Bende hikayemi yazmak istiyorum
5 yıldır evliyiz, 3 yıldır tamamen birlikte yaşıyoruz.. Eşim yurtdışında ben türkiyedeydim. 2 yıl idare etmeye çalıştık olmadı..işimden İstifa edip yurtdışına yerleştim.. Korunmamıza rağmen bebeğimiz olmadı. İlk üroloğa gittik eşimin spermlerinde bi sıkıntı olmadığını söyledi bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi.. Merkezde benim tüplerimin kapalı olabikecipini söyledi ve kamerayla bakılıp açıkmı kapalımı bakılması lazım dedi ve sırf bu işlemleri yapan bir hastaneye yönlendirdi. Vee ölümden döndüğüm bir deneyim yaşadım. Kamerayla bakılma işleminde kalın bağırsağım kesiliyor. Tabi hiçbirşeyden habersiz eve geldim.. Bu arada tüplerim açık çıktı. Acilde solupu aldım apar topar kalın bağırsak ameliyatı, karnımda 40 tane dikiş, yğun bakım hastane derken eve çıkmam 1,5 ayımı aldı. 6 ayda anca toparlandım. Tekrar düştük tüp benek merkezi yollarına , hiç bir sorunumuzun olmadığı, kendiliğinden olabilceği söylendi.. Kafamızda çok kurduğumuz için olmuyormuş.. Neyse aşılama yapalım dedik. 2 aşılama negatif. Bizim dr çok umutlu olacak da ılacak aşılamaya devam dedi. Biz tüp bebeğe geçmek şstiyoruz dedik ve mayısta 1. Tüp bebek sonuç pozitif, ikiz, birinin gelişimi olmadı diğeride kalp atımı durduğu için 8+4 de kürtaj.. Dr beklemeye gerek görmedi.. Bu ayın 20-21 gibi adet olucam ve eylüle transfer İnşaAllah. Bu arada 7 tane dondurulmuş embriyo var. Dondurulmuşları kullanmaya başlıcaz.... Offff çok uzun yazmışım