- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
Aramıza hoş geldin geçmiş olsun canım hepimiz bu dünyada bi sınavdan geçiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah hepimiz bu tedavilerimiz de hamile kalırız çektiğimiz çileler son bulur canım
Hoş geldin aramıza canım ben hacettepe üniversitesine gidiyorum şuan memnunum ama eğer özel tüp bebek merkezi istiyorsan Novaart ı tavsiye ederim. Topigimizin ilk sayfasında listemiz var istersen ordaki arkadaşlarada sorabilirsin, senide ekleyim istersen oraya ordaki bilgileri verirsen
Aramıza hoş geldin canım, ilk tüp bebekde neler yapılacağını bilinmedigi için insan çok heycanlı oluyor haklısın inşallah bu tedavin ilk ve son olur başka tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsınbu topigin ilk sayfasında listemiz var eğer ordaki bilgileri yazarsan senide ekleyim aramıza :)
Merhaba bende sebepsiz infertılıte teshısı ile tedavı olacagım. Suan arastrdıgım bırsey var. Dahaönce bır gebelik yasadınız mı dusukle sonuclann kımyasal vb gıbııÇok teşekkür ederim canım...
Tablo için;
26 yaş
Sebepsiz İnfertilite
1. Tüp bebek denemesi
Adatıp Hastanesi (Prof. Dr. Bülent Duran)
23 Temmuz (son adet tarihi/döngü 30 gün)
İlaçlarla ilgili bir netlik yok henüz...
Canım benide ekle 3.deneme azosperm yaş 25 hatay mozaik tüp bebek merkezi Eylül histeroskopi yapılacak Ekim tedaviye başlıyacaz inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağınıdoldursun inşallahMrb arkadaşlar 2016 ocak ayında tüp bebek yaptiracaklar adında topik açmıştım ve ocak ayında biçok arkadaşım tüp bebek yaptırdı ve pozitifi gördü tabiki ben hariç diğer bütün arkadaşlara topigim uğurlu geldi, inşallah bu topikde de uğurlu gelir hepimiz pozitifi görürüz . ..
Şimdi kısaca benden bahsedeyim...
2016 Ocak ayında ilk tüp bebek tedavisine başladım uzun protokol Lucrin tedavisi bi önceki adetin 21. Gununden çatlatma iğnesi yapılana kadar kullanılıyor adet olunca da 8.gününe kadar da Gonalf+Lucrin +Luveris kullandım ultrasona gittiğimde tedavim iptal oldu sebep yumurtaların etrafında topak şeklinde damarların (varislerin) olması, eğer devam edersek toplama işlemi sırasında iğne damara denk gelirse iç kanama geçirebilirmişim ve hayati riskim olabilirmiş, doktorum iptal edecez tedaviyi ve ilk önce o varisler in tedavisini olacaksın dedi tamam dedim ama benim kafa allak pullak oldu hiç duyulmamıştım böyle bişey ömrümde hatta KK da topik açmıştım hiç duyan olmamisti neyse basladım kılcal damarların tedavisine hastaneye git geller ultrasonlar, tomoğrafiler vs. En sonunda yattım ameliyat masasına kasıgımdan girip kılcal damarları tıkadılar mart ayının son günleriydi. Ameliyattan sonra Doktoruma çıktım ne zaman başlayabiliriz tekrar tedaviye diye bu sefer umutluydum olacaktı hani damarlarda tıkanmıştı başka bi sorun yoktu ortada çünki hsg ler histeroskopi ler herşey iyiydi kılcal damarlardan başka bi sorun görünmüyordu mayıs ayında başlayalım dedi tamam dedim.
Mayıs ayında gittim ultrason kan derken e2 değerim yüksek çıktı vee nurtopu gibi bi kist oysaki hiç kist olmazdı bende neyse bir ay daha bekleyim dedim doktorum doğum kontrol hapı vercem her gün içeceksin adet olunca 2. Günü gel dedi tamam dedim içmeye başladım haziran ayında adet oldum tekrar gittim
Bu sefer herşey iyiydi kan degerim de ultrasonda başladık tedaviye Cetrotide Gonalf Luveris kullandım yumurtalar cevap verdi ilaclara gayette iyi büyüyorlar yine ben sevindim hiç bi sorun yoktu ultrasonda 11-12 tane görünen yumurtalar toplamada 6 tane çıktı, 6 tane nin 4 tanesi olgun, 4 taneninde de 3 tanesi döllendi embriyolog 3. Günü gelin dedi gittik yumurtalar 3. Gün iyi görünmüyormuş 6 hücreli olarak kalmış embriyologumuzda 5. Güne bekleyelim eğer 5. Güne Giderse transfer yapalım dedi yumurtalar kalitesiz olduğu için transfer edip ümit vermemek için 5. Günü bekleyelim dedi tamam dedim benim ümidim kalmamıştı zaten ama bi ümit Rabbimin işi belli olmaz dedim 5. Gün tek başıma gittim, eşime de eğer transfer yapacaz derlerse ben seni çağırırım gelirsin dedim tamam dedi, veee hastaneye gittim yine de ne olur ne olmaz diye su da içiyorum transfere sıkışık olarak girmek gerektiği için, direk embriyolog un yanına girdim embriyolog un bana sizin transfer iptal oldu demesiyle başımdan aşağı sanki kaynar sular döküldü benimle birlikte Opu olan 2 arkadaş da oradaydılar onlar transfere girdiler ben ağlaya ağlaya eve döndüm ama bırakmadım ertesi gün tekrar doktorumun yanına gittim ne zaman başlayalım hocam diye sordum eylülde başlayalım dedi farklı tedavi yöntemleriyle heyecan ve ümit ile şimdi eylülü bekliyorum inşallah bu sefer olur rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir hepimize...
Benimle birlikte burda tedavi süreçlerini paylaşmak isteyen arkadaşları bekliyorum...
RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... EN YAKIN ZAMANDA DA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH...
[tr][tr][/tr][/tr]
NİCK YAŞ SEBEP MERKEZ KAÇINCI DENEME KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR REGLİ TARİHİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ Cadiprensesss 30 Yumurtalık rezervi azlıgı, kalitesiz yumurta Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Transfere gidemeyen 3. Deneme Lucrin+ Gonalf+ Merional .... .... ..... Hubannn 29 Sebepsiz infertilite Memorial Ataşehir Hastanesi (Cem Demirel) 1. Deneme .... 29. Ağustos.2016 .... ..... atav melek 29 Sebepsiz infertilite Medicana Hastanesi(Ömer Faruk ) 2.Deneme .... .... .... ..... eejanaika 32 Sperm Azlıgı,Hareket Yavaşlığı, Sıfır Morfoloji Brüksel Tüp Bebek Merkezi (Yücel Karaman) 1. Deneme ..... .... .... ..... just_married 30 Sebepsiz infertilite Novaart Tüp Bebek Merkezi (Prof. Mehmet Erdem ) 2.Deneme .... .... .... ..... fidan_22 31 Sperm azlığı Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Cem Çelik ) 1. Deneme .... 22. Eylül .2016 .... ..... blgk 26 azosperm Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi 4. Deneme Gonalf .... .... .....
[/td]
[tr]
[/td]
[/tr]
.Merhaba bende sebepsiz infertılıte teshısı ile tedavı olacagım. Suan arastrdıgım bırsey var. Dahaönce bır gebelik yasadınız mı dusukle sonuclann kımyasal vb gıbıı
Aklıma takılan hıc gebelik oluşmması.. Sözumona sorun yok. Bu durum benım ınancımı kırıyo tedavıme.
ben de hic gebelik yasamadim o cok sorun degil durumuna gore degisiyo dusuklerle sonuclanan gebelik tekrarlari daha sakincali
Allah sabır versin hepimize yazını göz kırpmadan okudum çok aksiliklerin olmuş ama inşallah bu defa herhangi bir sıkıntı yaşamazsın ve mutlu sona ulaşırsın. burayı raslantı sonucu buldum hatta bende bikaç gün önce 2016 eylül ekimde tüp bebek yaptıracaklar die topik açmıştımMrb arkadaşlar 2016 ocak ayında tüp bebek yaptiracaklar adında topik açmıştım ve ocak ayında biçok arkadaşım tüp bebek yaptırdı ve pozitifi gördü tabiki ben hariç diğer bütün arkadaşlara topigim uğurlu geldi, inşallah bu topikde de uğurlu gelir hepimiz pozitifi görürüz . ..
Şimdi kısaca benden bahsedeyim...
2016 Ocak ayında ilk tüp bebek tedavisine başladım uzun protokol Lucrin tedavisi bi önceki adetin 21. Gununden çatlatma iğnesi yapılana kadar kullanılıyor adet olunca da 8.gününe kadar da Gonalf+Lucrin +Luveris kullandım ultrasona gittiğimde tedavim iptal oldu sebep yumurtaların etrafında topak şeklinde damarların (varislerin) olması, eğer devam edersek toplama işlemi sırasında iğne damara denk gelirse iç kanama geçirebilirmişim ve hayati riskim olabilirmiş, doktorum iptal edecez tedaviyi ve ilk önce o varisler in tedavisini olacaksın dedi tamam dedim ama benim kafa allak pullak oldu hiç duyulmamıştım böyle bişey ömrümde hatta KK da topik açmıştım hiç duyan olmamisti neyse basladım kılcal damarların tedavisine hastaneye git geller ultrasonlar, tomoğrafiler vs. En sonunda yattım ameliyat masasına kasıgımdan girip kılcal damarları tıkadılar mart ayının son günleriydi. Ameliyattan sonra Doktoruma çıktım ne zaman başlayabiliriz tekrar tedaviye diye bu sefer umutluydum olacaktı hani damarlarda tıkanmıştı başka bi sorun yoktu ortada çünki hsg ler histeroskopi ler herşey iyiydi kılcal damarlardan başka bi sorun görünmüyordu mayıs ayında başlayalım dedi tamam dedim.
Mayıs ayında gittim ultrason kan derken e2 değerim yüksek çıktı vee nurtopu gibi bi kist oysaki hiç kist olmazdı bende neyse bir ay daha bekleyim dedim doktorum doğum kontrol hapı vercem her gün içeceksin adet olunca 2. Günü gel dedi tamam dedim içmeye başladım haziran ayında adet oldum tekrar gittim
Bu sefer herşey iyiydi kan degerim de ultrasonda başladık tedaviye Cetrotide Gonalf Luveris kullandım yumurtalar cevap verdi ilaclara gayette iyi büyüyorlar yine ben sevindim hiç bi sorun yoktu ultrasonda 11-12 tane görünen yumurtalar toplamada 6 tane çıktı, 6 tane nin 4 tanesi olgun, 4 taneninde de 3 tanesi döllendi embriyolog 3. Günü gelin dedi gittik yumurtalar 3. Gün iyi görünmüyormuş 6 hücreli olarak kalmış embriyologumuzda 5. Güne bekleyelim eğer 5. Güne Giderse transfer yapalım dedi yumurtalar kalitesiz olduğu için transfer edip ümit vermemek için 5. Günü bekleyelim dedi tamam dedim benim ümidim kalmamıştı zaten ama bi ümit Rabbimin işi belli olmaz dedim 5. Gün tek başıma gittim, eşime de eğer transfer yapacaz derlerse ben seni çağırırım gelirsin dedim tamam dedi, veee hastaneye gittim yine de ne olur ne olmaz diye su da içiyorum transfere sıkışık olarak girmek gerektiği için, direk embriyolog un yanına girdim embriyolog un bana sizin transfer iptal oldu demesiyle başımdan aşağı sanki kaynar sular döküldü benimle birlikte Opu olan 2 arkadaş da oradaydılar onlar transfere girdiler ben ağlaya ağlaya eve döndüm ama bırakmadım ertesi gün tekrar doktorumun yanına gittim ne zaman başlayalım hocam diye sordum eylülde başlayalım dedi farklı tedavi yöntemleriyle heyecan ve ümit ile şimdi eylülü bekliyorum inşallah bu sefer olur rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir hepimize...
Benimle birlikte burda tedavi süreçlerini paylaşmak isteyen arkadaşları bekliyorum...
RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... EN YAKIN ZAMANDA DA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH...
[tr][tr][/tr][/tr]
NİCK YAŞ SEBEP MERKEZ KAÇINCI DENEME KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR REGLİ TARİHİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ Cadiprensesss 30 Yumurtalık rezervi azlıgı, kalitesiz yumurta Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Transfere gidemeyen 3. Deneme Lucrin+ Gonalf+ Merional .... .... ..... Hubannn 29 Sebepsiz infertilite Memorial Ataşehir Hastanesi (Cem Demirel) 1. Deneme .... 29. Ağustos.2016 .... ..... atav melek 29 Sebepsiz infertilite Medicana Hastanesi(Ömer Faruk ) 2.Deneme .... .... .... ..... eejanaika 32 Sperm Azlıgı,Hareket Yavaşlığı, Sıfır Morfoloji Brüksel Tüp Bebek Merkezi (Yücel Karaman) 1. Deneme ..... .... .... ..... just_married 30 Sebepsiz infertilite Novaart Tüp Bebek Merkezi (Prof. Mehmet Erdem ) 2.Deneme .... .... .... ..... fidan_22 31 Sperm azlığı Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Cem Çelik ) 1. Deneme .... 22. Eylül .2016 .... ..... blgk 26 azosperm Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi 4. Deneme Gonalf .... .... .....
[/td]
[tr]
[/td]
[/tr]
Evet Hubannn, daha önce ilk aşılamada kimyasal gebelik oluştu. Hiç düşük yaşamadım şimdiye kadar...Merhaba bende sebepsiz infertılıte teshısı ile tedavı olacagım. Suan arastrdıgım bırsey var. Dahaönce bır gebelik yasadınız mı dusukle sonuclann kımyasal vb gıbıı
Merhaba,Merhaba kızlar
Aklıma takılan bırsey var dusuncelerınızı rıca edıyorum.
Ben 2 yıldır gebelik hiç yasamadım yanı kimyasal boş gebelik vs . Bır gebelik hıc olmadı . Bu adetle tup bebek yaptırıyorum ama aklımda sorular sorulaaaarrr.
Benım hıc gebelik gecmişi olmayan var mı? Tup bebekte sansımı etkılermı acaba. Sebepsız ınfertılıte dıyorlar ama yumurta var sperm var hıc sorun yok ama hıc gebelik olmaması durumu dusunduruyor benı
Inş pozıtıf sonuclanır. Hıc gebelik oluşmaması aklımı karstırıyrMerhaba,
Ben 5 yıllık evliyim , senin gibi ben de hiç gebelik yaşamadım, sebepsiz infertilite diyorlar eşimde ve bendede hiç sorun yok, bizde tüp bebek yapmaya karar verdik, yumurtalarım toplandı, gittiğim merkez dondurduktan sonra transfer yapıyor, 7 tane embriyom donduruldu, transfer zamanını bekliyoruz.
merhaba benmde eşim azosperm tese olucak sizin eşiniz tese oldumumerhabalar bende bu adetimle başlıycam inşallah 31 ağustos veya 1 eylül olabilir .35 yaşındayım 1.5 yıllık evlüyüm azospermı nedeni ile tüp bebek yapılacak merkez olarak ya brüksel yada acıbadem olacak
Rica ederim canım ekledim listeye temizlik yaptığım için biraz geç oldu ama kusura bakmaÇok teşekkür ederim canım...
Tablo için;
26 yaş
Sebepsiz İnfertilite
1. Tüp bebek denemesi
Adatıp Hastanesi (Prof. Dr. Bülent Duran)
23 Temmuz (son adet tarihi/döngü 30 gün)
İlaçlarla ilgili bir netlik yok henüz...
İnşallah canım amiiinnnnn ekledim listeyeCanım benide ekle 3.deneme azosperm yaş 25 hatay mozaik tüp bebek merkezi Eylül histeroskopi yapılacak Ekim tedaviye başlıyacaz inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağınıdoldursun inşallah
İnşallah canım bu sefer sorunsuz transfer olup pozitif leri görebilsek keşkeAllah sabır versin hepimize yazını göz kırpmadan okudum çok aksiliklerin olmuş ama inşallah bu defa herhangi bir sıkıntı yaşamazsın ve mutlu sona ulaşırsın. burayı raslantı sonucu buldum hatta bende bikaç gün önce 2016 eylül ekimde tüp bebek yaptıracaklar die topik açmıştımama madem senin listen uğurlu geliyo bende adımı listede istiyorum :) yaş 30 sebep azosperm merkez ege üniversitesi tıp fakültesi 1. deneme olucak
Mrb canım ekledim senide listeye hastane seçimin kesinleşince soylersin ona göre güncelleme yaparız listede inşallah listem sana ve bütün arkadaşlara uğurlu gelir pozitif leri görürüzmerhabalar bende bu adetimle başlıycam inşallah 31 ağustos veya 1 eylül olabilir .35 yaşındayım 1.5 yıllık evlüyüm azospermı nedeni ile tüp bebek yapılacak merkez olarak ya brüksel yada acıbadem olacak
hepimiz pozitifleri görürüzzz ve burda hep beraber seviniriz inşallahhhhhhhhhhhhh çok aminRica ederim canım ekledim listeye temizlik yaptığım için biraz geç oldu ama kusura bakmatedaviye başladığında ilaçları söylersin güncellerim listeyi
İnşallah canım amiiinnnnn ekledim listeye
İnşallah canım bu sefer sorunsuz transfer olup pozitif leri görebilsek keşke
Burda toplanalım hepimiz şimdi biraz durgun sayfa ama tedaviler başlayınca coşacak eminimsenide ekledim canım listeye
Mrb canım ekledim senide listeye hastane seçimin kesinleşince soylersin ona göre güncelleme yaparız listede inşallah listem sana ve bütün arkadaşlara uğurlu gelir pozitif leri görürüz
merhaba benmde eşim azosperm tese olucak sizin eşiniz tese oldumu
canm özeller birden fazla koyuyo sadece devlette sıkıntı 35 yaş altına ilk iki denemede 1 üçüncü denemede 2 tane koyuyo ne aşamadasınız sorun ney sizdeKizlar selamlar
Benim bir sorum olacaktı. Henuz doktoruma sormadım ama ozellerde birden fazla embriyo koyuyorlar mı şansı artırmak için bilginiz var mi yada konustunuz mu doktorunuzla bu konuyu?
şimdi listede gördüm sebepsiz infertiliteymişKizlar selamlar
Benim bir sorum olacaktı. Henuz doktoruma sormadım ama ozellerde birden fazla embriyo koyuyorlar mı şansı artırmak için bilginiz var mi yada konustunuz mu doktorunuzla bu konuyu?
Aynen sebepsiz infertilite. Bir de benim sürekli tekrarlayan endometrium polip yani rahim içinde et benleri oluşması sorunun var. Ikiz olsa yada tek de tutsa biran once istiyorum. Bu ikinci denemem ve özelde yaptıracağım. Koyabildigi kadar embriyo koysun istiyorum kabul eder insallahşimdi listede gördüm sebepsiz infertiliteymiş