2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canım oncelikle hayırlı olsun tedavin
Arka arkaya mı denedin peki?İnşallah bu sefer yüzünü güldürür Rabbim bebişin sıkı sıkı tutunur.
Lütfen bebişin için daha guclu olmaya calıs canım yumoşlarında etkilenir boyle yaparsan.bol bol zikir cek tefriciye oku manevi olarak güç kazandırıyor.
Ben inanıyorum bu sefer olacak Allahın izniyle sende hep pozitif ol ki pozitif sonuc al.
Benimde transferim pazartesi gunu inşallah.ve dondurulmuşum bile yok.birbirimize dua edelim inş bu sıkıntılarda elbet gececek
Opudan sonra dondurulacak mı?
Şimdiye kadar taze mi dondurulmuş mu denedin birde sorun neydi sizin canım
Benim dondurulmuş tedavi gecen ay opu oldum.iyiki dondurulmuş diyorum cok rahat oluyor
Bizdeki sorun morfoloji artı yumurta orta kalite çikolata kistinden dolayı

Kızlar 5. Gun embrıyosu transferı olanlar bu tabloya göre 7. Gunden öğrenebiliyor .. Sabırsız olanlar için mantıklı gunler 6-7 imiş..
Ben 8. Gunumde yarın dusunuyorummm

Eklentiler

• image.jpeg
    44,7 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar 5. Gun embrıyosu transferı olanlar bu tabloya göre 7. Gunden öğrenebiliyor .. Sabırsız olanlar için mantıklı gunler 6-7 imiş..
Ben 8. Gunumde yarın dusunuyorummm
Canım 2. Gün embriyosunda en erken ne zaman cıkar onun tablosu var mı
İnşallah guzel haberlerini bekliyoruz
Pazartesi transferim olacak benimde İnşallah

Canm bilmiyorum drm dediki 7. Gunu koruyucu egnen var dedi gel dedi .. icerigi bebegin tutunmasi icin yani tutnduysa bile daha iyi tutnsun diye biliyrm
Progesteron hormonu iceren prognex ignesinden farkli bir igne dimi?
Ben de ilk kez duydum da merak ettim. İsalllah faydasi olmustur,guzel haberlerini aliriz

Allah razı olsun canım. Allah senin de yardımcın olsun inşallah... Dualarim sizlerle. İnşallah bekleyen herkes hayırlı güzel sonuçlar alsin.

hyr canım nedn sayı mı az çikolata kisti var ameliyat oldum bu yüzden bir yumurtalığımı aldılar bi tane kaldı ondan da 6 tane topladılar bakalım kaçı döllenir kaliteli olur bilmiyorum
yok canım benim sormamın sebebi bende pko var doktor temmuzda topladı yumurtalarımı eylülde transfer yapıcaz dediler adetim 1 hafta geçikti bugun aradım doktoru tarlusal verdi sökülmem için onu kullanıyorum şimdi adet olmayı bekliyorum dedim acaba sende de pko var da ondan mı erteledi transferini

bende aşılama yaptığımda testte silik çizgi gördüğümde test sonucum 667 çıkmıştı :) bence kan testiyle tastiklettir canım şimdiden tebrik ederim :)

canm cok rahatlattı beni mesajın inanamazsın
Allah razı olsun yüzünü güldürsün ins.
sorun cikolata kistiydi cnm 6 cm . ameliyatla aldırdım dondurulmuşum yok sıfırdan baslayacam nasip olursa
2 defa transferim oldu malesef negatif sonuc aldım biri kasım diğeri mart ayında .. baya ara verdik sayılır
dondurulmuş denedim hep ama benimkiler 3. gun embriyosuydu 5. güne gidemediler belki de o yüzden tutmadı ins pozitif sonuc alırsın sen ben ve Burdaki butun kiZlar . Allah kuvvet versin bize sagol cnm tekrardan mesajın için . 2 transferde 2 ser transfer edildi tutmadı toplam 4 yumurtam vardı
nasip olursa iğnelere baslayacam hafta ici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…