-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.061
Hayırlıı olsun canimmm inşallah tek tek hamiş haberlerini alicaz :)Merhaba kızlar, benim de bugun transferim gerceklesti. Gayet rahat acisiz bir islem. :) tek sorun idrara sıkışık olmak :) geriye beklemek kaldi şimdi insallah guzel haberleri veririm
Gayet ıyıydı agrı sıZı olmadı hıc. Kacıncı gun embrıyosuydu? Yasın kactı cnm..Guzel gecti, heyecanli :) insallah ayni zamanda guzel haberleri veririrz buradan. Senin nasildi?
Yasim 30 canim. 4. Gün embriyosu transfer edildi. Senin?Gayet ıyıydı agrı sıZı olmadı hıc. Kacıncı gun embrıyosuydu? Yasın kactı cnm..
Canım psikolojik olarak hazırsan neden olmasınMerhaba kızlar
Bende 6 eylulde negatif sonuc aldim.
2.denemeye basliycz dün dr a.gittik ekimdeki adetinle gel dedi 2 tane dondurulms 3.gun embriyomuz var..
Hemen baslamak konusunda kararsizim insallah yeni tedavilerimz miniklerimize kavusturur bizi..
kaju cnm sizde hemen mi baslycksnz
Vitamin olarak ne verdi doktor. Benim sirecim biraz sıkıntılı geçti 3 yıl ara verdim tedaviye unuttum hep. folik asit de almadım.Merhaba arkadaslar bende bugun tup bebek icin gittim vitaminlerime basladim ay sonunda regl olucam daha tedavye basliycaz hayirlisiyla transfr ekimde olcak muhtmelen ilk denememiz yasim 23 insallah hepimiz pozitf sonuclar aliriz..
Previt positive birde qoenz qh verdi simdilik daha sonra ne verir bilmiyorm benim ilk denemem.Vitamin olarak ne verdi doktor. Benim sirecim biraz sıkıntılı geçti 3 yıl ara verdim tedaviye unuttum hep. folik asit de almadım.
ben daha önce hiç böyle vitaminler kullanmadım tüp bebek tedavisi için. Doktor vitamin ölçümü mü yaptı size. genelde çalıştığım için günlük vitaminler alıyorum. Ama doktorlarım hiç sormadı ve hiç tahlil yapmadı vitamin için. Rica edersem doktoruna gidince sorarmıısın ben de başlayacağım tedaviye ve sonucu olumlu etkiliyorsa ekstra bir durum yoksa bende doktoruma söylim.Previt positive birde qoenz qh verdi simdilik daha sonra ne verir bilmiyorm benim ilk denemem.
MerhabaMerhaba bayanlar tüp bebek yaptirmadan önceki ay doktor size doğum kontrol hapi verdi mi? hangisini verdi? adetin kaçıncı günu basladiniz?
arkadaşıma doktor eğer tüp bebek yaptircak olursan 1ay once doğum kontrol hapi kuandircam sana demis arkadasim yaptirmaya karar vermis ama erken adet olmus simdi doktorada ulasamamis bayram tatili adetin 3. günü olmus kendi bi dogum kontrol hapi alip baslasa mi ki?Merhaba
Ben ilk tüp bebek denemesi için doktoruma gittiğimde vücuttan atılmamış yumurta gördüler ve o ay tedavi iptal oldu. Bana hemen doğum kontrol hapı verdiler kullandım diğer adette başlattılar. Belki böyle bir sıkıntı olmaması için vermiş olabilirler.
Doktora hiç mi ulaşamıyor. Doğum kontrol hapları zaten adetin 5. günü falan başlıyor bildiğim kadarı ile araştırsın eczacıya sorsun. illa takıntı yaptıysa ama bence adet olduysa ödem atıcı kürler uygulasın onlarda kist atılmamış yumurta vs olunca atıyorlar. Nasip işleri biraz da bu işler daha sonra hiç yaşamadım öyle bir şey ü deneme daha yaptım ama sorun olmadı hap da kullanmadım. Alllahın ol demesi inşallah olur.arkadaşıma doktor eğer tüp bebek yaptircak olursan 1ay once doğum kontrol hapi kuandircam sana demis arkadasim yaptirmaya karar vermis ama erken adet olmus simdi doktorada ulasamamis bayram tatili adetin 3. günü olmus kendi bi dogum kontrol hapi alip baslasa mi ki?
Vitamin ölcümü yapilmadi canm ama tedaviye baslarken bu vitaminler yuklenmesi gerekiyomus vcuda oyle soyledi doktorumben daha önce hiç böyle vitaminler kullanmadım tüp bebek tedavisi için. Doktor vitamin ölçümü mü yaptı size. genelde çalıştığım için günlük vitaminler alıyorum. Ama doktorlarım hiç sormadı ve hiç tahlil yapmadı vitamin için. Rica edersem doktoruna gidince sorarmıısın ben de başlayacağım tedaviye ve sonucu olumlu etkiliyorsa ekstra bir durum yoksa bende doktoruma söylim.
Kac tane yumurta toplandi canim bana doktorum cok sayida yumurta cikarsa karin sisligi olur transferi bidahki ay yapariz dedi oyle bisey olablirmiKızlar bugun transfer oldum bılıyorsunuz ama son 1 haftadır karnımda şişlik var. Oyle cok rahatsız verecek kadar degılsede karnım bıldıgınız şiş . Aynı durumda olan varmııı
17 yumurta toplandı .. Bır zararı olurmu acabaKac tane yumurta toplandi canim bana doktorum cok sayida yumurta cikarsa karin sisligi olur transferi bidahki ay yapariz dedi oyle bisey olablirmi
2o ve üzeri icin soylemisti bana bi sor istersen doktoruna17 yumurta toplandı .. Bır zararı olurmu acaba
Aradım canım sizlerede fıkır olsun. Gunluk hayatjmı etkıleyecek kadar bır rahatsızlık olmadıgından sorun yaratmayacagını oğrendım..2o ve üzeri icin soylemisti bana bi sor istersen doktoruna