- 13 Aralık 2011
- 2.918
- 1.351
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.501
Canim ben de bugün yaptım 7. Günümdü çıkmadı ve ben mahvoldum bence benim gibi moralini bozmamandus ben gece erken gebelik testı yapmayı dusunuyorum . 8. Gun cıkanlar olmusss
Kalır cnm merak etme içini ferah tut çoğu gitmiş azı kalmış inşallah bu yolda kimse uzun yürümez6 tane yumurta toplandı cnm inş hepsi döllenir banada bugün kasım yada en geç aralıkta transfer yaparız dedi inş transfer yapmaya yunurtam kalır
SormaCanim ben de bugün yaptım 7. Günümdü çıkmadı ve ben mahvoldum bence benim gibi moralini bozma
Sen bilin canım ama ben dayanamadım nette baktım çıkanlar olmuş silik te olsa bi ümit baktım cikmayinca bi de jelim bugün kahverengi tortulu gelince kendimi yedim sonra kızlar çıkmayabilir hemen yıpratma kendini falan dediler öyle biraz ümitlendim ama belki de çıkar benim yüzümden de bakmıyor olma eğer içinden geçiyorsa bak herkes bir değil ben sadece benim gibi üzülme diye yazdimSormakanda mı baktırsam acaba yaaa
teşekkür ederim son cümleni okuduğumda bir anda heyecan bastı içimi :) buradaki herkes için şans yüksek olsun ve kucaklarımız dolsun inşallah. ben haziran ayında başladım tedaviye, histeroskopi girince araya transfer bu aya kaldı. hayırlısı inşallah canım, hepimiz bunun için dua ediyoruz. benim durum yarın belli olacak paylaşırım :)
Bende cok negatıf duydumHubannn canim ben test gunume kadar bekleyecegim. Bir garip oldum bugun, insallah guzel haberleri veririz ..
Senın kacıncı gun embrıyosuydu cnmSen bilin canım ama ben dayanamadım nette baktım çıkanlar olmuş silik te olsa bi ümit baktım cikmayinca bi de jelim bugün kahverengi tortulu gelince kendimi yedim sonra kızlar çıkmayabilir hemen yıpratma kendini falan dediler öyle biraz ümitlendim ama belki de çıkar benim yüzümden de bakmıyor olma eğer içinden geçiyorsa bak herkes bir değil ben sadece benim gibi üzülme diye yazdim((
Hayirlisi olsun sakin kalbini bozma, her iste bir hayir vardir. Benim transferim Cuma gunu yapilacak :) 3 gun embriyom vardi onlari acacaklar, doktorum 5.gune gitmelerini istiyor. İstedigi gibi olursa cuma gunu bebegime kavusacagim. Sonrasi bende :) sıkı sıkı tutun annecigine diye konusacagim onunla..Durum nedir merak ettim ?? Bende durumlar degistibu ay donduruldu ve gelecek ay transfer yapmak istedi doktorum. İlaclari birakmami soyledi. Simdi ne olacak bekliyorum.
5.gün embriyosu canım 7. Günümdü bugün de bi ümit işteSenın kacıncı gun embrıyosuydu cnm
İyi aksamlar..benim de 5..gunum..koruyucu igne nin icerigi ne? Bana oyle bir igne verilmedi de merak ettim?Slmlr... herkese öncelkle bol sans diliyorum rabbim hepimzn dileklerini hayrlsyla kabul etsn ins....benmde bugn 9. Gunmdu idrarda silk iknci cizgiyi gordum sizce sevnmelimym ve ayrica trnsfermn 7 gunu sabah koruyucu igne vurundum bunun teste etkisi olmsmudr
Sızde sebepsız ınfertılıtemıydı??5.gün embriyosu canım 7. Günümdü bugün de bi ümit işte(
Yerınde olsam kAn testı verıp desteklerdım sonucu...ınş hamilesındrrKimseckler yok mu....
Hayirlisi olsun sakin kalbini bozma, her iste bir hayir vardir. Benim transferim Cuma gunu yapilacak :) 3 gun embriyom vardi onlari acacaklar, doktorum 5.gune gitmelerini istiyor. İstedigi gibi olursa cuma gunu bebegime kavusacagim. Sonrasi bende :) sıkı sıkı tutun annecigine diye konusacagim onunla..
Yok canım hem hareket hızında sıkıntımız var hem de benim prolaktinim yüksektiSızde sebepsız ınfertılıtemıydı??