-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.481
Canım çıktı mı sonuç ??Verdim kani canim sonuc bekliyorummm
hyr canım nedn sayı mı az çikolata kisti var ameliyat oldum bu yüzden bir yumurtalığımı aldılar bi tane kaldı ondan da 6 tane topladılar bakalım kaçı döllenir kaliteli olur bilmiyorumpko mi var sende ??
Maleseff canim negatiffİnşşşşş inşşş inşşş pozıtıf
Malesef negatif canimmCanım çıktı mı sonuç ??
Canım en hayırlı zamanda olsun inşallah. İleride bebişin doğduğunda sana bu üzüntüleri unuttursun inşallahMaleseff canim negatiff
yaaaa cidddi misin tüh doktorla konuşamafon demi çok üzüldüm yaMalesef negatif canimm
12.gün canımCnm kacıncı gununde baktırdın
Canim yılmak yok illa ki olucak doktor değiştirdin mi ben öyle yaptım benimde pazartesi olmadan sevinemiyorum feci agrim var hastalancak gibi bakalim insallah hayirlu sonuclar alırımMalesef negatif canimm
Canım hayırlısını dileyelim her zaman.. Pes etmek yok inşallah en guzel zamanda gelecek bebeğin...Malesef negatif canimm
Canım benim ilk denememde 6toplanip 5 dollenmisti sayiyi bosver iyi olsun tek olsun tutunsun biz cok fazla uretemiyoruz malesef ama yılmak yok zor bir durumumuz var ama imkansız degil hicbir zamanhyr canım nedn sayı mı az çikolata kisti var ameliyat oldum bu yüzden bir yumurtalığımı aldılar bi tane kaldı ondan da 6 tane topladılar bakalım kaçı döllenir kaliteli olur bilmiyorum
inş tatlım bakalım yarın belli olur kaç tanesi döllenmiş seninde tekrar hayırlı olsun cnmCanım benim ilk denememde 6toplanip 5 dollenmisti sayiyi bosver iyi olsun tek olsun tutunsun biz cok fazla uretemiyoruz malesef ama yılmak yok zor bir durumumuz var ama imkansız degil hicbir zaman
Canımmmmmm pes etmek yokkkMaleseff canim negatiff
Insallah canim.yolumuz uzun daha..tosun788 canim çok üzüldüm hayirlisi olsun.iki tane buz bebisin var.onlarla pozitifi görürsün inşallah