tek yumurtaligim var ve tuplerim yok sizce bahceci nasil

Günaydın kızlar. 25 yaşındayım ilac tedavisine basladim. Cuma kontrolüm var. Eylülde transfer olcak inşallah. Erkek infertilitesi hareket %5 :KK43:

selam kızlarr. öncelikle tedavi süreçlerinizde hepinizin Allah yardımcısı olsun. Hayırlı haberlere vesile olsun inşallah. ben 1 senedir yumurta takibindeyim ama hiçbir sonuç alamadık. pko var yumurtalarım cok dirençliymiş. önümüzdeki ay artık 3 doz klomen başlarız dedi doktorum yada tüp bebek önerdi siz talep ettiğiniz zaman başlarız dedi. kaliteli yumurta bulamadığımız için aşılama yapamadık. tüp bebek hakkında bilgim yok. hepinizin deneyimleri bilgileri var sizden ricam benimle paylaşırmısınız. hangi ilaçları kullandınız ne testler tahlıller yapıldı pou ve transfer süreçleri nasıl geçiyo. şimdiden sağolun
Pco değilim o yüzden bilmiyorum nasil bir süreç bekliyor seni. Ama tup bebekte tabiki klomenden daha ağır iğneler oluyorsun. Yumurtan bu kadar kalitesizse sana tavsiyem iyi bir hastane bulup doğru yönlendirmeyle devam etmen. Allah yardimcin olsun..

29yasindayim 3ameliyat 4tup bebek denemem oldu 1yillik evliyim ve 5.ci denememi bahcecide yaptirmayi dusunuyorum tek yumurtaligim var ve tuplerim yok sizce bahceci nasil
1 senelik evli olup 5. Deneme neden? Direkt tüp bebek mi oldun ki? Bahceci tbm iyi olduğunu duydum ama ben senin bu kadar kısa sürede bu kadar cok tedavine şaşırdım..

Günaydın kızlar. 25 yaşındayım ilac tedavisine basladim. Cuma kontrolüm var. Eylülde transfer olcak inşallah. Erkek infertilitesi hareket %5 :KK43:
Allah yardimcin olsun insallah iyi haberler alırsın..

Merhaba kızlar bugün gittim ve ilaclarimi verdiler muhtemelen yarin yani 4. Gün başlayacağım. Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler diyelim güzel olsun herşey:)

Canım yanlış anlamazsan 1 yılda yaşadıkların cok fazla değilmi?? Sen mi istedin yoksa dr önerisine istinaden bu kadar oldu.. Çünkü bazen bizlerde ara verip dinlenmeden oluversin istiyoruz.. Geçmiş olsun..

cadiprensesss cadiprensesss canim bu arada ilaçlarım gonal-f , orgalutran ve merional. Son adet tarihim 21 ağustos. Listeye eklemek istersen :)
Ekledim canım buarada ilaçlarımız aynı sayılır bende gonalf ve merional kullancam orgalutran yerinede sulandırılmış Lucrin kullancam :) tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif olur topiği Pozitif lerle doldururuz canım :KK66:

Ekledim canım buarada ilaçlarımız aynı sayılır bende gonalf ve merional kullancam orgalutran yerinede sulandırılmış Lucrin kullancam :) tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif olur topiği Pozitif lerle doldururuz canım :KK66:
Lucrin ne icin canim? Orgalutran sanirim yumurtalarin zamanindan once olgunlaşmasıni engellemek icinmis.

mrb bende 28 yaşındayım 2 ameliyat geçirdim bir yumurtalığım var ve tüplerim yok allah yardımcımız olsun benim ilk denemem olacak bakalım inş rabbim hepimize nasip eder

cadiprenses benide ekler misin listeye eylülde başlıyorum inş bende yarın histeroskopi yapacak bakalım doktor inş bi sıkıntı çıkmaz ankarada başkent üni gidiyorum rezerv azlığı ve tüplerim yok inş hepimiz iyi sonuçlar alırız

cadiprenses benide ekler misin listeye eylülde başlıyorum inş bende yarın histeroskopi yapacak bakalım doktor inş bi sıkıntı çıkmaz ankarada başkent üni gidiyorum rezerv azlığı ve tüplerim yok inş hepimiz iyi sonuçlar alırız
Eklerim tabiki canım, başkent hastanesinde ilk tedavinmi inşallah tedavilerimizin hepsi Pozitif olur canım

kaju kaju ne alemdesin yumurtalarin nasıl? Nasıl gidiyor tedavin
canım ben dün opu oldum 8 tane yumurta oluşmuş 6sı olgunmuş.Bugün aradılar 6sı da döllendi dediler yarında arayacaklarmış bilgi ve randevu için artık bakalım kısmet ama hiç ümidim yok heyecanım da yok nedense.Transferim perşembe demişti doktorum yarın netleşecek.Sende durumlar nasıl canım ?

Selam kızlar benide listeye ekleyin yaş 30 bahçeci umut, dr selen sakar.
Agustos ta tedaviye basladım 9 gün iğne kullandım(gonal f, menapur, femara,orgalutran,ovitrelle,gonappty)
11. Gün yani bugun opum oldu 14 yumoş toplandı
Transfer im eylülde
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Zamanından önce çatlamasını engellemek için canım orgalutran ile aynı diye biliyorum ben
Anladım canım aynı tür demek ki

canım ben dün opu oldum 8 tane yumurta oluşmuş 6sı olgunmuş.Bugün aradılar 6sı da döllendi dediler yarında arayacaklarmış bilgi ve randevu için artık bakalım kısmet ama hiç ümidim yok heyecanım da yok nedense.Transferim perşembe demişti doktorum yarın netleşecek.Sende durumlar nasıl canım ?
Ayy hadi gözün aydın güzel olur inşallah devamı:) kaybetme ümidini bak ne guzel döllenmiş. Kac tane koyacaklar 1 mi 2 mi?
Ben de yarin ilaclara başlıyorum Allah nasip ederse.

Anladım canım aynı tür demek ki

Ayy hadi gözün aydın güzel olur inşallah devamı:) kaybetme ümidini bak ne guzel döllenmiş. Kac tane koyacaklar 1 mi 2 mi?
Ben de yarin ilaclara başlıyorum Allah nasip ederse.
canım onu heralde perşembe konuşcak doktor .inşallah canım inşallah .burda isteyen herkesin inşahh peşe peşe olurda mutluluğumzda artar katlanır.sen ne yaptın canım ,yazdıklarında adet oldunu gördüm başladınmı artık sürece iğnelere?

X