2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canim pihtilasma var demissin bende de cok az cikti dr da yok herkesde bukadar vardir zaten dedi genetik test sonucum MTHFR 677C C>T MUTASYONU bu seninde mi bu sekilde

Canim ben de buna ek olarak, faktor V leiden de heterozigot cikti. Bu sonucu aldigimizda tup bebek tedavisine baslamamistik, hemen bebe asprini baslatildi bana. Sonrasinda da tup bebek tedavisinde birakma dendi. Simdi transfer icin gun sayiyorum. Transfer gunu igne baslanacakmis.

Valla hiç bir his birşey yok bende iyice umutsuzluğa kapıldım yarın olsada yapsam testi artık dayanamıyorum migrenim de tuttu kötüyüm gece rüyamda test pozitif çıkıyordu ne sevinmistim keske gercek olsa

Biliyorum zor oluyor ve hepimiz benzer duygulari yasiyoruz ama lutfen hep pozitif olmaya calis. Bir de ben bu surecte kendimi hep "bunda da vardir bir hayir" diye telkin etmeye calisiyorum. Onerim en azindan bugun kafandan olumsuz tum dusunceleri silmeye calismandir. İnsallah iyi olacak, hayirli sonuclar alacaksin.

Biliyorum zor oluyor ve hepimiz benzer duygulari yasiyoruz ama lutfen hep pozitif olmaya calis. Bir de ben bu surecte kendimi hep "bunda da vardir bir hayir" diye telkin etmeye calisiyorum. Onerim en azindan bugun kafandan olumsuz tum dusunceleri silmeye calismandir. İnsallah iyi olacak, hayirli sonuclar alacaksin.
Insallah canım son gunler artik daha da dayanılmaz oluyor hele kiigren de tutarsa neler yapsam gecmiyor agliyorum agrisindan rn buyuk sıkıntım bu benim tedavi de hap kullanmak yassk oldugu icin migrenin ağrısı çıldırttı bir de sanki hastalancakmisim gibi his var nirmalde bugun regl olma günüm bakalım hayirlisi

Benim de 12.gün pazartesi ye denk geliyor, doktor yaptırabilirsiniz dedi. Demek ki 12. gün yapılabiliyor neden bekleyesin ki.. :) Zaten beklemek en eziyetli iş bu süreçte.. M Mimsinem mutlaka haber bekliyor olacağım senden.. Dualarim seninle ve diğer arkadaslarla olacak bu surecte hep. Herkesten güzel haberler duymayı ümid ediyorum.

Motivasyonu dusurdugumuz arkadaşlardan kendi adıma özur diliyorum. Bu bekleme sürecinde motive olmak ne kadar iyi ne kadar kötü ben bilemedim arkadaşlar.

Ayakta durabilmek icin, gücünü yeniden toplayabilmek için kendini iki sonuca da hazirlamaya çalışıyor insan. Tabii hem hamile gibi hareket edip hem de bunu yapmak çok zor bir iş...

Allah yardımcımız olsun. Amin.

Yarin histereskopi olucam korkuyorum olanlar var mi aranizda nasil oluyor sonrasinda agri sizi oluyor mu
merhaba, geçen ay ben de histeroskopi oldum. korkma ben ağrı sızı hiçbirşey hissetmedim. sadece ilk gün tuvalete çıktığımda yanma hissettim histeroskopi sonrası arveles ve azro adında ilaç kullandım. aklında olsun azro verilirse değiştirmeye çalış :) gaz ve ishal yapıyor.

kızlar bugün iğnelere Başladıktan sonra ilk kontrolüm vardı. 8-9 tane yumurta saydı doktorum. sayısı nasıl sizce? iğnenin dozunu 300 e yükseltti. yetersiz diye mi yükseltti acaba?

kızlar bugün iğnelere Başladıktan sonra ilk kontrolüm vardı. 8-9 tane yumurta saydı doktorum. sayısı nasıl sizce? iğnenin dozunu 300 e yükseltti. yetersiz diye mi yükseltti acaba?
Canım benim tek yumurtalıgım oldugu icin normalde kac uretilir bilmiyorum toplamda 9 toplandi benim 5i dollendi 2si dayandi tranfere ama ilk kontrolse bence iyi bir sayı

arkadaşlar aranızda gonal f iğneye 375 ile başlayan varmı ?
ayrıca 5. günden sonra gonalf 300 e düştü menogon 75 lik kalçadan vuruldu
ek olarak 4. günden beri orgalutran
ben hiç bu kadar iğne vuranı okumadım sanki
ortalama kaç günde toplandı yumurtalarınız?

Arkadas.ar aranizda merional 150 ihtiyaci olanlar varsa bana ozelden yazabilir raporlu fiyatinin altinda verecegim. Bi arkadasimizin tedavisinden kaldi.

arkadaşlar aranızda gonal f iğneye 375 ile başlayan varmı ?
ayrıca 5. günden sonra gonalf 300 e düştü menogon 75 lik kalçadan vuruldu
ek olarak 4. günden beri orgalutran
ben hiç bu kadar iğne vuranı okumadım sanki
ortalama kaç günde toplandı yumurtalarınız?
Ben kullandim canim.hemde en basindan beri 375 le devem ettim hep.hatta yaninda ilk 5 gun femara icmistim yani..

Kızçelerrr şimdi tüp bebek merkezindeyim adetimin 3.günü histeroskopi için gün almaya geldim mutluyum umutluyum karamsarim umutsuzlukta var çok karışık duygular içindeyim rabbim kimsenin emeğini boşuna çıkarmasın rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallahhhhh

Canim pihtilasma var demissin bende de cok az cikti dr da yok herkesde bukadar vardir zaten dedi genetik test sonucum MTHFR 677C C>T MUTASYONU bu seninde mi bu sekilde
Canımcımnasılsın histeroskopi oldun mu ağrı oluyor mu işlemden sonra dikkat etmen gereken bir şey var mı ben de histeroskopi için gün almaya geldim merak ediyorum korkuyorum da kusura bakma çok soru sordum :KK66:

Moralini bozma öylece transfer edip sonra hüsrana uğramak ınan daha kötü ayrıca dondurulmyslar daha iyi tutunuyormus ve doğal döngüde transfer olmasi dağa iyi ignelerin etkisi olmaz bana da aynısını yapıcak üç dört ay çok değil mi bir sonraki aya olmaz,mi acaba gerçi bana rahim hormonlara dayanamamış demişti keşke dondursaydi uzulme geç olsun hayırlı olsun embriyolari kaçıncı gün donduracak acaba kaç yumurtan var senin
valla cnm hiç bilmiyorum kaçıncı gün dondurur dondurmak içinde belli bi kalitede olması gerekiyomus zaten beş yumurta oluşmuş kaçını toplar kaçı döllenir bilmiorum önemli olan embriyoların kaliteli olması dedi yarın toplanacak işte inş iki tane kaliteli embriyom olurda dondurulur üç dört ay bencede çok orayı kazıycam dedi muhtemelen kendine gelmesi için bekliycek eğer kaliteli embriyolar olmazsa donduramazlarsa ilaçları baştan kullancam ay ne zormus ya

X