-
- Konu Sahibi cadiprensesss
Geçmiş olsun canm.heyecanı burda hepbirlikte yaşarız inşallah olumlu sonuclarlaARKADAŞLAR MRB BENDE EYLÜLDE BAŞLIYCAM TÜP BEBEĞE BAKALIM İNŞ RABBİM HEPİMİZE NASİP EDER. BENİM ÇİKOLATA KİSTİ YÜZÜNDEN BİR YUMURTALIĞIM ALINDI DİĞER TÜPÜMDE HİDROSALPENKS OLUŞTU AMELİYATTAN SONRA ODA BAĞLANDI ŞU AN NORMAL YOLLA OLMA İMKANI KALMADI NASİP RABBİM İNŞ TÜP BEBEĞİN TUTUNMASINI NASİP EDER. BİR YUMURTALIĞIM OLDUĞU İÇİN REZERVİMDE AZ BAKALIM NE OLACAK EYLÜLDE BAŞLIYCAZ DEDİ DOKTOR ÇOK HEYCANLIYIM
Yemegimi eşimde yapar kendimde yavaş yavaş yaparım bi transfer olabilsembende tatil dönüşü başlarım paklarım her yeri. transferden önce de yemek yapıp koyarım dolaba. planlaaaar planlaaaaar ay zaman geçmiyo sanki
Geçmiş olsun canım sana hangi protokol uygulanacak biliyomusun, benimde rezerv az, inşallah pozitif heyecanını hep birlikte yasarizARKADAŞLAR MRB BENDE EYLÜLDE BAŞLIYCAM TÜP BEBEĞE BAKALIM İNŞ RABBİM HEPİMİZE NASİP EDER. BENİM ÇİKOLATA KİSTİ YÜZÜNDEN BİR YUMURTALIĞIM ALINDI DİĞER TÜPÜMDE HİDROSALPENKS OLUŞTU AMELİYATTAN SONRA ODA BAĞLANDI ŞU AN NORMAL YOLLA OLMA İMKANI KALMADI NASİP RABBİM İNŞ TÜP BEBEĞİN TUTUNMASINI NASİP EDER. BİR YUMURTALIĞIM OLDUĞU İÇİN REZERVİMDE AZ BAKALIM NE OLACAK EYLÜLDE BAŞLIYCAZ DEDİ DOKTOR ÇOK HEYCANLIYIM
Şimdi ekliyorum listeye canımmerhaba arkadaşlar beni de listenize ekleyebilir misin,eklersen çok sevinirim.İnşallah bu topik hepimize umut olur uğur getirir hamileliklerimizi burda hep birlikte kutlarız.
Sebepsiz infertilite
İzmir Medicalpark Hastanesi (Prof. Ahmet Zeki Işık)
Son adet tarihim 9 Ağustos
I. tüp bebek denemem (aslında aşılama için yola çıkmıştık ama yumurtalarım çok hassas az bir ilaçla fazla yumurta gelişmiş)
İlaçlar : puregon,orgalutran
Yarın kontrolüm var muhtemelen pazar toplarız yumurtalarını dedi doktorum.Bakalım aşıya niyetlendik tüpe nasip oldu :)
Geçmiş olsun canım.ARKADAŞLAR MRB BENDE EYLÜLDE BAŞLIYCAM TÜP BEBEĞE BAKALIM İNŞ RABBİM HEPİMİZE NASİP EDER. BENİM ÇİKOLATA KİSTİ YÜZÜNDEN BİR YUMURTALIĞIM ALINDI DİĞER TÜPÜMDE HİDROSALPENKS OLUŞTU AMELİYATTAN SONRA ODA BAĞLANDI ŞU AN NORMAL YOLLA OLMA İMKANI KALMADI NASİP RABBİM İNŞ TÜP BEBEĞİN TUTUNMASINI NASİP EDER. BİR YUMURTALIĞIM OLDUĞU İÇİN REZERVİMDE AZ BAKALIM NE OLACAK EYLÜLDE BAŞLIYCAZ DEDİ DOKTOR ÇOK HEYCANLIYIM
Şimdi ekliyorum listeye canımne güzel işte az ilaçla çok yumurta maşallah, pozitif haberini de verirsin inşallah listenin ilk pozitifi olur :)[/QUOTE
Teşekkür ederim canım eklediğin için.İnşallah hep şöyle yakın yakın zamanlarla birbirimizin güzel haberlerini alırız canım ,tek başına mutluluk güzel olmaz ki.Aslında doktorum da çok pozitif konuşuyor ama nerdeyse 2.5 senedir olmayınca tabi pek beklenti içinde olmuyorsun ama her şey kısmet.
Teşekkür ederim canım eklediğin içinŞimdi ekliyorum listeye canımne güzel işte az ilaçla çok yumurta maşallah, pozitif haberini de verirsin inşallah listenin ilk pozitifi olur :)
Canim ben doktoruma adetin 3. günü gittim ertesi gün (yani 4.gün)başla dedi iğnelere dedi.Beslenme konusunda rutin bi değişiklik yapmadım.Arkadaslar bazılarınız ilaca baslamış adetın kacıncı gunu basladınız acaba.
Özellikle beslenme konusunda önem verdıgınız seyler varmı
canım doğru söylüyorsun çok olur dışardan da söylenir ama ben kendime yetmeye alışmışım sanırım. senin ilk değil tecrübelisin, benim ilk olcak çok heyecanlıyımYemegimi eşimde yapar kendimde yavaş yavaş yaparım bi transfer olabilsemsorun transfer olabilmekte canım bu sefer başka protokol uygulancakmış heyecan dorukta inşallah bu sefer olur transferim
Geçmiş olsun canım sana hangi protokol uygulanacak biliyomusun, benimde rezerv az, inşallah pozitif heyecanını hep birlikte yasariz
Canım sakın ard arda yapma ben bi kere yaptım bu hatayı sonuç ikisindede husran arada 2 ay olması lazım en az inşallah çok bekletmez senin mucizenslm kızlar, inşallah eylül ayı hepinize uğurlu gelir, Rabbim hepimizin kucağını doldurur inşallah. ben ağustos ayında denedim tüp bebek, dün kan tahlilinde negatif çıktı maalesef, bir bilginiz var mı ard arda deneme oluyor mu yoksa doktor ara mı verir, eğer devam edersek eylül ayında kavuşmak istiyorum bebişime,
İnşallah bi aksilik çıkmadan transferini olursun canım benim hep aksilikler üst üstte geldiği için öyle diyorum bu seferde yumurtalar kalitesiz cıkarda transfer olamazsam diye korkuyorum, yeni protokol uygulanacak diye ümidim de var bakalım hayırlısı artıkcanım doğru söylüyorsun çok olur dışardan da söylenir ama ben kendime yetmeye alışmışım sanırım. senin ilk değil tecrübelisin, benim ilk olcak çok heyecanlıyım
bende işte bu kadar bekledim bide transfer ertelenirse yada yumurta toplama sorun çıkarsa diye düşünüp sabırsızlanıyorum, endişeleniyorum ama bi taraftanda bakalım sağlıklı bi sperm bulunacak mı diyorum. en iyisi Allah'a bırakmak düşünmemek ..İnşallah bi aksilik çıkmadan transferini olursun canım benim hep aksilikler üst üstte geldiği için öyle diyorum bu seferde yumurtalar kalitesiz cıkarda transfer olamazsam diye korkuyorum, yeni protokol uygulanacak diye ümidim de var bakalım hayırlısı artık
Tesekkur ederim canımmCanim ben doktoruma adetin 3. günü gittim ertesi gün (yani 4.gün)başla dedi iğnelere dedi.Beslenme konusunda rutin bi değişiklik yapmadım.
Bende hikayemi yazmak istiyorum5 yıldır evliyiz, 3 yıldır tamamen birlikte yaşıyoruz.. Eşim yurtdışında ben türkiyedeydim. 2 yıl idare etmeye çalıştık olmadı..işimden İstifa edip yurtdışına yerleştim.. Korunmamıza rağmen bebeğimiz olmadı. İlk üroloğa gittik eşimin spermlerinde bi sıkıntı olmadığını söyledi bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi.. Merkezde benim tüplerimin kapalı olabikecipini söyledi ve kamerayla bakılıp açıkmı kapalımı bakılması lazım dedi ve sırf bu işlemleri yapan bir hastaneye yönlendirdi. Vee ölümden döndüğüm bir deneyim yaşadım. Kamerayla bakılma işleminde kalın bağırsağım kesiliyor. Tabi hiçbirşeyden habersiz eve geldim.. Bu arada tüplerim açık çıktı. Acilde solupu aldım apar topar kalın bağırsak ameliyatı, karnımda 40 tane dikiş, yğun bakım hastane derken eve çıkmam 1,5 ayımı aldı. 6 ayda anca toparlandım. Tekrar düştük tüp benek merkezi yollarına , hiç bir sorunumuzun olmadığı, kendiliğinden olabilceği söylendi.. Kafamızda çok kurduğumuz için olmuyormuş.. Neyse aşılama yapalım dedik. 2 aşılama negatif. Bizim dr çok umutlu olacak da ılacak aşılamaya devam dedi. Biz tüp bebeğe geçmek şstiyoruz dedik ve mayısta 1. Tüp bebek sonuç pozitif, ikiz, birinin gelişimi olmadı diğeride kalp atımı durduğu için 8+4 de kürtaj.. Dr beklemeye gerek görmedi.. Bu ayın 20-21 gibi adet olucam ve eylüle transfer İnşaAllah. Bu arada 7 tane dondurulmuş embriyo var. Dondurulmuşları kullanmaya başlıcaz.... Offff çok uzun yazmışım
Bu arada yaş 35, sebepsiz, yurtdışı,