- 5 Aralık 2012
- 1.829
- 1.023
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.201
Bugun 5. Gunum canim dayanamayip yaptim test tabi kocaman bi tek cizgiyi gordum:)))Kacıncı gun oluyor yanı yarın:):)
Canım ben aşılama oldum. Alttan projestan jel sıkıyorum. O yüzden bir şey söyleyemeyeceğim. Önceki aşılamada hap kullanmıştım, o aşırı göğüs ağrısı yapmıştıkızlaaaarrr benden başka progestan iğne yaptıran yok mu yaaa biri ses versin kimsede ağrı şişlik yapmıyorsa ben de bi sıkıntı var demektir
Tatlım benim ikinci denemem dındurulmuşla olacak.. Sadece transfer ücretini alacak benim gittiğim merkez.. Daha uygun fiyata gelcek çünkü çok fazla ilaç kullanılmıyor dondurulmuş tedavide.Kızlar bayramımız mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah. Aşılamanın 5. günündeyim ama hiç ümidim yok. Tutmazsa ay sonu tüp bebeğe başlayacağız inşallah. Bir şeyi merak ediyorum. Yumurtalar donduruluyor ya. Diyelim ki ilk denemede tutmadı, ikincide dondurulmuşları koymak için tüm tüp bebek masrafını tekrar mı alıyorlar?
Geçmiş olsun canım.. Umutsuz olma.. Kullandığımız ilaçlar bazen böyle ağrılara neden olabiliyor.. Ben hayatımda ne adet agrısı ne kasık ağrısı ne de bel ağrısı bilirdim.. Ama tüp bebek tedavisiyle resmen bütün ağrılarla tanıştım..Hayırlı bayramlar kızlar..
Bugun cok kötü bır gun gecırdım. Karnımın içine bır agrı gırdı ama sanki karnımın içini yırtıyorlar.. Gogsume belime vurdu agrı.. Resmen yerde surundum ki agrı esıgı yuksek bırıyımdır.. Ara ara kramp seklınde vuruyordu anlatamam kızlar yasadıgımı..
Dr aradık yumurta buyudugu içindır devam eder ve sıddetlenırse hastaneye gecelım bırlıkte dedı.
Parol içtim neysekı uyuyakalmısımcok kötuydu .. Sanırım olmayacak kızlar benden umıdı kesın
Canım cok gecmiş olsun umutsuz olmanı gerektirecek bi durum yok ortada lütfen moralini yuksek tutHayırlı bayramlar kızlar..
Bugun cok kötü bır gun gecırdım. Karnımın içine bır agrı gırdı ama sanki karnımın içini yırtıyorlar.. Gogsume belime vurdu agrı.. Resmen yerde surundum ki agrı esıgı yuksek bırıyımdır.. Ara ara kramp seklınde vuruyordu anlatamam kızlar yasadıgımı..
Dr aradık yumurta buyudugu içindır devam eder ve sıddetlenırse hastaneye gecelım bırlıkte dedı.
Parol içtim neysekı uyuyakalmısımcok kötuydu .. Sanırım olmayacak kızlar benden umıdı kesın
Ben opu ve transferı cok rahat atlattım. Ben bugun umıdi kestim dogrusuCanım cok gecmiş olsun umutsuz olmanı gerektirecek bi durum yok ortada lütfen moralini yuksek tut
Benimde opudan sonraki ilk adetimde inanılmaz şiddetli sancı cektim iki saat surdu drumu bile aradım normal adet agrısı dedi..
Opumda cok agrılıydı bu sürec boyunca agrılar beni terketmedi umarım transfer den sonra rahat ederim
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim :)Tatlım benim ikinci denemem dındurulmuşla olacak.. Sadece transfer ücretini alacak benim gittiğim merkez.. Daha uygun fiyata gelcek çünkü çok fazla ilaç kullanılmıyor dondurulmuş tedavide.
Ümit kesmek yok öyleBen opu ve transferı cok rahat atlattım. Ben bugun umıdi kestim dogrusucanmı sıkmıyorum ama bu sıddetli agrıdan sonra beklentm yk
Haklısın canım .. Okadar cok agrı cektım ki bugun normal oldugunu soylesede dr ben hıc duymadımÜmit kesmek yok öyleneyse hayırlısı onu dileyelim.
Nerede tedavi görüyorsunuz?Tatlım benim ikinci denemem dındurulmuşla olacak.. Sadece transfer ücretini alacak benim gittiğim merkez.. Daha uygun fiyata gelcek çünkü çok fazla ilaç kullanılmıyor dondurulmuş tedavide.
yok canim ücte birini aliyorlarKızlar bayramımız mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah. Aşılamanın 5. günündeyim ama hiç ümidim yok. Tutmazsa ay sonu tüp bebeğe başlayacağız inşallah. Bir şeyi merak ediyorum. Yumurtalar donduruluyor ya. Diyelim ki ilk denemede tutmadı, ikincide dondurulmuşları koymak için tüm tüp bebek masrafını tekrar mı alıyorlar?
yok canim ücte birini aliyorlarKızlar bayramımız mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah. Aşılamanın 5. günündeyim ama hiç ümidim yok. Tutmazsa ay sonu tüp bebeğe başlayacağız inşallah. Bir şeyi merak ediyorum. Yumurtalar donduruluyor ya. Diyelim ki ilk denemede tutmadı, ikincide dondurulmuşları koymak için tüm tüp bebek masrafını tekrar mı alıyorlar?
Adetin 7. Günü 9.5 ti benimkızlar bişey sorcam tüp bebek tedavisine başladım bugün beşinci günüm kont geldik rahim kalınlığı 10 mm dedi fazla değil mi adetimin sekizinci günündeyim sizin kaçtı kalınlık bu arada 5 tane yumurtam var 12 13 16 12.5 12
inş iyidir cnm kalın gibi geldi biraz ama doktora sorcam şimdi bekliyorumAdetin 7. Günü 9.5 ti benim
Normal yani..şuan estrofem kullanıyorum transfer için ilk kontrol 13 gün sonra oluyor
İğnelerden dolayı erken kalınlaşıyormuş zaten