- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.041
Kızlar transfer için beklemedeyım.. Cok heyecanlıyımmm sans dıleyın dua edınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhhh gönlünce olur canimmm hamilelik haberini verirsin bizee hala daha bu topiktebu haberi almadkKızlar transfer için beklemedeyım.. Cok heyecanlıyımmm sans dıleyın dua edınnn
İnş canım bnde sızlerın guzel haberlerini beklıyorum.. Bır küçük eylül meselemiz var :) dilerim olur olmazsa yıne aynı heyecanla mesajlar atıcaz ınanıyorum..İnşallahhhh gönlünce olur canimmm hamilelik haberini verirsin bizee hala daha bu topiktebu haberi almadk
Hayirli olsun insallah simsiki tutunur annesineKızlar
Transfer cok rahat gecti. Hissettiğim tek sey heyecanım ve umudumdu. Suan dınlenıyorum:) 10 dk dınlenıp cıkacagım . Tek embrıyo konuldu. Dr cok umutlu konussada ben elımden gelenı yaptım rabbıme havale ettım..
Bu surec boyunca ıyıkı vardınız olmasanız cok zor olurdu..
Güzel haberlerini beraber bekleyeceğizKızlar
Transfer cok rahat gecti. Hissettiğim tek sey heyecanım ve umudumdu. Suan dınlenıyorum:) 10 dk dınlenıp cıkacagım . Tek embrıyo konuldu. Dr cok umutlu konussada ben elımden gelenı yaptım rabbıme havale ettım..
Hayirli olsun canim.Kızlar
Tatlımm inşallahhh güzel haberlerini alicaz dualarımız seninle güzel haberlere çoook ihtiyacımız var. Insallahh hamiş haberini verirsin bizeee buarada neden tek embiryo konuldu senmi öyle istednKızlar
Canımmm hayırlısı olsun heyecanlı bekleyişlerimiz çoğaldıı :) hepimize allahım yüzümüzü güldürmeyi nasip etsin inşallahhhhKızlar
hayırlı olsun canım çok sevındım ınşallah dahada güzel haberler verırsın de umut olursun bizede..Kızlar
Tüp ve bebek öncesi senin kanından hazırlanıp rahime verilen bir asi tutunmayı sağlıyor hulusi bey ise yaramıyor dedi neupogen diye bir iğne var onu yspicam dediCanım cok gecmiş olsun .
Gebelik asısı nedır
Sızden baska bılen yok ki. Herkesten önce öğreneceksınızzGüzel haberlerini beraber bekleyeceğiz
İnş canım sakın gozun korkmasın bu sürec istersen coook rahat gecebılırrhayırlı olsun canım çok sevındım ınşallah dahada güzel haberler verırsın de umut olursun bizede..
Aminn canım benımCanımmm hayırlısı olsun heyecanlı bekleyişlerimiz çoğaldıı :) hepimize allahım yüzümüzü güldürmeyi nasip etsin inşallahhhh
Dr dan ıkı embrıyo istedıgımı vs soyledım.. Ikız gebeliğin zor oldugunu. Koşulların gebeliğe elverıslı oldugunu ona göre rıske atmayıp tek embrıyo ile ilk adımı atmamızı soyledi. Uzun uzun anlattı artı ve eksılerını bızde dr bıraktık. Dıgerlerı dondurulduTatlımm inşallahhh güzel haberlerini alicaz dualarımız seninle güzel haberlere çoook ihtiyacımız var. Insallahh hamiş haberini verirsin bizeee buarada neden tek embiryo konuldu senmi öyle istedn
Bana da tek embriyo konuldu arkadasim kalan 5 tanesi donduruldu. Sebebi e2 degerimin yuksekligiDr dan ıkı embrıyo istedıgımı vs soyledım.. Ikız gebeliğin zor oldugunu. Koşulların gebeliğe elverıslı oldugunu ona göre rıske atmayıp tek embrıyo ile ilk adımı atmamızı soyledi. Uzun uzun anlattı artı ve eksılerını bızde dr bıraktık. Dıgerlerı donduruldu
Zaten cok taraftar degıller canım nasıl gectiBana da tek embriyo konuldu arkadasim kalan 5 tanesi donduruldu. Sebebi e2 degerimin yuksekligi
Cok sevındım ıyı gecnesınebugun bayagı kalabalıktık ben 8 bucukta ordaydım .Merhaba kızlar, benim de bugun transferim gerceklesti. Gayet rahat acisiz bir islem. :) tek sorun idrara sıkışık olmak :) geriye beklemek kaldi şimdi insallah guzel haberleri veririm
Guzel gecti, heyecanli :) insallah ayni zamanda guzel haberleri veririrz buradan. Senin nasildi?Zaten cok taraftar degıller canım nasıl gecti