2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Tüp ve bebek öncesi senin kanından hazırlanıp rahime verilen bir asi tutunmayı sağlıyor hulusi bey ise yaramıyor dedi neupogen diye bir iğne var onu yspicam dedi
canım ilk denemende yapmamış mıydı bende başladım ilaçlara o iğneden bana da aldırdı bakalım ne olacak ama benim yumurta rezervim çok düşük iki üç tane yumurta var kendiliğinden oluşan ilaçlarla çoğalır mı bilmem bayramın ikinci günü kontrol var bakalım ne durumdalar

canım teşekkür ederim bilgiler için. ilk randevudan sonra 5-6 gün ara veriyorsalar çok iyi olcak benim için. sen nasılsın tedavi ne durumda? çok aktif burası hızınıza yetişemiyorum

sende kendimi gördüm inan.Bende senin gibi yapamadığım her ayı kayıp gibi görüyorum sanki olsa tutacaktıda.tutacağı varsa tedavisiz de tutuyor.Ama işte kendimizi buna nasıl teslim edeceğiz.

Tam aradığım tarzda yanıtlar kızlar ikinize de teşekkürler.Ben galiba @Gulsumiklima2016 gibiyim sanki herşey benim elimde her şey benim yüzümden olmuyor(yönetmesem olmayacakmış gibi geliyor-benimde yaştan yana korkum var belkide o neden oluyor bu duyguya)Aslında olduğu gibi doktora bıraktım karar verme olayını herşeyimi anlatacağım o nasıl uygun görürse kabul edeceğim.Normalde olmalıyım diye içimde baskı hissederim ama anladığım kadarıyla vücutta kafanında uyum içinde olması önemli.

canım teşekkür ederim bilgiler için. ilk randevudan sonra 5-6 gün ara veriyorsalar çok iyi olcak benim için. sen nasılsın tedavi ne durumda? çok aktif burası hızınıza yetişemiyorum
Rica ederim canım benim tedavim öyle olmuştu, ben dogum kontrol ilacı içiyorum bu ay canım,bu ayın sonunu yada gelecek ayın başını bulur tedavim, bu topiğin hızına ben bile yetişemiyorum artık tedavilerde başladı dahada hızlanır

Kızlar hayırlı bayramlar bu bayram hepimizin yalnız bebeklerimizsiz son bayramamız olur inşallah, belki gelecek sene kucaklarımızda bebeklerimizle karşılarız bayramı inşallahhhh ne güzel olur
Hemdee nasillll.... aminnn canmm Rabbim dualarimizi kabul etsin dualarda bulusalim insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…