2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Merhaba kızlar
Aklıma takılan bırsey var dusuncelerınızı rıca edıyorum.
Ben 2 yıldır gebelik hiç yasamadım yanı kimyasal boş gebelik vs . Bır gebelik hıc olmadı . Bu adetle tup bebek yaptırıyorum ama aklımda sorular sorulaaaarrr.
Benım hıc gebelik gecmişi olmayan var mı? Tup bebekte sansımı etkılermı acaba. Sebepsız ınfertılıte dıyorlar ama yumurta var sperm var hıc sorun yok ama hıc gebelik olmaması durumu dusunduruyor benı

Çok teşekkür ederim canım...
Tablo için;

26 yaş
Sebepsiz İnfertilite
1. Tüp bebek denemesi
Adatıp Hastanesi (Prof. Dr. Bülent Duran)
23 Temmuz (son adet tarihi/döngü 30 gün)
İlaçlarla ilgili bir netlik yok henüz...

Merhaba bende sebepsiz infertılıte teshısı ile tedavı olacagım. Suan arastrdıgım bırsey var. Dahaönce bır gebelik yasadınız mı dusukle sonuclann kımyasal vb gıbıı

Canım benide ekle 3.deneme azosperm yaş 25 hatay mozaik tüp bebek merkezi Eylül histeroskopi yapılacak Ekim tedaviye başlıyacaz inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağınıdoldursun inşallah

Merhaba bende sebepsiz infertılıte teshısı ile tedavı olacagım. Suan arastrdıgım bırsey var. Dahaönce bır gebelik yasadınız mı dusukle sonuclann kımyasal vb gıbıı
.

ben de hic gebelik yasamadim o cok sorun degil durumuna gore degisiyo dusuklerle sonuclanan gebelik tekrarlari daha sakincali

Allah sabır versin hepimize yazını göz kırpmadan okudum çok aksiliklerin olmuş ama inşallah bu defa herhangi bir sıkıntı yaşamazsın ve mutlu sona ulaşırsın. burayı raslantı sonucu buldum hatta bende bikaç gün önce 2016 eylül ekimde tüp bebek yaptıracaklar die topik açmıştım ama madem senin listen uğurlu geliyo bende adımı listede istiyorum :) yaş 30 sebep azosperm merkez ege üniversitesi tıp fakültesi 1. deneme olucak

Merhaba,
Ben 5 yıllık evliyim , senin gibi ben de hiç gebelik yaşamadım, sebepsiz infertilite diyorlar eşimde ve bendede hiç sorun yok, bizde tüp bebek yapmaya karar verdik, yumurtalarım toplandı, gittiğim merkez dondurduktan sonra transfer yapıyor, 7 tane embriyom donduruldu, transfer zamanını bekliyoruz.

merhabalar bende bu adetimle başlıycam inşallah 31 ağustos veya 1 eylül olabilir .35 yaşındayım 1.5 yıllık evlüyüm azospermı nedeni ile tüp bebek yapılacak merkez olarak ya brüksel yada acıbadem olacak

Inş pozıtıf sonuclanır. Hıc gebelik oluşmaması aklımı karstırıyr

merhaba benmde eşim azosperm tese olucak sizin eşiniz tese oldumu

Rica ederim canım ekledim listeye temizlik yaptığım için biraz geç oldu ama kusura bakma tedaviye başladığında ilaçları söylersin güncellerim listeyi

Canım benide ekle 3.deneme azosperm yaş 25 hatay mozaik tüp bebek merkezi Eylül histeroskopi yapılacak Ekim tedaviye başlıyacaz inşallah Rabbim isteyen herkesin kucağınıdoldursun inşallah
İnşallah canım amiiinnnnn ekledim listeye

İnşallah canım bu sefer sorunsuz transfer olup pozitif leri görebilsek keşke
Burda toplanalım hepimiz şimdi biraz durgun sayfa ama tedaviler başlayınca coşacak eminim senide ekledim canım listeye

Mrb canım ekledim senide listeye hastane seçimin kesinleşince soylersin ona göre güncelleme yaparız listede inşallah listem sana ve bütün arkadaşlara uğurlu gelir pozitif leri görürüz

hepimiz pozitifleri görürüzzz ve burda hep beraber seviniriz inşallahhhhhhhhhhhhh çok amin

Mrb canım ekledim senide listeye hastane seçimin kesinleşince soylersin ona göre güncelleme yaparız listede inşallah listem sana ve bütün arkadaşlara uğurlu gelir pozitif leri görürüz [/QUOTE]

çok teşekkür ederim şu an yurt dışındayım pzt gelicem o zaman netleşir merkez normalde istanbul tüp bebek olcaktı mayısda görüşme yaptık hsg testler vs yapıldı ancak merkez kapatılınca yeni bir yer arıyoruz

Kizlar selamlar
Benim bir sorum olacaktı. Henuz doktoruma sormadım ama ozellerde birden fazla embriyo koyuyorlar mı şansı artırmak için bilginiz var mi yada konustunuz mu doktorunuzla bu konuyu
?

Kizlar selamlar
Benim bir sorum olacaktı. Henuz doktoruma sormadım ama ozellerde birden fazla embriyo koyuyorlar mı şansı artırmak için bilginiz var mi yada konustunuz mu doktorunuzla bu konuyu
?
canm özeller birden fazla koyuyo sadece devlette sıkıntı 35 yaş altına ilk iki denemede 1 üçüncü denemede 2 tane koyuyo ne aşamadasınız sorun ney sizde

şimdi listede gördüm sebepsiz infertiliteymiş
Aynen sebepsiz infertilite. Bir de benim sürekli tekrarlayan endometrium polip yani rahim içinde et benleri oluşması sorunun var. Ikiz olsa yada tek de tutsa biran once istiyorum. Bu ikinci denemem ve özelde yaptıracağım. Koyabildigi kadar embriyo koysun istiyorum kabul eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…