- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.541
Ay gelmiş bebişKızlar test yaptım bu ne demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay gelmiş bebişKızlar test yaptım bu ne demek
Ama progestan kullanıyorum vajınalAy gelmiş bebiş
hemen kan testi yaptır cnm progesteronu ölçmüyo ki bu test hcg yi ölçüyo hayırlı olsun var gibi kan tesfiyle neticelendirAma progestan kullanıyorum vajınal
Sence oylemıdır ilactan mudır yoksa
Bılıyorum . Ama progestan kullanıyorum ya ıdrarda vardı baya.. Etkısı olmuşmudurhemen kan testi yaptır cnm progesteronu ölçmüyo ki bu test hcg yi ölçüyo hayırlı olsun var gibi kan tesfiyle neticelendir
hmm zannetmiyorum cnm ama için içini yiyeceğine git yaptır hemen kaçıncı gündü senin bugünBılıyorum . Ama progestan kullanıyorum ya ıdrarda vardı baya.. Etkısı olmuşmudur
Bugun 8. Gun 5. Embryo..hmm zannetmiyorum cnm ama için içini yiyeceğine git yaptır hemen kaçıncı gündü senin bugün
İlaçlar gebelik testinin sonucunu etkiler mi?Bılıyorum . Ama progestan kullanıyorum ya ıdrarda vardı baya.. Etkısı olmuşmudur
anlıyorum seni tatlım rabbim tamamına erdirsin inşBugun 8. Gun 5. Embryo..
Bırazdan gıdıp yaptıracagım cok tesekkur ederım coklk. Garıp hıssedıyorum kendımı onca zaman ıkı cızgıyı gormek hayaldi tutunsun .. Lütfen allahımmm
Ne demek olacak bebis burdayimmm annneee diyor :) kan testine git hemen gözün aydın canım. Aynı gun transfer olmuştuk seninle erkenden çıkmış bak. Allah devamını getirsin insallahKızlar test yaptım bu ne demek
Cok tesekkur ederımanlıyorum seni tatlım rabbim tamamına erdirsin inş
Cıkıyorum bırazdan ben ınanamıyorum kızlar hayal dahı edemıyordum nedense sanki ruya gordum.Ne demek olacak bebis burdayimmm annneee diyor :) kan testine git hemen gözün aydın canım. Aynı gun transfer olmuştuk seninle erkenden çıkmış bak. Allah devamını getirsin insallah
Belirtilerin yok muydu canım? Keşke biz de mutlu sona ulassak senin gibiCıkıyorum bırazdan ben ınanamıyorum kızlar hayal dahı edemıyordum nedense sanki ruya gordum.
Cnm şimd verdım kanı 1-1 bucuk saate cıkacak ..Hubannn çokk sevindim canimm hayirlisi olsun olmusss! Ay valla cok mutlu oldum ya darisi basimiza!
Canm ben bilgi güncellemesi yapıyım son adet tarihi 1 eylül, transfer tarihi 22eylül inşallah sonucumuda pozitif olarak güncellemek nasip olur.Kızlar hayırlı bayramlar bu bayram hepimizin yalnız bebeklerimizsiz son bayramamız olur inşallah, belki gelecek sene kucaklarımızda bebeklerimizle karşılarız bayramı inşallahhhh ne güzel olur
İnş canım benımde daha belli degıl ama bunun dusuncesı bıle yetıyor.Belirtilerin yok muydu canım? Keşke biz de mutlu sona ulassak senin gibi
Cnm şimd verdım kanı 1-1 bucuk saate cıkacak ..
Dun bır tablo paylastım ona istınaden yptım ınş cıkar
İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın tatlım. Bizleride haber et. Kaç embrio koydulardı sana cnmİnş canım benımde daha belli degıl ama bunun dusuncesı bıle yetıyor.
Hiç anlamlandıramıyorum şuan 1 saate sonuc cıksın hemen krıtık yaparız.
Acaba sonuc kac cıkacak yada kac cıkmalı 2 yılın sonunda bır umut ..