2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Beni de ekler misiniz?
Haziran ayında başladım, ilk denemem.
İstanbul Yeditepe Üniversitesi
İlaçlarım; Progen ve Orgalutran kullandım.
6 yumurtam oluştu ama 5'i döllendi. Dondurulmuş 5 embriyom var, 2 si iyi kaliteli, 3ü orta kaliteli
Opu öncesi "polip" olduğu farkedildi. Sanırım hormon iğneleri onun da büyümesini sağladı. çünkü daha önce farkedilmemişti. Bu nedenle 9 Ağustosta histereskopi oldum ve alındı. Yarın (25.08.2016) Lucrin'e başlıyorum. 14 gün kullanacakmışım. Lucrin rahmi hazırlamak için.
Transferim bayram sonrası olacakmış, şuan beklemedeyim.
hepimize bol şanslar, kalbinizi temiz tutun inşallah gönlümüze göre olacak herşey :)

Günaydın kızlar. ben de şu an adet dönemindeyim haftaya histeroskopi yapılacak. sonraki adetimden sonra başlayacağız. 31 yaşındayım,ilk denemem. sorunumuz morfoloji ( aşılama sırasında öğrendik ) 0 ya da 1 çıkıyor . 2 aşılama yapıldı hızımız ve sayı iyi olmasına rağmen tutmadı. hiç hamile kalamadım bağcılar medipol mega tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. adetlerim düzenli 1-2 gün oynayabilir ama tahmini 17-18 eylül gibi olurum

Dun aldim ilaclarimi bugün basliyorum ilk igneme insallahhh. Umutlu olalim moralimizi yuksek tutalım hep birlikte. Ilk haberi senden alacağız sanırım sayfada hadi bize umut ol guzel haber ver insallahh :))

Kaçıncı deneme canım şimdi ekliyorum inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür

Dun aldim ilaclarimi bugün basliyorum ilk igneme insallahhh. Umutlu olalim moralimizi yuksek tutalım hep birlikte. Ilk haberi senden alacağız sanırım sayfada hadi bize umut ol guzel haber ver insallahh :))
inşallah tatlım inşallah arkamdan da hepiniz takip edersiniz beni,birlikte seviniriz birlikte hamilelik takvimleri açarız burada

hadi bakalım hayırlı bir süreç olur yumurtaların kaliteli kaliteli gelişir güzel güzel döllenir inşallah canım

Ekledim canım yaşınıda yazabilirmisin :)

Senide ekledim listeye canım pozitif haberini bekliyorum

Neden hiç ümidin yok canım yarın inşallah transferin gerçekleşir sana sıkı sıkı tutunurlar topigin ilk Pozitif haberini de senden alırız

Neden hiç ümidin yok canım yarın inşallah transferin gerçekleşir sana sıkı sıkı tutunurlar topigin ilk Pozitif haberini de senden alırız
bilmiyorumki güzelim,bende anlamadım hani böyle umutsuzluktan falan değil yani yada karamsarlık falan değil.Öyle tuhaf bir ruh hali,inanmıyorum sanki (acaba adamla bir şey yapmadık ya ondan mı benim mantığım basmıyor acababu nasıl bebek yapma yahu benim kafadaki ''çocuk yapma şemasıyla'' uyuşmadı bu bu tüp bebek olayı)

aynen olabilir canım millet çocuk yaparken kimse duymaz bizimkini daha tedaviye başladığımız anda duymayan kalmıyo

NİCKYAŞSEBEPMERKEZ KAÇINCI DENEME KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR REGLİ TARİHİTRANSFER TARİHİSONUÇ
Cadiprensesss30Yumurtalık rezervi azlıgı, kalitesiz yumurta Hacettepe Üniversitesi HastanesiTransfere gidemeyen 3. Deneme Lucrin+ Gonalf+ Merional ........ .....Hubannn29Sebepsiz infertilite Memorial Ataşehir Hastanesi (Cem Demirel)1. Deneme .... 29. Ağustos.2016.... .....
atav melek29Sebepsiz infertilite Medicana Hastanesi(Ömer Faruk )2.Deneme .... ........ .....
eejanaika32Sperm Azlıgı,Hareket Yavaşlığı, Sıfır Morfoloji Brüksel Tüp Bebek Merkezi (Yücel Karaman)1. Deneme ..... ........ .....
just_married30Sebepsiz infertilite Novaart Tüp Bebek Merkezi (Prof. Mehmet Erdem )2.Deneme Gonalf, Merional, Orgalutran 21.Ağustos.2016.... .....
fidan_2231Sperm azlığı Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Cem Çelik )1. Deneme .... 22. Eylül .2016.... .....
blgk26azospermBahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi 4. Deneme Gonalf........ .....BonjourMadame26Sebepsiz infertilite Ada TıpHastanesi(Prof.Dr. Bülent Duran )1. Deneme ..... ........ .....Ilaymilya25Azosperm Hatay Mozaik Tüp Bebek Merkezi 3. Deneme............. .....dehaaa30Azosperm Ege Üniversitesi Hastanesi1. Deneme..... ........ .....nesersat35Azosperm .... .. ........ .....kaju32Sebepsiz infertilite İzmir Medicalpark Hastanesi (Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık )1. Deneme Pregon, orgalutran 9. Ağustos.2016.... .....ggm-328Yumurtalık rezervi azlıgı Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi1. Deneme ............ .....ZehreNur30..... Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Dr.Selen sakar )..... Gonalf,Menopur, femara, orgalutran, ovitrelle, gonappty .............ayisigi7435Polip İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi1. Deneme(Dondurulmuş ) Pregon,Orgalutran ........ .....edosko 31Morfoloji Bağcılar Medipol Mega Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme ... ............

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
[tr][/tr]

Paylaşırım canım Pozitif haberler gelmeye başlasın da paylaşırım
Teşekkürler, benim sebep Sebepsiz infertilite, polip sonradan oluştu. zaten polip hamile kalmaya engel değil, ama düşük yapmaya sebep olabiliyormuş. Önlem için histereskopi ile alındı. artık pozitif haberler gelmeye başlasa da hepimize moral olsa :)

Anladım canım deiştiriyim polip yazdığın için bende polip yazdım :) ayyy bi başlasa keşke ben daha adet olcam doğum kontrol ilacına başlıycam tekrar adet olunca da tedaviye başlıycam günler geçmek bilmiyo bi başlasaydık hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…