2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

ilkinidemi özelde yaptırmıştın. nekadara mal olmuştu yada bu defaki nekadara mal olucak.

ilkinidemi özelde yaptırmıştın. nekadara mal olmuştu yada bu defaki nekadara mal olucak.
Yok canim ilki zekai tahir burak araştırma hastanesinde oldu. 300 gibi bir para hastaneye + ilaçlara odeme yapmıştım. Şimdi hastane 5750 alıyor ilaçlara rapor çıkarıyorlar gazide 1000 falan da onlar tutar sanırım. Sen nerde yaptiriyorsun ne kadara?

ilk kez yapılıcak canm ege üniversitesi hastanesi tüp bebek kısmında yapılıcak devletin verdiği hakları kullanmayı düşünüyorum. bide benm eşimde tese olacak orda bakalım. fiyat olarak çok bilmiyorum ama hastaneye 1100 flmş ilaçlar 750 civarıymış ama biz spermde dondurcaz hatta artan yumurta olursa onuda onlarda ekstramş

Ben de düşünüyorum da fiyatları nekadar dondurma işleminin bilmiyorum. Hadi insallah hayirli haberler alalım hepimiz

merhaba, ben de yaklaşık 4 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz ama olmadı. benimki de sebepsiz. Çikolata kistlerim vardı belki sebep onlardır diye ekim 2015'te onları da aldırdım ama yine olmadı. haziran ayında tüp bebeğe kara verdik. 5 adet embriyom var ama donduruldular çünkü hormon tedavisi ile rahmim de bulunan ama daha önce görünemeyen bir et beninin büyüdüğü görüldü. doktorum risk almayalım bu et benini alalım dedi. 9 ağustosta onu da aldık. şimdi ise ostrojene başlıcam 14 günlük bir süreç daha sonrada 1 hafta kadar tablet kullanacakmışım, bayram ertesi de herşey yolunda giderse transfer.
tüp bebek olayına başlamadan önce benim de kafamda bir sürü soru vardı, neler olacak canım çok yanacak mı, hemen transfer olacak mı vs. bence bunları çok düşünme, akışına bırak. yapman gereken iyi bir doktor ve hastane seçmek ve güvenmek. herşey olacağına varır. stres yapmamak gerekiyor.

Gecmis olsun cnm ben de ayni sekilde et beni aldırdım 4 agustosta ama benim bayagi çokmuş videosunu izlediğimde rahim içinde yer yoktu resmen et benlerinden.. Aynen dedigin gibi stres yapmamak gerek ama elimizde degil.tableti ne icin kullanacaksın bu arada?

slm kızlar, inşallah eylül ayı hepinize uğurlu gelir, Rabbim hepimizin kucağını doldurur inşallah. ben ağustos ayında denedim tüp bebek, dün kan tahlilinde negatif çıktı maalesef, bir bilginiz var mı ard arda deneme oluyor mu yoksa doktor ara mı verir, eğer devam edersek eylül ayında kavuşmak istiyorum bebişime,

tableti ne için kullanacağım bilmiyorum :) 14 gün boyunca iğne olacağım ve bu süre zarfında regl olmam gerekiyo, eğer 9 eylüle kadar olmazsan haver ver mutlaka dedi. bakalım beklicez. ama sanırım rahim duvarının kalınlaşması için bunlar. bebeğin tutunması için rahmin hazırlanması. zaman çabuk akıp geçsin ve o günleri görelim istiyorum

Mrb canım ben de hazıran ayında tedavi gördüm ama transfer olmadı doktorum 3 ay ara verdi eylül de başlıycaz tekrar,aynı doktorunda tedavi görceksen sorsaydın bi keşke benim tedavi iptal olunca ertesi gün gidip konuştum ona göre ayarliyorlar tedaviyi

Slm kızlar bende ekim ayında başlıyorum tüp bebege inşallah. Cünkü eylül reglim tam bayrama denk geliyor. Devlette yaptıracağım için malum tatil olur. O yüzden Ekim ayı insallaaahhhhhhhhh

Slm kızlar bende ekim ayında başlıyorum tüp bebege inşallah. Cünkü eylül reglim tam bayrama denk geliyor. Devlette yaptıracağım için malum tatil olur. O yüzden Ekim ayı insallaaahhhhhhhhh
canım sorun ney sizde bide hangi hastanede yaptırıcaksın bende ekimde devlette yaptırıcam. güzel haberlerle inşallah

canım nasılsın? topik hareketlenmeye Başlamış. Eylül yaklaştıkça benim içim de hareketleniyor :)

canım nasılsın? topik hareketlenmeye Başlamış. Eylül yaklaştıkça benim içim de hareketleniyor :)
Tşk ederim iyiyim canım tedaviye başlamadan temizlik yapıyorum heryeri indirdim kaldırdım sen napiyosun nasılsın eylül ayına yaklaştıkça canlanır daha
a.slm canım hastane ile konuştunmu benim geçen sene bayrama denk gelmişti hatta kurban bayramının 2. Günüydü hastane açıktı ultrason için gitmiştim üniversite hastaneleri açık oluyor

Slm canım... Konuştum ama belli olmuyor dediler dr a bağlı imiş...zaten hasta olunca ara dediler açık olursa gelirsin başlarız dediler bakalım kısmet

bende tatil dönüşü başlarım paklarım her yeri. transferden önce de yemek yapıp koyarım dolaba. planlaaaar planlaaaaar ay zaman geçmiyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…