- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.561
Canım inş ınan 2 yıldır oyle dıledım ki .. Hemen sızlerle paylastım kimse bılmıyor suanHarika bir haber, İnsallah hosgeldin bebis diyecegiz :) darisi hepimizin basina.
5. Gun 1 embrıyo canımİnşallah hayırlı güzel haberler alırsın tatlım. Bizleride haber et. Kaç embrio koydulardı sana cnm
İnşallah olur canm. Dua et..5. Gun 1 embrıyo canım
İnş olur henuz tahlil sonucumu almadımmm ınsnolurrrr
Ins canm sizde dua edın nolurİnşallah olur canm. Dua et..
İlaç yapıyor mu ki böyle? Bugün kaçıncı gün?Ama progestan kullanıyorum vajınal
Sence oylemıdırilactan mudır yoksa
Olcak olcak bebişin gelmiş5. Gun 1 embrıyo canım
İnş olur henuz tahlil sonucumu almadımmm ınsnolurrrr
Bır arkads paylasmıs yapmıyor dıye. Yarım saate kan testı sonıcum cıkacak dua et cnmİlaç yapıyor mu ki böyle? Bugün kaçıncı gün?
Mujdeli haberleri bekliyoruzBır arkads paylasmıs yapmıyor dıye. Yarım saate kan testı sonıcum cıkacak dua et cnm
Elbette canım güzel haberlerini bekliyoruzBır arkads paylasmıs yapmıyor dıye. Yarım saate kan testı sonıcum cıkacak dua et cnm
Ins canm suan bır arkadas grbuyla yoldayız. Kımse bılmıyor tedavı gorduumuzu bıleOlcak olcak bebişin gelmiş
İnş canımmMujdeli haberleri bekliyoruz
Tatlı heyecanlar bunlarIns canm suan bır arkadas grbuyla yoldayız. Kımse bılmıyor tedavı gorduumuzu bılehalımı dusunun sıreklı sonuc ekranınA baıyorum
Pozitifff hayirli olsun :) :) :)Canlarım noluyo ya :) bu nee hamılemıyım beeee n n n
Oleyyyy beee! Tebrik ederim canim cok mutlu oldum!!Canlarım noluyo ya :) bu nee hamılemıyım beeee n n n
Canimmmmm evettt hamilesinnnn çok sevindimm cookk Allahım tamamına erdirsin gözün aydınCanlarım noluyo ya :) bu nee hamılemıyım beeee n n n
tek embriyo mu transfer edildi size,benim de oyle oldu da açıkçası endişeliyim birazKızlar 5. Gun embrıyosu transferı olanlar bu tabloya göre 7. Gunden öğrenebiliyor .. Sabırsız olanlar için mantıklı gunler 6-7 imiş..
Ben 8. Gunumde yarın dusunuyorummm