- 26 Mayıs 2014
- 287
- 294
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
Dun aldim ilaclarimi bugün basliyorum ilk igneme insallahhh. Umutlu olalim moralimizi yuksek tutalım hep birlikte. Ilk haberi senden alacağız sanırım sayfada hadi bize umut ol guzel haber ver insallahh :))canım onu heralde perşembe konuşcak doktor .inşallah canım inşallah .burda isteyen herkesin inşahh peşe peşe olurda mutluluğumzda artar katlanır.sen ne yaptın canım ,yazdıklarında adet oldunu gördüm başladınmı artık sürece iğnelere?
Kaçıncı deneme canım şimdi ekliyorum inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürürSelam kızlar benide listeye ekleyin yaş 30 bahçeci umut, dr selen sakar.
Agustos ta tedaviye basladım 9 gün iğne kullandım(gonal f, menapur, femara,orgalutran,ovitrelle,gonappty)
11. Gün yani bugun opum oldu 14 yumoş toplandı
Transfer im eylülde
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Hayırlı olsun canım insallah olumlu olurrrMerhaba kızlar bugün gittim ve ilaclarimi verdiler muhtemelen yarin yani 4. Gün başlayacağım. Bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler diyelim güzel olsun herşey:)
inşallah tatlım inşallah arkamdan da hepiniz takip edersiniz beni,birlikte seviniriz birlikte hamilelik takvimleri açarız buradaDun aldim ilaclarimi bugün basliyorum ilk igneme insallahhh. Umutlu olalim moralimizi yuksek tutalım hep birlikte. Ilk haberi senden alacağız sanırım sayfada hadi bize umut ol guzel haber ver insallahh :))
hadi bakalım hayırlı bir süreç olur yumurtaların kaliteli kaliteli gelişir güzel güzel döllenir inşallah canımDun aldim ilaclarimi bugün basliyorum ilk igneme insallahhh. Umutlu olalim moralimizi yuksek tutalım hep birlikte. Ilk haberi senden alacağız sanırım sayfada hadi bize umut ol guzel haber ver insallahh :))
Ekledim canım yaşınıda yazabilirmisin :)Beni de ekler misiniz?
Haziran ayında başladım, ilk denemem.
İstanbul Yeditepe Üniversitesi
İlaçlarım; Progen ve Orgalutran kullandım.
6 yumurtam oluştu ama 5'i döllendi. Dondurulmuş 5 embriyom var, 2 si iyi kaliteli, 3ü orta kaliteli
Opu öncesi "polip" olduğu farkedildi. Sanırım hormon iğneleri onun da büyümesini sağladı. çünkü daha önce farkedilmemişti. Bu nedenle 9 Ağustosta histereskopi oldum ve alındı. Yarın (25.08.2016) Lucrin'e başlıyorum. 14 gün kullanacakmışım. Lucrin rahmi hazırlamak için.
Transferim bayram sonrası olacakmış, şuan beklemedeyim.
hepimize bol şanslar, kalbinizi temiz tutun inşallah gönlümüze göre olacak herşey :)
Senide ekledim listeye canım pozitif haberini bekliyorumGünaydın kızlar. ben de şu an adet dönemindeyim haftaya histeroskopi yapılacak. sonraki adetimden sonra başlayacağız. 31 yaşındayım,ilk denemem. sorunumuz morfoloji ( aşılama sırasında öğrendik ) 0 ya da 1 çıkıyor . 2 aşılama yapıldı hızımız ve sayı iyi olmasına rağmen tutmadı. hiç hamile kalamadımbağcılar medipol mega tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum. adetlerim düzenli 1-2 gün oynayabilir ama tahmini 17-18 eylül gibi olurum
Hayırlı ve kaliteli bol bol yumoşlu tedavin olur inşallah canımDun aldim ilaclarimi bugün basliyorum ilk igneme insallahhh. Umutlu olalim moralimizi yuksek tutalım hep birlikte. Ilk haberi senden alacağız sanırım sayfada hadi bize umut ol guzel haber ver insallahh :))
Neden hiç ümidin yok canım yarın inşallah transferin gerçekleşir sana sıkı sıkı tutunurlar topigin ilk Pozitif haberini de senden alırızcanım ben dün opu oldum 8 tane yumurta oluşmuş 6sı olgunmuş.Bugün aradılar 6sı da döllendi dediler yarında arayacaklarmış bilgi ve randevu için artık bakalım kısmet ama hiç ümidim yok heyecanım da yok nedense.Transferim perşembe demişti doktorum yarın netleşecek.Sende durumlar nasıl canım ?
bilmiyorumki güzelim,bende anlamadım hani böyle umutsuzluktan falan değil yani yada karamsarlık falan değil.Öyle tuhaf bir ruh hali,inanmıyorum sanki (acaba adamla bir şey yapmadık ya ondan mı benim mantığım basmıyor acabaNeden hiç ümidin yok canım yarın inşallah transferin gerçekleşir sana sıkı sıkı tutunurlar topigin ilk Pozitif haberini de senden alırız
bilmiyorumki güzelim,bende anlamadım hani böyle umutsuzluktan falan değil yani yada karamsarlık falan değil.Öyle tuhaf bir ruh hali,inanmıyorum sanki (acaba adamla bir şey yapmadık ya ondan mı benim mantığım basmıyor acababu nasıl bebek yapma yahu benim kafadaki ''çocuk yapma şemasıyla'' uyuşmadı bu bu tüp bebek olayı )
Paylaşırım canımTeşekkürler, yaşım 35. Güncel tabloyu paylaşır mısınız ara ara?
NİCK | YAŞ | SEBEP | MERKEZ | KAÇINCI DENEME | KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR | REGLİ TARİHİ | TRANSFER TARİHİ | SONUÇ | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cadiprensesss | 30 | Yumurtalık rezervi azlıgı, kalitesiz yumurta | Hacettepe Üniversitesi Hastanesi | Transfere gidemeyen 3. Deneme | Lucrin+ Gonalf+ Merional | .... | .... | ..... | Hubannn | 29 | Sebepsiz infertilite | Memorial Ataşehir Hastanesi (Cem Demirel) | 1. Deneme | .... | 29. Ağustos.2016 | .... | ..... | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
atav melek | 29 | Sebepsiz infertilite | Medicana Hastanesi(Ömer Faruk ) | 2.Deneme | .... | .... | .... | ..... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
eejanaika | 32 | Sperm Azlıgı,Hareket Yavaşlığı, Sıfır Morfoloji | Brüksel Tüp Bebek Merkezi (Yücel Karaman) | 1. Deneme | ..... | .... | .... | ..... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
just_married | 30 | Sebepsiz infertilite | Novaart Tüp Bebek Merkezi (Prof. Mehmet Erdem ) | 2.Deneme | Gonalf, Merional, Orgalutran | 21.Ağustos.2016 | .... | ..... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
fidan_22 | 31 | Sperm azlığı | Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Cem Çelik ) | 1. Deneme | .... | 22. Eylül .2016 | .... | ..... | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
blgk | 26 | azosperm | Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi | 4. Deneme | Gonalf | .... | .... | ..... | BonjourMadame | 26 | Sebepsiz infertilite | Ada TıpHastanesi(Prof.Dr. Bülent Duran ) | 1. Deneme | ..... | .... | .... | ..... | Ilaymilya | 25 | Azosperm | Hatay Mozaik Tüp Bebek Merkezi | 3. Deneme | ..... | .... | .... | ..... | dehaaa | 30 | Azosperm | Ege Üniversitesi Hastanesi | 1. Deneme | ..... | .... | .... | ..... | nesersat | 35 | Azosperm | .. | .. | .. | .... | .... | ..... | kaju | 32 | Sebepsiz infertilite | İzmir Medicalpark Hastanesi (Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık ) | 1. Deneme | Pregon, orgalutran | 9. Ağustos.2016 | .... | ..... | ggm-3 | 28 | Yumurtalık rezervi azlıgı | Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi | 1. Deneme | .... | .... | .... | ..... | ZehreNur | 30 | ..... | Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Dr.Selen sakar ) | ..... | Gonalf,Menopur, femara, orgalutran, ovitrelle, gonappty | .... | .... | ..... | ayisigi74 | 35 | Polip | İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi | 1. Deneme(Dondurulmuş ) | Pregon,Orgalutran | .... | .... | ..... | edosko | 31 | Morfoloji | Bağcılar Medipol Mega Tüp Bebek Merkezi | 1. Deneme | ... | .... | .... | .... |
Teşekkürler, benim sebep Sebepsiz infertilite, polip sonradan oluştu. zaten polip hamile kalmaya engel değil, ama düşük yapmaya sebep olabiliyormuş. Önlem için histereskopi ile alındı. artık pozitif haberler gelmeye başlasa da hepimize moral olsa :)Paylaşırım canımPozitif haberler gelmeye başlasın da paylaşırım
Anladım canım deiştiriyim polip yazdığın için bende polip yazdım :) ayyy bi başlasa keşke ben daha adet olcam doğum kontrol ilacına başlıycam tekrar adet olunca da tedaviye başlıycam günler geçmek bilmiyo bi başlasaydık hayırlısıylaTeşekkürler, benim sebep Sebepsiz infertilite, polip sonradan oluştu. zaten polip hamile kalmaya engel değil, ama düşük yapmaya sebep olabiliyormuş. Önlem için histereskopi ile alındı. artık pozitif haberler gelmeye başlasa da hepimize moral olsa :)
[tr][/tr]
NİCK YAŞ SEBEP MERKEZ KAÇINCI DENEME KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR REGLİ TARİHİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ Cadiprensesss 30 Yumurtalık rezervi azlıgı, kalitesiz yumurta Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Transfere gidemeyen 3. Deneme Lucrin+ Gonalf+ Merional .... .... ..... Hubannn 29 Sebepsiz infertilite Memorial Ataşehir Hastanesi (Cem Demirel) 1. Deneme .... 29. Ağustos.2016 .... ..... atav melek 29 Sebepsiz infertilite Medicana Hastanesi(Ömer Faruk ) 2.Deneme .... .... .... ..... eejanaika 32 Sperm Azlıgı,Hareket Yavaşlığı, Sıfır Morfoloji Brüksel Tüp Bebek Merkezi (Yücel Karaman) 1. Deneme ..... .... .... ..... just_married 30 Sebepsiz infertilite Novaart Tüp Bebek Merkezi (Prof. Mehmet Erdem ) 2.Deneme Gonalf, Merional, Orgalutran 21.Ağustos.2016 .... ..... fidan_22 31 Sperm azlığı Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Cem Çelik ) 1. Deneme .... 22. Eylül .2016 .... ..... blgk 26 azosperm Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi 4. Deneme Gonalf .... .... ..... BonjourMadame 26 Sebepsiz infertilite Ada TıpHastanesi(Prof.Dr. Bülent Duran ) 1. Deneme ..... .... .... ..... Ilaymilya 25 Azosperm Hatay Mozaik Tüp Bebek Merkezi 3. Deneme ..... .... .... ..... dehaaa 30 Azosperm Ege Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme ..... .... .... ..... nesersat 35 Azosperm .. .. .. .... .... ..... kaju 32 Sebepsiz infertilite İzmir Medicalpark Hastanesi (Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık ) 1. Deneme Pregon, orgalutran 9. Ağustos.2016 .... ..... ggm-3 28 Yumurtalık rezervi azlıgı Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme .... .... .... ..... ZehreNur 30 ..... Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Dr.Selen sakar ) ..... Gonalf,Menopur, femara, orgalutran, ovitrelle, gonappty .... .... ..... ayisigi74 35 Sebepsiz infertilite İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme(Dondurulmuş ) Pregon,Orgalutran .... .... ..... edosko 31 Morfoloji Bağcılar Medipol Mega Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme ... .... .... ....
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
Ayyy hadi bakalim Rabbim yardımcın olsun canım. Kendini yormadan, moralini yüksek tutarak bekle inşallah bebeğin yada bebeklerin gelecek :))kızlar benim transferim belli oldu bu arada yarın saat 9da.