-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.181
canım ilk denemende yapmamış mıydı bende başladım ilaçlara o iğneden bana da aldırdı bakalım ne olacak ama benim yumurta rezervim çok düşük iki üç tane yumurta var kendiliğinden oluşan ilaçlarla çoğalır mı bilmem bayramın ikinci günü kontrol var bakalım ne durumdalarTüp ve bebek öncesi senin kanından hazırlanıp rahime verilen bir asi tutunmayı sağlıyor hulusi bey ise yaramıyor dedi neupogen diye bir iğne var onu yspicam dedi
verdi cnm desolett kullandım bir ay adetin 3. günü başlamıstımMerhaba bayanlar tüp bebek yaptirmadan önceki ay doktor size doğum kontrol hapi verdi mi? hangisini verdi? adetin kaçıncı günu basladiniz?
Benim 5 Eylülde yapıldı transferim 19 eylül test tarihimKaçıncı gun canım senı
canım teşekkür ederim bilgiler için. ilk randevudan sonra 5-6 gün ara veriyorsalar çok iyi olcak benim için. sen nasılsın tedavi ne durumda? çok aktif burası hızınıza yetişemiyorumCanım adetin 2. Günü İğnelere başlanıyor ama adetin 2. Günü hafta sonuna denk geldiyse 3. Günü veya en gec 4. Günü başlanıyor vajinal ultrason ve kan alırlar benim sadece e2 degeri me bakılmış tı diger hastanelerde nasıl olur bilmiyorum 5 gün iğneleri kullanıp 6. Günü sabah erkenden hastanede olursun tekrar kan ve ultrason için bazı hastaneler her gittiginde kan almıyor bazıları alıyor belli olmuyor yani ama vajinal ultrason kesin yapıyorlar yumurtaların sayısı ve büyüklüklerine bakmak için sonra iki günde bir de çagırabilirler 3 günde birde o doktoruna kalmış bişey, yumurtalar istenilen boyuta geldiğinde de çatlatma iğnesini vurmanın isterler onun saatini verirler o saati geçirmeme lazım Opu da yani yumurta toplama da ona göre alıyorlar çünkü
Sana niye okadar gec test tarihi verdi ya.ben 7 sinde transfer oldum banada 19 u dedilerrBenim 5 Eylülde yapıldı transferim 19 eylül test tarihim
10 eylülde yapıldı bnm 20 sı test tarıhı dendi. 3. Gun embrıyosumuydu sznBenim 5 Eylülde yapıldı transferim 19 eylül test tarihim
Evet 3.gün ama yinede fazla dediler tarih icin bence neden anlamadım hep 12.gün yapiyordum acaba 17sinde yaptirtsammi diye düşünüyorum zaten dayanmak zor bir de 14 gun sonraya verdi10 eylülde yapıldı bnm 20 sı test tarıhı dendi. 3. Gun embrıyosumuydu szn
Ben de anlamadım yaa of önceden yaptirtsam mii kiSana niye okadar gec test tarihi verdi ya.ben 7 sinde transfer oldum banada 19 u dedilerr
Bende sasırdım dogrusuEvet 3.gün ama yinede fazla dediler tarih icin bence neden anlamadım hep 12.gün yapiyordum acaba 17sinde yaptirtsammi diye düşünüyorum zaten dayanmak zor bir de 14 gun sonraya verdi
Valla canim benim 5. Gun embriyosu.cumartesi yaptirmayi dusunuyorum.doktorda yaptirabilirsin cok istiyosan deddi.hatta yarindan itibaren idrar testlerine baslasammi diyorum...Ben de anlamadım yaa of önceden yaptirtsam mii ki
Kacıncı gun oluyor yanı yarın:):)Valla canim benim 5. Gun embriyosu.cumartesi yaptirmayi dusunuyorum.doktorda yaptirabilirsin cok istiyosan deddi.hatta yarindan itibaren idrar testlerine baslasammi diyorum...
sende kendimi gördüm inan.Bende senin gibi yapamadığım her ayı kayıp gibi görüyorum sanki olsa tutacaktıda.tutacağı varsa tedavisiz de tutuyor.Ama işte kendimizi buna nasıl teslim edeceğiz.kaju bence başla ikinci tedavine. Tabi sağlıksal bir problem yoksa... Bende kürtaj oldum.. Dr kürtajdan hemen sonra dondurulmuşları yapalım dedi.. Vucut hamilelige alışmışken şans artar dedi.. Ben dinlenmek istediğimi söyledim..içimde umutsuzluk ve umut biraradaydı.. Çok istedim tekrar denemeyi.. Kürtajdan sonra adetim ıldu bitti ben yine merkezde aldım soluğu.. Yeni adetle başlamaya karar verdik ama bwnim beklenen adet 50 gün sonra geldi 1,5 ayda ordan kaybettim mi.. Gelen adetim de 2 gün gibi kısa sürdü stresten dolayı.. Dr aradım stresten uzak dur ve aktif kanamanla ilaçlarını almaya başla dedi.. Şimdi içim içimi yiyor. Hemen yaptırsaydım belkide tekrar hamile olabirdim diye.. Şimdi nerden baksan 3 ay kaybım var.. Ve aktif kanamamı bekliyorum.
Tam aradığım tarzda yanıtlar kızlar ikinize de teşekkürler.Ben galiba @Gulsumiklima2016 gibiyim sanki herşey benim elimde her şey benim yüzümden olmuyor(yönetmesem olmayacakmış gibi geliyor-benimde yaştan yana korkum var belkide o neden oluyor bu duyguya)Aslında olduğu gibi doktora bıraktım karar verme olayını herşeyimi anlatacağım o nasıl uygun görürse kabul edeceğim.Normalde olmalıyım diye içimde baskı hissederim ama anladığım kadarıyla vücutta kafanında uyum içinde olması önemli.Kızlar zamanı kayıp olarak dusunmeyın . Ben cok arastırdım okumadıgım makale konusmadıgım doktorlar vs kalmadı..
Zaman vucudumuz ıcın ıyı cunku rahımin kendını hazırlaması da cok önemli . Kafa olarak vucut olarak hazır olmadan baslamayın..
Kürtaj sonrası muhakkak dınlenmelı mınımum 2-3 ay .. Cok acelecı olmamakta fayda var..
Sahsen 2 yıl dogal yolla olmasını bekleyıp bu ay basladım tedavıye.. Nacızane fıkrım bu
Rica ederim canım benim tedavim öyle olmuştu, ben dogum kontrol ilacı içiyorum bu ay canım,bu ayın sonunu yada gelecek ayın başını bulur tedavim, bu topiğin hızına ben bile yetişemiyorum artık tedavilerde başladı dahada hızlanırcanım teşekkür ederim bilgiler için. ilk randevudan sonra 5-6 gün ara veriyorsalar çok iyi olcak benim için. sen nasılsın tedavi ne durumda? çok aktif burası hızınıza yetişemiyorum
Hemdee nasillll.... aminnn canmm Rabbim dualarimizi kabul etsin dualarda bulusalim insaallahKızlar hayırlı bayramlar bu bayram hepimizin yalnız bebeklerimizsiz son bayramamız olur inşallah, belki gelecek sene kucaklarımızda bebeklerimizle karşılarız bayramı inşallahhhh ne güzel olur
hayırlı olur inşallah tatlım. iyi bayramlarRica ederim canım benim tedavim öyle olmuştu, ben dogum kontrol ilacı içiyorum bu ay canım,bu ayın sonunu yada gelecek ayın başını bulur tedavim, bu topiğin hızına ben bile yetişemiyorum artık tedavilerde başladı dahada hızlanır