2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

mehabalar
ilk defa yaziyorum, tup bebek duusnuyoruz, hastane /doktor tavsiye edebilirmisiniz? simdiye kadar dokrora filan gitmedik nederen baslamaliyiz yonlendirimisiniz? 42 yasindayim .

mehabalar
ilk defa yaziyorum, tup bebek duusnuyoruz, hastane /doktor tavsiye edebilirmisiniz? simdiye kadar dokrora filan gitmedik nederen baslamaliyiz yonlendirimisiniz? 42 yasindayim .

hyr canım nedn sayı mı az çikolata kisti var ameliyat oldum bu yüzden bir yumurtalığımı aldılar bi tane kaldı ondan da 6 tane topladılar bakalım kaçı döllenir kaliteli olur bilmiyorum
Canım benim ilk denememde 6toplanip 5 dollenmisti sayiyi bosver iyi olsun tek olsun tutunsun biz cok fazla uretemiyoruz malesef ama yılmak yok zor bir durumumuz var ama imkansız degil hicbir zaman

Canım benim ilk denememde 6toplanip 5 dollenmisti sayiyi bosver iyi olsun tek olsun tutunsun biz cok fazla uretemiyoruz malesef ama yılmak yok zor bir durumumuz var ama imkansız degil hicbir zaman
inş tatlım bakalım yarın belli olur kaç tanesi döllenmiş seninde tekrar hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…