2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

kızlar bugün iğnelere Başladıktan sonra ilk kontrolüm vardı. 8-9 tane yumurta saydı doktorum. sayısı nasıl sizce? iğnenin dozunu 300 e yükseltti. yetersiz diye mi yükseltti acaba?

Bence de gayet guzel. Benim doktorum cok olmasi degil kaliteli olmasi onemli dedi. 10 dan fazlasini onermediklerini soyledi. Sanirim cok yumurta olunca vucut daha cok yoruluyor

Yarın sonucu alır almaz yazıcam hemen düşündükçe kalbim durcak gibi oluyor insallah bu sefer olmuştur allahım hepimizin hayırlısıyla olumlu sonuclarımızı duymak nasip olsun çok zor bizden bas6ka kimseyle konusulmuyor anlamiyorlar hiç iyi ki varsınız

Sagol canim oldum histereskopi kolaymis bea ama hap vermedi sordum vercekmisiniz diye yazmafi

kızlar bugün iğnelere Başladıktan sonra ilk kontrolüm vardı. 8-9 tane yumurta saydı doktorum. sayısı nasıl sizce? iğnenin dozunu 300 e yükseltti. yetersiz diye mi yükseltti acaba?
Merhaba canim, 300 yuksek bir doz ben de 225 le baslayip 300 e cikanlardanim. Merak etme tedavinin sonlarina dogru sayi hizla yukseliyor benden 22 yumurta toplandi.

Evet gerçekten iyi ki var buradaki herkes.. insan inanılmaz rahatliyor paylaştıkça.. Allah hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canim benim. Senin için ben bile heyecan duyuyorum şimdiden...

BonjourMadame canım bence kötü düşünme belki bebis tutunuyordur hiç belli olmaz fazla merdiven cikma imkanin varsa. Allahım hepimizin kucagini doldursun inşallah hayırlısıyla

Amin canım inşallah cok teşekkür ederim.. bu sabah kahverengi lekelenmem oldu. İnşallah tutunmuslardir ponçiklerim.. Elimi anlamıyorum karnımın üzerinden.. :)

Canımcımnasılsın histeroskopi oldun mu ağrı oluyor mu işlemden sonra dikkat etmen gereken bir şey var mı ben de histeroskopi için gün almaya geldim merak ediyorum korkuyorum da kusura bakma çok soru sordum
Cok kolay gecti bende senin gibi korkuyordum ameliyathaneye girince biraz agladim oda ellerimi baglayinca tuaf oldum ciktiktan sonra igne yapiyorlar hafif agrin oluyo geciyor

haberleşelim o zaman :) benim 2+3 toplamda 5 tane dondurulmuş embriyom var. istanbulda'yım senin durum nedir?

Benim ilk bu ay toplandi. Yarin muayene ve ortaya cikan kaliteli embriyoya gore pazartesi transfer dedi doktorum. Ben izmirdeyim. Haydi hayirlisi. Eger uygun degilse rahim gelecek ay dedi doktorum. Bir de gelecek ay olmasi daha iyi dedi. Genelde vucudun dinlenmesini tercih ediyoruz dedi. Bence sizin icin sans yuksek İnsallah

canım yapılan işleme göre değişiyo olabilir. benim polip vardı o alındı. belki de o nedenle ilaç verdi.
Olabilir canim benimde hafif yapisiklik vqrmis onu acmis traslama yapmis birde cizik atmis dogru hatirliyorsam anestezinin etkisinden dolayi

teşekkür ederim son cümleni okuduğumda bir anda heyecan bastı içimi :) buradaki herkes için şans yüksek olsun ve kucaklarımız dolsun inşallah. ben haziran ayında başladım tedaviye, histeroskopi girince araya transfer bu aya kaldı. hayırlısı inşallah canım, hepimiz bunun için dua ediyoruz. benim durum yarın belli olacak paylaşırım :)

Bence de gayet guzel. Benim doktorum cok olmasi degil kaliteli olmasi onemli dedi. 10 dan fazlasini onermediklerini soyledi. Sanirim cok yumurta olunca vucut daha cok yoruluyor
benim doktorum çok konuşkan değil. bende vajinal muayeneden o kadar geriliyorum ki hiçbişey sormak gelmiyo aklıma. teşekkür ederim cevap için. kaliteli yumurtalar sağlıklı bebeklerimiz olsun inş

Merhaba canim, 300 yuksek bir doz ben de 225 le baslayip 300 e cikanlardanim. Merak etme tedavinin sonlarina dogru sayi hizla yukseliyor benden 22 yumurta toplandi.
kaliteli olsun yeterli sayıda olsun bide sonu güzel olsun ben şimdiden bel ve kasık ağrısından bunaldım 22 çokmuş maşallah. sıkıntı oldu mu opudan sonra?

kaliteli olsun yeterli sayıda olsun bide sonu güzel olsun ben şimdiden bel ve kasık ağrısından bunaldım 22 çokmuş maşallah. sıkıntı oldu mu opudan sonra?
Ve yumurtalarin boyutu buyudukce sayisi arttikca bel agrilari da artiyor. Bir gunde bile inanilmaz degisiyorlar. Opu dan sonra cok kolay olmadi siskinlik, sancilar vs oldu benim. Tabi hepsi geciyor, kisa sureli. O kadar yumurtadan 6 si döllendi 1 i transfer edildi kalanlari 2+3 seklinde donduruldu sen düsün burda sayi onemli degil deniyor ama bence o da onemli. Ne kadar folikul olursa icinde hucre olma ihtimali o kadar artiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…