2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Herkese merhaba, başligi gorunce ben de hikayemi yazmak istedim. Geçen yıl agustos ayinda puregon tedavisiyle hamile akldim fakat diş gebelik oldu ve laparoskopi ameliyati ile sol tüpümle vedalaştım. Bir yıl kendime zaman tanidim ve temmuz 2016 ayinda doktorumla birlikte tüp bebek tedavisine karar verdik. Eşimin değerlerinde de bende de herhangi bir sorun olmamasina ragmen yaşim (31) itibariyle bu sureci uzatmak istemedik. Doktorumun tüpten önce yeniden yumurtalari uyaralim ve normal sureci işletelim israrlarina karsin, tüp bebekte biz direttik. Hikayesinde diş gebelik olanlarin beni çok daha iyi anlayacagini dusunuyorum.
Temmuz ayi boyunca sabah aksam inofolic combi ve santafer ile tedaviye basladik. Bu esnada rahim filmi cekildim ve istenen bazi testleri yaptirdim. Ardindan 10 gün duphaston ve ilac biter bitmez 12. Gün adet oldum. Tarih 23 ağustos 2016.( Y. Rezervim 14)
Bugün 7. Iğnemi vurdum puregon 300, ve beraberinde 5 gün kullanacagim olgalutran ın ilk iğnesi. 2 kez ultrason kontrolu yapildi pazar gunu tekrar bakilacak. Carsamba gibi toplariz dedi doktorum. Son kontrolde 12mm, 13mm gibi ortalama yumurta buyuklukleri ve tam hatirlamadigim yumurta sayisi (iyi dendi) vardi. Pazar gunu gidecegim kontrolde sanirim hersey daha da netlesmis olacak.

Sürec aslinda hiç kolay değil, hepinize öncelikle sabır diliyorum. İnsallah buradan güzel haberlerimizi de paylasacagiz.

İnşallah cnm yumurtalar daha kaliteli olsun diye kuru incir ye adet olunca mutlaka

Hulusi beyin hastaları çoğalıyor bende onda yaptim ilkini ikinciyi de o da deneyecem

Kızlarr hastanedeyım
Bugun aksam 22:30 catlatma ığnelerım olacak 3 adet..
Dr hersy gayet guZel gittı yumurtslarım bol bol olmuş . :)
Sunu soyleyeyım ki pek umudum yok nedenıde yok cok beklentılı degılım ama heyecanlıyım. Umut hep var:)
P. Tesi yumurtalar toplanıyor bana dua edın lütfenn

Hayirlisi olsun canim, Insallah guzel haberlerini bekliyoruz :)

tosun788 canim embiriyolarinin durumu nasil merak ettim.insallah hepsi kaliteli olurlar.sana sımsıkı tutunurlar. bizleri haberdar etmeyi unutma.......

Kizlar benide az once aradilar hastaneden.6 taneden 4 tanesi dollenmis.insallah onlarda guzel guzel gelisir.
hadi canim gozunaydin inşallah hep böyle gider hiç fire vermezsin.canim tedaviden önce yumurtalarının kaliteli olmasi icin kur falan uyguladinmi?

hadi canim gozunaydin inşallah hep böyle gider hiç fire vermezsin.canim tedaviden önce yumurtalarının kaliteli olmasi icin kur falan uyguladinmi?
Amin canim insallah.4 ude kaliteli ilerliyo dedi ama bakalim.benim doktorda 5 gun.konusunda israrli.insallah ilerler ozamana kadar.elimde 2 tane kalsin oda yeter bana:) canim bu sefer hic bisey yapmadim valla.ilkinde ari sutu polen yemistim vitaminler almistim.zeytinyaginda incir bekletip yemistim.ondada 8 cikti 2 iyi kalite kondu ama tutmayinca tutmuyor iste.bu sefer herseyi oluruna biraktim yani.

Kızlar acil durum
Karın bölgesınden puregon ve orgaltran yapıyorum ama canım yanıyor.
Sanki derı altında agrılar var
Ne yapalım be önerirsiniz ığne yerleri için

Orgalutran yağlı bir iğne olduğundan hafif bir kaşıntı yapabiliyor. Bana buz önermişti doktorum. İnanılmaz işe yarıyor canım. İğne öncesi ve sonrası deriyi kolonyalı pamuk ile temizleyip sonrasında da 5-10 dk buz uyguluyordum. 10 dk. da normale dönüyordu her şey :)

Başladığın bu tedavinin güzellikler ve hayırlarla sonuçlanmasını temenni ediyorum... İnşallah güzel haberlerimizi de burada paylaşmak nasip olur...

Haklısın bende oyle yaptım işe yaradı. Cok tesekkur ederm

Kızlar pazartesı yumurta toplanacak kan testı sonucum geldi rutin bır hormon bakılmış. Sonucum bana absurd geldi . Dr mesaj attım sizede sorayım dedim.
Sonuclar;
E2; 3368
Progestrn; 0.908
Ne dusunuyorsunuz

Kızlar pazartesı yumurta toplanacak kan testı sonucum geldi rutin bır hormon bakılmış. Sonucum bana absurd geldi . Dr mesaj attım sizede sorayım dedim.
Sonuclar;
E2; 3368
Progestrn; 0.908
Ne dusunuyorsunuz
İğneler e2 yi arttırıyor. Normal bence anormal olsa doktor söylerdi

kizlar b akiyorumda igne kullanırken yani tedaviye başlarken herkese kan tahlili yapıyorlar.doktoruna sordum neden e2 bakılmıyor yani vs vs..dr.onları biz 5sene önce yapıyorduk.sadece cebi yakıyor dedi...yani kisacasi bana hic bisekilde kan tahlili yapilmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…