- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.521
Canım oncelikle hayırlı olsun tedavinkızlar 3. kez tedaviye baslayacam ins bi aksilik olmazsa ..
yemekten kesildim sürekli basım agriyor midem bulanıyor geçen tedavilerde daha güçlüydüm neden boyle oldu
o kadar buyuyor kı gözümde
tedavi olacağım yer arabayla 1 buçuk saat uzaklıkta o bile gözümde dağlar kadar büyüyor
Canım 2. Gün embriyosunda en erken ne zaman cıkar onun tablosu var mıKızlar 5. Gun embrıyosu transferı olanlar bu tabloya göre 7. Gunden öğrenebiliyor .. Sabırsız olanlar için mantıklı gunler 6-7 imiş..
Ben 8. Gunumde yarın dusunuyorummm
Canm bilmiyorum drm dediki 7. Gunu koruyucu egnen var dedi gel dedi .. icerigi bebegin tutunmasi icin yani tutnduysa bile daha iyi tutnsun diye biliyrmİyi aksamlar..benim de 5..gunum..koruyucu igne nin icerigi ne? Bana oyle bir igne verilmedi de merak ettim?
Progesteron hormonu iceren prognex ignesinden farkli bir igne dimi?Canm bilmiyorum drm dediki 7. Gunu koruyucu egnen var dedi gel dedi .. icerigi bebegin tutunmasi icin yani tutnduysa bile daha iyi tutnsun diye biliyrm
Biz transfer sonrasi her igneyi kendimiz aldik,gittik kendimiz yaptirttik..ondan iyiymis:)nerede yaptirmistin tedaviyi?Inanki cunki gittm hastnye hemsire yapti sormayida akl etmedim adi ne diye
Canım onun tablosuda mevcut arattım sayfayı bulamadımmm..Canım 2. Gün embriyosunda en erken ne zaman cıkar onun tablosu var mı
İnşallah guzel haberlerini bekliyoruz
Pazartesi transferim olacak benimde İnşallah
Kullanilan ilaclardandan dolayi idrar yaniltici olabilir..o yuzden kan testi en garantisi.isallah pozitifi ondan goreceksinMecidiye koy cevre hastanesi istanbul ümit bey
Canm sence etkisi olurmu bugun silk iknci cizgiyi gordm ama aklma takldi
@tosun788 veBonjourMadame hakkinizda hayirlisi olsun uzulmeyin diyemem...allah yar ve yardimciniz olsun
Benim de 4 yumurtam gelisiyordu bugun sayi 3 e dustu uzuldum...
Belkide toolananlarda saglimsiz olacak
O yuzden sadece dua etmekle yetinecegiz
yok canım benim sormamın sebebi bende pko var doktor temmuzda topladı yumurtalarımı eylülde transfer yapıcaz dediler adetim 1 hafta geçikti bugun aradım doktoru tarlusal verdi sökülmem için onu kullanıyorum şimdi adet olmayı bekliyorum dedim acaba sende de pko var da ondan mı erteledi transferinihyr canım nedn sayı mı az çikolata kisti var ameliyat oldum bu yüzden bir yumurtalığımı aldılar bi tane kaldı ondan da 6 tane topladılar bakalım kaçı döllenir kaliteli olur bilmiyorum
canım çok üzüldüm senin adına Sakın pes etme rabbim yüzümüze gülecek bekletmesinin sebebi belkide en mükemmelini vermek isteyişidir.. üzme kendini sakın hayırlısıherşeyin..Maleseff canim negatiff
10 gün sonra çıkmıyomu sonuçlar niye erken yapıp üzüyosunuz kendinizi boş yere..Canim ben de bugün yaptım 7. Günümdü çıkmadı ve ben mahvoldum bence benim gibi moralini bozma
bende aşılama yaptığımda testte silik çizgi gördüğümde test sonucum 667 çıkmıştı :) bence kan testiyle tastiklettir canım şimdiden tebrik ederim :)Slmlr... herkese öncelkle bol sans diliyorum rabbim hepimzn dileklerini hayrlsyla kabul etsn ins....benmde bugn 9. Gunmdu idrarda silk iknci cizgiyi gordum sizce sevnmelimym ve ayrica trnsfermn 7 gunu sabah koruyucu igne vurundum bunun teste etkisi olmsmudr
canm cok rahatlattı beni mesajın inanamazsınCanım oncelikle hayırlı olsun tedavin
Arka arkaya mı denedin peki?İnşallah bu sefer yüzünü güldürür Rabbim bebişin sıkı sıkı tutunur.
Lütfen bebişin için daha guclu olmaya calıs canım yumoşlarında etkilenir boyle yaparsan.bol bol zikir cek tefriciye oku manevi olarak güç kazandırıyor.
Ben inanıyorum bu sefer olacak Allahın izniyle sende hep pozitif ol ki pozitif sonuc al.
Benimde transferim pazartesi gunu inşallah.ve dondurulmuşum bile yok.birbirimize dua edelim inş bu sıkıntılarda elbet gececek
Opudan sonra dondurulacak mı?
Şimdiye kadar taze mi dondurulmuş mu denedin birde sorun neydi sizin canım
Benim dondurulmuş tedavi gecen ay opu oldum.iyiki dondurulmuş diyorum cok rahat oluyor
Bizdeki sorun morfoloji artı yumurta orta kalite çikolata kistinden dolayı