2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

İnşallahhhh gönlünce olur canimmm hamilelik haberini verirsin bizee hala daha bu topiktebu haberi almadk
İnş canım bnde sızlerın guzel haberlerini beklıyorum.. Bır küçük eylül meselemiz var :) dilerim olur olmazsa yıne aynı heyecanla mesajlar atıcaz ınanıyorum..

Kızlar
Transfer cok rahat gecti. Hissettiğim tek sey heyecanım ve umudumdu. Suan dınlenıyorum:) 10 dk dınlenıp cıkacagım . Tek embrıyo konuldu. Dr cok umutlu konussada ben elımden gelenı yaptım rabbıme havale ettım..
Bu surec boyunca ıyıkı vardınız olmasanız cok zor olurdu..

Hayirli olsun insallah simsiki tutunur annesine

Güzel haberlerini beraber bekleyeceğiz

Hayirli olsun canim.

Tatlımm inşallahhh güzel haberlerini alicaz dualarımız seninle güzel haberlere çoook ihtiyacımız var. Insallahh hamiş haberini verirsin bizeee buarada neden tek embiryo konuldu senmi öyle istedn

Canımmm hayırlısı olsun heyecanlı bekleyişlerimiz çoğaldıı :) hepimize allahım yüzümüzü güldürmeyi nasip etsin inşallahhhh

hayırlı olsun canım çok sevındım ınşallah dahada güzel haberler verırsın de umut olursun bizede..

Tatlımm inşallahhh güzel haberlerini alicaz dualarımız seninle güzel haberlere çoook ihtiyacımız var. Insallahh hamiş haberini verirsin bizeee buarada neden tek embiryo konuldu senmi öyle istedn
Dr dan ıkı embrıyo istedıgımı vs soyledım.. Ikız gebeliğin zor oldugunu. Koşulların gebeliğe elverıslı oldugunu ona göre rıske atmayıp tek embrıyo ile ilk adımı atmamızı soyledi. Uzun uzun anlattı artı ve eksılerını bızde dr bıraktık. Dıgerlerı donduruldu

Bana da tek embriyo konuldu arkadasim kalan 5 tanesi donduruldu. Sebebi e2 degerimin yuksekligi

Merhaba kızlar, benim de bugun transferim gerceklesti. Gayet rahat acisiz bir islem. :) tek sorun idrara sıkışık olmak :) geriye beklemek kaldi şimdi insallah guzel haberleri veririm
Cok sevındım ıyı gecnesınebugun bayagı kalabalıktık ben 8 bucukta ordaydım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…