2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Anladım canım işte dediğim gibi keşke şu aşılamayla başlamasak ama.Mesala bana transferin yapıldığı gün bir bayana daha yapıldı.arkadaşa ne rahim filmi ne aşılama yapmışlar yaşından dolayı.Direkt tüp yani.Ve bir ona bakıyorsun bir bana ,aradaki 7 farkı hemen farkedersin:KK70:O bir okadar rahat,ben bir okadar gergin(tabi önceki süreçler ve deneyimler)acaba bu süreç nasıl olacaklar korkaklıklar....Arkadaş öyle anlamadan buluverdi kendini işin içinde ve korkmaya fırsatı yada acabaya fırsatı bile olmadı.Ve arkadaşla tellerimizi aldık haberleşiriz diye ve maşallah:nazar: onunki tuttu hemde ikiz gibi görünüyor şuanda.Bence avantaj bu süreçten geçmemek
Bende asılama yaptırmadım tum tetkıklerle dırek tup bebek. Klımen ve asılama tedavısıne ınanmıyorum özellikle sebepsz grupta işe yaramıyor

D dehaaa Canım benim az önce mutluluk çığlıklarını gördüm ay bir sevindim anlatılmaz,bu bir işaret inşallah herşey güzel olacak sonuçlarla burada göbecikleri atıvereceğiz beyaw.:halay:

off sorma bide eşinin falan ya da annenin kıyamayıp ne sağlıklı şey varsa yedirmeye kalkması.güleceksiniz ama yediğim herşeye (karnımda bebiş varya güya) pişman oluyorum ,boşuna yemişim diyorum:KK70:Kiloda alacağız yok yere hamile kalmadan ha kızlar
@neslli gün geçmiyor yeni birşeyler öğrenmeyelim.''süperfilite'' diye birşeyi yeni öğrendim,acaba bende ne bulacaklar bakalım ilerleyen aşamalarda:işsiz:

Canım işin aslı aşılama beni çok yordu,daha öncede söyledim gerçi sende biliyorsundur(insan işin içine girince mecburen öğreniyor)Aşılama tutma oranı tüp gibi değil ha tutmuyormu tutuyor ama az.İşin aslı tüp gibi uğraşıyorsun sonuç yine kan testi yaptırıyorsun,tabi sonuç negatifse üzülmeyecem desende biraz tabi üzülüyorsun (çünkü süreç zor)sonra tüpe geçiyorsun yine aynı süreçler tabi daha büyük bir beklenti ve yine güm(ki 1. tüpün tutmaması çok görülen birşeymiş).İşin aslı aşılamaları göz ardı etmek lazım ama bilinç altı tabi öyle olmuyor.Yani aslında keşke hiç aşılama olmasaydı.Yani tatlım lütfen aşılamadan çok beklenti içinde olma canım,olmazsada üzülme.Tutarsa ballısın derim kız vallaaa:KK76:Ne zamandı sonuç
Canım çok teşekkür ederim korktum ama sonu mutluluktu sanada bugün bişeyler yazmıştım sonucun olumsuz olduğunu görünce ama gormesn heralde üzülme inşallah hep beraber hamile kalıcı ve teker teker hamilelik haberlerimizi paylaşıcaz canimm

En yakın arkadasımın bugun hamılelik haberını aldım. O benım canım cok mutlu oldum. Ama içimde derınde bıyerlerde bır rahatsızlık hıssi vardı . Aglamak istedım kıskandım belki :KK43: utandım :KK43:
Canım ben de geçen yıl uzaktan tanıdığım, muhabbetim olmayan birinin hamile olduğunu öğrendim. Çok soğuk biridir, erkek gibi giyinir, konuşmaları basit ve düz. Hamile olduğunu öğrenince o kadar kötü oldum ki. O gece hep ağladım, yas tuttum resmen. Çözemediğim pek çok duygu yaşadım, tabi bir yandan da utandım ve kimseye anlatmadım. Şimdi bile ağlıyorum Allah'ım bize de nasip etsin diye :KK43:

Canım ben de geçen yıl uzaktan tanıdığım, muhabbetim olmayan birinin hamile olduğunu öğrendim. Çok soğuk biridir, erkek gibi giyinir, konuşmaları basit ve düz. Hamile olduğunu öğrenince o kadar kötü oldum ki. O gece hep ağladım, yas tuttum resmen. Çözemediğim pek çok duygu yaşadım, tabi bir yandan da utandım ve kimseye anlatmadım. Şimdi bile ağlıyorum Allah'ım bize de nasip etsin diye :KK43:
Kendımı suclu hıssettım. Yası benden buyuk, kılo sorunu var, daha 1 yıl olmadan :KK43: mucadele etmeden of sacmalıyorum..
Eger bırı gelip cocugunolmadıgını soylese içim yanarr. Baskalarının mutluluguna üzülecek duruma getorme allshımmmmmm:KK43:

Canım çok teşekkür ederim korktum ama sonu mutluluktu sanada bugün bişeyler yazmıştım sonucun olumsuz olduğunu görünce ama gormesn heralde üzülme inşallah hep beraber hamile kalıcı ve teker teker hamilelik haberlerimizi paylaşıcaz canimm
İnşallah canım inşallah.(valla görmedim canım affet beni ya,bazen çok gelince dikkat etsemde arada kaçıyor,yaşlandım heralde)
@Hubannn olmazmı o duygular bizde de var.Hatta haberi alınca ben:KK47: :rolleyes:duymadım duymadım ki,kim ,kime ne olmuş.O anı hiç olmamış kabul etmek istiyorum:KK70:(tabi bunu kendime de yakıştıramıyorum bir yandan da) Bu arada aşılama yapmaman da bir avantaj canım:super:

umudunu yitirme sakın ben neler yaşadım 5 kez hamile kalıp kaybettim bebeklerimi ve ben 6 haftalık bebeğim için ağlarken kadının biri yanımda doğumuna 15 gün varken bebeğini kaybetmişti kendini en kötüsünü düşünüp teselli et dua et rabbimin bildiği bişi var bende 7 yıllık evliyim o kadar çok şey yaşadım ki çocuk sahibi olmakta inanıyorum rabbim hepimizin yüzüne gülecek ve inan bana en mükemmelini vericektir
çok şey yaşamışsınız gerçekten. 5 kayıp :KK43: benim kaybım iki. birini ölü doğurdum ve gördüm onu 25 haftalık hala gözümün önünde çok zor ama Allah dayanma gücü veriyor.

çok şey yaşamışsınız gerçekten. 5 kayıp :KK43: benim kaybım iki. birini ölü doğurdum ve gördüm onu 25 haftalık hala gözümün önünde çok zor ama Allah dayanma gücü veriyor.
Canım yuregım acıdı .. Ne kadar gucluymussun helal olsun sana.. Rabbım en kısa zamanda bır evlat nasıp etsın sana ..
Sımdı be yapmayı dusunuyorsun

kızlar adet oldum nihayet. cumartesi sabah E2 ve P4 baktıracağım umarim değerlerim iyi çıkar hemen o gün transfer için olan bantlara başlarım.
Dua edıcem sana ve takıpteyım .. Hersey yolunda gıtsın senın için canım...
Bant ne oluyor ben c. Tesı transfer olacagım hıc verılmedı

Cennetul Mualla Cennetul Mualla , @meydanaz , mandus mandus ,@ggm-3 , M melekler-engelchen , @Elos35 , @tubatesbih .... yeni arkadaşlar gelmiş aramıza hoş geldiniz hepiniz:KK200: ben biraz uzak kaldım bu sıralar forumdan.
Arkadaşlar 2. tüp denemesi için doktor herhangi bir hormon testi yapıyor mu?.Yani ara vermeme neden olabilir mi??
Hosbulduk canmm cok sagollll... bizde ikinci denememizo yaptircaz nasip olursa doktor bana ve esime hormon testi ve bazi degerlere bakmak icin kan testleri yaptirdi canm. Kanda cikiyo zaten hepsi sabah veriyosun aksama benim sonuclar cikmisti bile bugunde esimin yarim. Kalan sonuçlari cikiyor yani cok uzun beklemiyosun

Dua edıcem sana ve takıpteyım .. Hersey yolunda gıtsın senın için canım...
Bant ne oluyor ben c. Tesı transfer olacagım hıc verılmedı
sağolasın canım. doktorum transfer öncesi kullanmak için verdi bantları karın bölgesine yapıştırıyorsun adını unuttum bakarım. birde koraspin ve clexane 4000 verdi kan pıhtılaşması durumundan.

sağolasın canım. doktorum transfer öncesi kullanmak için verdi bantları karın bölgesine yapıştırıyorsun adını unuttum bakarım. birde koraspin ve clexane 4000 verdi kan pıhtılaşması durumundan.
Bu bantlar ne işe yariyor canm oncedende cok duyuyordum bu sitede yine. Bana doktorum ilk denememde vermemisti simdiki doktorum verirmi bilmiyorum

X