- 26 Mayıs 2014
- 287
- 294
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.361
kızlar bugün iğnelere Başladıktan sonra ilk kontrolüm vardı. 8-9 tane yumurta saydı doktorum. sayısı nasıl sizce? iğnenin dozunu 300 e yükseltti. yetersiz diye mi yükseltti acaba?
bu tüp bebek sürecinin en zor kısmı bence zaman.. zaman geçmek bilmiyor bir türlü :) yarın rahim duvarı kontrol edilecek, eğer istenilen değerlerdeyse pazartesi transfer gerçekleşecek. merakla bekliyorum
Yarın sonucu alır almaz yazıcam hemen düşündükçe kalbim durcak gibi oluyor insallah bu sefer olmuştur allahım hepimizin hayırlısıyla olumlu sonuclarımızı duymak nasip olsun çok zor bizden bas6ka kimseyle konusulmuyor anlamiyorlar hiç iyi ki varsınızBenim de 12.gün pazartesi ye denk geliyor, doktor yaptırabilirsiniz dedi. Demek ki 12. gün yapılabiliyor neden bekleyesin ki.. :) Zaten beklemek en eziyetli iş bu süreçte.. M Mimsinem mutlaka haber bekliyor olacağım senden.. Dualarim seninle ve diğer arkadaslarla olacak bu surecte hep. Herkesten güzel haberler duymayı ümid ediyorum.
Motivasyonu dusurdugumuz arkadaşlardan kendi adıma özur diliyorum. Bu bekleme sürecinde motive olmak ne kadar iyi ne kadar kötü ben bilemedim arkadaşlar.
Ayakta durabilmek icin, gücünü yeniden toplayabilmek için kendini iki sonuca da hazirlamaya çalışıyor insan. Tabii hem hamile gibi hareket edip hem de bunu yapmak çok zor bir iş...
Allah yardımcımız olsun. Amin.
Ayni asamadayiz :) haydi hayirlisi.
Sagol canim oldum histereskopi kolaymis bea ama hap vermedi sordum vercekmisiniz diye yazmafimerhaba, geçen ay ben de histeroskopi oldum. korkma ben ağrı sızı hiçbirşey hissetmedim. sadece ilk gün tuvalete çıktığımda yanma hissettim histeroskopi sonrası arveles ve azro adında ilaç kullandım. aklında olsun azro verilirse değiştirmeye çalış :) gaz ve ishal yapıyor.
Merhaba canim, 300 yuksek bir doz ben de 225 le baslayip 300 e cikanlardanim. Merak etme tedavinin sonlarina dogru sayi hizla yukseliyor benden 22 yumurta toplandi.kızlar bugün iğnelere Başladıktan sonra ilk kontrolüm vardı. 8-9 tane yumurta saydı doktorum. sayısı nasıl sizce? iğnenin dozunu 300 e yükseltti. yetersiz diye mi yükseltti acaba?
Yarın sonucu alır almaz yazıcam hemen düşündükçe kalbim durcak gibi oluyor insallah bu sefer olmuştur allahım hepimizin hayırlısıyla olumlu sonuclarımızı duymak nasip olsun çok zor bizden bas6ka kimseyle konusulmuyor anlamiyorlar hiç iyi ki varsınız
BonjourMadame canım bence kötü düşünme belki bebis tutunuyordur hiç belli olmaz fazla merdiven cikma imkanin varsa. Allahım hepimizin kucagini doldursun inşallah hayırlısıyla
Cok kolay gecti bende senin gibi korkuyordum ameliyathaneye girince biraz agladim oda ellerimi baglayinca tuaf oldum ciktiktan sonra igne yapiyorlar hafif agrin oluyo geciyorCanımcımnasılsın histeroskopi oldun mu ağrı oluyor mu işlemden sonra dikkat etmen gereken bir şey var mı ben de histeroskopi için gün almaya geldim merak ediyorum korkuyorum da kusura bakma çok soru sordum
canım yapılan işleme göre değişiyo olabilir. benim polip vardı o alındı. belki de o nedenle ilaç verdi.Sagol canim oldum histereskopi kolaymis bea ama hap vermedi sordum vercekmisiniz diye yazmafi
haberleşelim o zaman :) benim 2+3 toplamda 5 tane dondurulmuş embriyom var. istanbulda'yım senin durum nedir?
Olabilir canim benimde hafif yapisiklik vqrmis onu acmis traslama yapmis birde cizik atmis dogru hatirliyorsam anestezinin etkisinden dolayicanım yapılan işleme göre değişiyo olabilir. benim polip vardı o alındı. belki de o nedenle ilaç verdi.
teşekkür ederim son cümleni okuduğumda bir anda heyecan bastı içimi :) buradaki herkes için şans yüksek olsun ve kucaklarımız dolsun inşallah. ben haziran ayında başladım tedaviye, histeroskopi girince araya transfer bu aya kaldı. hayırlısı inşallah canım, hepimiz bunun için dua ediyoruz. benim durum yarın belli olacak paylaşırım :)Benim ilk bu ay toplandi. Yarin muayene ve ortaya cikan kaliteli embriyoya gore pazartesi transfer dedi doktorum. Ben izmirdeyim. Haydi hayirlisi. Eger uygun degilse rahim gelecek ay dedi doktorum. Bir de gelecek ay olmasi daha iyi dedi. Genelde vucudun dinlenmesini tercih ediyoruz dedi. Bence sizin icin sans yuksek İnsallah
BonjourMadame vallahi ben de anneme aynisini soyledim elim hep karnimda hamile kalirsam 9ay boyle gezerim galiba diye tahlil yaptirir yaptirmaz sonucu yaz merakla bekliyorum
benim doktorum çok konuşkan değil. bende vajinal muayeneden o kadar geriliyorum ki hiçbişey sormak gelmiyo aklıma. teşekkür ederim cevap için. kaliteli yumurtalar sağlıklı bebeklerimiz olsun inşBence de gayet guzel. Benim doktorum cok olmasi degil kaliteli olmasi onemli dedi. 10 dan fazlasini onermediklerini soyledi. Sanirim cok yumurta olunca vucut daha cok yoruluyor
kaliteli olsun yeterli sayıda olsun bide sonu güzel olsun ben şimdiden bel ve kasık ağrısından bunaldımMerhaba canim, 300 yuksek bir doz ben de 225 le baslayip 300 e cikanlardanim. Merak etme tedavinin sonlarina dogru sayi hizla yukseliyor benden 22 yumurta toplandi.
Ve yumurtalarin boyutu buyudukce sayisi arttikca bel agrilari da artiyor. Bir gunde bile inanilmaz degisiyorlar. Opu dan sonra cok kolay olmadi siskinlik, sancilar vs oldu benim. Tabi hepsi geciyor, kisa sureli. O kadar yumurtadan 6 si döllendi 1 i transfer edildi kalanlari 2+3 seklinde donduruldu sen düsün burda sayi onemli degil deniyor ama bence o da onemli. Ne kadar folikul olursa icinde hucre olma ihtimali o kadar artiyor.kaliteli olsun yeterli sayıda olsun bide sonu güzel olsun ben şimdiden bel ve kasık ağrısından bunaldım22 çokmuş maşallah. sıkıntı oldu mu opudan sonra?