2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

oyyy desene 3 çıksa şüketmem lazım ay inş toplananla döllenir sağlıklı embriyoalr olur 2 tane olsa yeter ya hayırlısı bakalım

oyyy desene 3 çıksa şüketmem lazım ay inş toplananla döllenir sağlıklı embriyoalr olur 2 tane olsa yeter ya hayırlısı bakalım
Aynen oyle csnim cok sayiya takilma cikan kaliteli olsun yeter.benim ilkinde 8 cikmisti bak.dollnemeye 5 kaldi.5 .gunede 2 kaldi orta kalite transfer oldum ama malesef negatif.bunda hep cok ciksin degilde kaliteli ciksin diye dua ettim.isimize yarayanlar kaliteliler cunku..

sağolasın canım. doktorum transfer öncesi kullanmak için verdi bantları karın bölgesine yapıştırıyorsun adını unuttum bakarım. birde koraspin ve clexane 4000 verdi kan pıhtılaşması durumundan.
BAna vermedıııı

Merhaba arkadaslar bende bugun tup bebek icin gittim vitaminlerime basladim ay sonunda regl olucam daha tedavye basliycaz hayirlisiyla transfr ekimde olcak muhtmelen ilk denememiz yasim 23 insallah hepimiz pozitf sonuclar aliriz..
Insaallah canm hayirli ugurlu olsun hosgeldin... Rabbim ilk seferde bebeginin sana tutunmasini nasip etsin

Cevap için çok teşekkürler canım,demek şimdi bizi bekleyen kan testleri var.Valla delik deşik olduk kan vere vere

Cevap için çok teşekkürler canım,demek şimdi bizi bekleyen kan testleri var.Valla delik deşik olduk kan vere vere
Rica ederim canm. bide benim damarimi zor buluyorlar(tecrubeli hemşireler dışında) kolumu bi gorsen mosmor kadin igneyi icinde gezdirdi sagdan sola hala agriyo kolum

yarın transferi olan arkadaşlar dualarımız sizinle. iyi haberlerle gelin inşallah.
Sıkışık olmak gerekıyor ya asırı sıkısmak istemıyorum cok baskı agrı yapıyo sızcede orta derece bır sıkısıklık yeterlimi

Kızlar histeroskopi oldum bugün tüp bebeğe dayanamamış rahim dedi hulusi hoca rahim içinde kanamalı bölgeler vardı iltihap oluşmuş onları temizledik dedi antibiyotik verdi 3 tane kasımda başlayalım ikinciye rahim kendine gelsin dedi gebelik aşısı sordum bence o ise yaramıyor onun yerine neupogen iğne yapıyorum dedi bundan sonraki süreçte adet olduğum zaman 10 ile 15. Gün arası rahim uyarıcı yapi cam dedi bklm benimle beraber başlayan arkadaşıma da yapmıştı bunları onun tuttu benim ilk tüp denenm olduğu için yapmamıştı inşallah ikinciye tutar

Canım cok gecmiş olsun .
Gebelik asısı nedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…