2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

hmm zannetmiyorum cnm ama için içini yiyeceğine git yaptır hemen kaçıncı gündü senin bugün
Bugun 8. Gun 5. Embryo..
Bırazdan gıdıp yaptıracagım cok tesekkur ederım coklk. Garıp hıssedıyorum kendımı onca zaman ıkı cızgıyı gormek hayaldi:KK43: tutunsun .. Lütfen allahımmm

Bılıyorum . Ama progestan kullanıyorum ya ıdrarda vardı baya.. Etkısı olmuşmudur
İlaçlar gebelik testinin sonucunu etkiler mi?
İçinde HCG hormonu içeren ilaçlar (çatlatma iğneleri) haricinde hiçbir ilaç gebelik testinde hatalı sonuçlara yol açmaz. Yani doğum kontrol hapları, ağrı kesiciler, antibiyotikler, alkol ya da sigara kullanımı gebelik testlerinin sonuçlarını etkilememektedir. Canım bak bunu int buldum

Ne demek olacak bebis burdayimmm annneee diyor :) kan testine git hemen gözün aydın canım. Aynı gun transfer olmuştuk seninle erkenden çıkmış bak. Allah devamını getirsin insallah
Cıkıyorum bırazdan ben ınanamıyorum kızlar hayal dahı edemıyordum nedense:KK43: sanki ruya gordum.

Slm kizlar
Bizde ekim, kasim gibi yaptiracagiz ankarada .
Ssk dan da yararlanmak istiyoruz ne kadar olur tahmini olan var mi
Ben tup bebek asamalarini da bilmiyorum 15 gun kalmamiz gerekiyormus sadece onu biliyorumo_O

Kızlar hayırlı bayramlar bu bayram hepimizin yalnız bebeklerimizsiz son bayramamız olur inşallah, belki gelecek sene kucaklarımızda bebeklerimizle karşılarız bayramı inşallahhhh ne güzel olur :anne::KK36:
Canm ben bilgi güncellemesi yapıyım son adet tarihi 1 eylül, transfer tarihi 22eylül inşallah sonucumuda pozitif olarak güncellemek nasip olur.

Hamiş arkadaşları coook tebrik ediyorum darısı basımıza:)

Negatif sonuc alan arkadaslara da sabır güç ve yeni baslangclar yeni umutlar diliyorum zor sürec 3kez yasadım olumsuzu bu son olur inşallah:)

Merhaba kızlar benmde ilk tüp bebek denemem. benimde bayramın 4. Günü yumurta toplama işlemm oldu. 15 yumurtam alındı ve 7 si döllendi. Sonra sayı 5 e indi. Pazartesi günü 5. Gün transferi olcakmış. Sayı nasıl bi sayı iyi mi .yarın transferim olcak tarifsiz bi heyecan ve korku var bende.inş rabbim hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerlw doldurur.

Belirtilerin yok muydu canım? Keşke biz de mutlu sona ulassak senin gibi
İnş canım benımde daha belli degıl ama bunun dusuncesı bıle yetıyor.
Hiç anlamlandıramıyorum şuan 1 saate sonuc cıksın hemen krıtık yaparız.
Acaba sonuc kac cıkacak yada kac cıkmalı :KK43: 2 yılın sonunda bır umut ..

İnş canım benımde daha belli degıl ama bunun dusuncesı bıle yetıyor.
Hiç anlamlandıramıyorum şuan 1 saate sonuc cıksın hemen krıtık yaparız.
Acaba sonuc kac cıkacak yada kac cıkmalı :KK43: 2 yılın sonunda bır umut ..
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın tatlım. Bizleride haber et. Kaç embrio koydulardı sana cnm

X