2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

6 tane yumurta toplandı cnm inş hepsi döllenir banada bugün kasım yada en geç aralıkta transfer yaparız dedi inş transfer yapmaya yunurtam kalır
Kalır cnm merak etme içini ferah tut çoğu gitmiş azı kalmış inşallah bu yolda kimse uzun yürümez

Sorma :KK43: kanda mı baktırsam acaba yaaa
Sen bilin canım ama ben dayanamadım nette baktım çıkanlar olmuş silik te olsa bi ümit baktım cikmayinca bi de jelim bugün kahverengi tortulu gelince kendimi yedim sonra kızlar çıkmayabilir hemen yıpratma kendini falan dediler öyle biraz ümitlendim ama belki de çıkar benim yüzümden de bakmıyor olma eğer içinden geçiyorsa bak herkes bir değil ben sadece benim gibi üzülme diye yazdim :KK43:((

teşekkür ederim son cümleni okuduğumda bir anda heyecan bastı içimi :) buradaki herkes için şans yüksek olsun ve kucaklarımız dolsun inşallah. ben haziran ayında başladım tedaviye, histeroskopi girince araya transfer bu aya kaldı. hayırlısı inşallah canım, hepimiz bunun için dua ediyoruz. benim durum yarın belli olacak paylaşırım :)

Durum nedir merak ettim ?? Bende durumlar degisti :KK43: bu ay donduruldu ve gelecek ay transfer yapmak istedi doktorum. İlaclari birakmami soyledi. Simdi ne olacak bekliyorum.

Sen bilin canım ama ben dayanamadım nette baktım çıkanlar olmuş silik te olsa bi ümit baktım cikmayinca bi de jelim bugün kahverengi tortulu gelince kendimi yedim sonra kızlar çıkmayabilir hemen yıpratma kendini falan dediler öyle biraz ümitlendim ama belki de çıkar benim yüzümden de bakmıyor olma eğer içinden geçiyorsa bak herkes bir değil ben sadece benim gibi üzülme diye yazdim :KK43:((
Senın kacıncı gun embrıyosuydu cnm

Durum nedir merak ettim ?? Bende durumlar degisti :KK43: bu ay donduruldu ve gelecek ay transfer yapmak istedi doktorum. İlaclari birakmami soyledi. Simdi ne olacak bekliyorum.
Hayirlisi olsun sakin kalbini bozma, her iste bir hayir vardir. Benim transferim Cuma gunu yapilacak :) 3 gun embriyom vardi onlari acacaklar, doktorum 5.gune gitmelerini istiyor. İstedigi gibi olursa cuma gunu bebegime kavusacagim. Sonrasi bende :) sıkı sıkı tutun annecigine diye konusacagim onunla..

Slmlr... herkese öncelkle bol sans diliyorum rabbim hepimzn dileklerini hayrlsyla kabul etsn ins....benmde bugn 9. Gunmdu idrarda silk iknci cizgiyi gordum sizce sevnmelimym ve ayrica trnsfermn 7 gunu sabah koruyucu igne vurundum bunun teste etkisi olmsmudr

Slmlr... herkese öncelkle bol sans diliyorum rabbim hepimzn dileklerini hayrlsyla kabul etsn ins....benmde bugn 9. Gunmdu idrarda silk iknci cizgiyi gordum sizce sevnmelimym ve ayrica trnsfermn 7 gunu sabah koruyucu igne vurundum bunun teste etkisi olmsmudr
İyi aksamlar..benim de 5..gunum..koruyucu igne nin icerigi ne? Bana oyle bir igne verilmedi de merak ettim?

Hayirlisi olsun sakin kalbini bozma, her iste bir hayir vardir. Benim transferim Cuma gunu yapilacak :) 3 gun embriyom vardi onlari acacaklar, doktorum 5.gune gitmelerini istiyor. İstedigi gibi olursa cuma gunu bebegime kavusacagim. Sonrasi bende :) sıkı sıkı tutun annecigine diye konusacagim onunla..

Haydi hayirlisi, guzel haberle insallah. O zaman cuma gununu bekliyoruz :) hersey guzel olacak tum guzel dileklerimizle...

kızlar 3. kez tedaviye baslayacam ins bi aksilik olmazsa ..
yemekten kesildim sürekli basım agriyor midem bulanıyor geçen tedavilerde daha güçlüydüm neden boyle oldu :KK43:
o kadar buyuyor kı gözümde
tedavi olacağım yer arabayla 1 buçuk saat uzaklıkta o bile gözümde dağlar kadar büyüyor

X