2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

canim ben metal kullanmadim.ama plastik ve porselen kasik kullandim.acaba zararı olmus mudur.canim bide bişey soracaktım arisutu bal polen karışımın 20tl ve 30tl arası aliyorum.acaba böyle ucuz olması sahte oldugunu mu gösterir.))yok canim bende rezerv azligi yok ama embiriyolar kalitesiz çıkıyor.

Plastikten porselenden bişey olacağını sanmıyorum canın bende aktardan karışım aldım içinde arısütü bal polen ve başka karışımlarda var 18 liraya aldım benim aklıma da geldi sahtemi acaba diye ama aktar onu tavsiye etti bilmiyorum, benim karışımın içinde de plastik kaşık vardı ama ben tahta kaşık ile yiyorum ama farketmez canım sadece metal kaşık sokma benim karışımın içerigide böyle aktar erkek içinde kadın içinde faydalı dedi

Canım benim çok çok sevindim insallahh hamile olacağın gün yakındır İnşallah hamile haberinede sevinecezzzzz

canim ben metal kullanmadim.ama plastik ve porselen kasik kullandim.acaba zararı olmus mudur.canim bide bişey soracaktım arisutu bal polen karışımın 20tl ve 30tl arası aliyorum.acaba böyle ucuz olması sahte oldugunu mu gösterir.))yok canim bende rezerv azligi yok ama embiriyolar kalitesiz çıkıyor.
canim eğer tedavi ne daha varsa rezerv azligina incir kuru mucizevidir diyorlar.kullanıp çok memnun olanlar var.rezerv azligina hiç takılma önemli olan kaliteli olmasi gerisi boş....

Eger adet olursam tedaviye başlamaya 1 ay var canım daha olmadım 4 gün geçti , olursam da dogum kontrol ilacı kullancam, ilaç kullanırken kür yapılır mı?

Eger adet olursam tedaviye başlamaya 1 ay var canım daha olmadım 4 gün geçti , olursam da dogum kontrol ilacı kullancam, ilaç kullanırken kür yapılır mı?
canim Valla bilmiyorum ama inşallah olmazsin mucizen meleğin sana gelmistir))canim gerekirse 2 ay sonra başla tedaviye ne olacak ki geç olsun güç olmasın.hem ilaç kullanirkende bence bişey olmaz valla ben ila da kur de habire mideye indiriyorum olmazsa da 2ay sonra olsun yeterki bu sefer mini cikler kaliteli olsun.keşke dememek içi ))))))haydeee bee kizzzz inşallah mincigin senin karnında tutunuyor dur bize de umut olursun..tabiki yinede en buyuk umudumuz.Rabbimiz

canim Valla bilmiyorum ama inşallah olmazsin mucizen meleğin sana gelmistir))canim gerekirse 2 ay sonra başla tedaviye ne olacak ki geç olsun güç olmasın.hem ilaç kullanirkende bence bişey olmaz valla ben ila da kur de habire mideye indiriyorum olmazsa da 2ay sonra olsun yeterki bu sefer mini cikler kaliteli olsun.keşke dememek içi ))))))haydeee bee kizzzz inşallah mincigin senin karnında tutunuyor dur bize de umut olursun..tabiki yinede en buyuk umudumuz.Rabbimiz

Aminnn inşallah canım ama hiç sanmıyorum belirti arıyorum hiç belirti yok, ama adet olacakmış gibi belirtide yok bu ay hacdan gelen sert bi meyve var onu kırıp haşlayıp suyunu içmiştim ayrıca da zeytinyagında incir yedim acaba incir denmi geciktiki bu ay sadece 1 defa oldu eşimle oda çatlama günü bile deildi onun için hiç sanmıyorum bakalım bi kaç gün daha geçsin öyle yapcam test Allahtan ümit kesilmez :)

21. Gün 29 günde bir adet olanlar içindir lucrin yumurta catladiktan sonra başlanır 21. Gün progesteron sonucu 5 ve üstü olanlar başlar eğer sen geç yumurtluyorsan progesteron da gec yükselir. Doğum kontrol hapı ile zaten ayarlamistir onu rahat ol

D dehaaa gözünüz aydın canım inşallah hamileliğine de seviniriz hep birlikte bir şey sorucam tese zor bir ameliyat mı? Allah korusun bu defa da tutunmazsa benim bebişler eşimede yapılacak büyük ihtimalle

canımm çok teşekkür ederimm... tatlım heryerde kolay hemen ayağa kalkıyosun yazıodu... eşime belden iğne yaptılar yani alt tarafı uyuşturdular ilk çıktığında bişey hissetmediği için çok kolay bitti fln diodu:) ama iğnenin etkisi geçtikçe belinde ki ağrılar ortaya çıktı ama o ağrılarında geçmesi için bol bol kahve neskafe kola içirdim bunlar narkozu atmasını sağlıyomuş. neyse bi kaç gün dinlendi sünnetlik çocuklar gibi yürüdü ama 5.günden itibaren daha iyi oldu. kısaca şöyle diim aslında zor değil ama anlattıkları kadarda kolay değil :) amaaa korkulacakkk bişeyde değilll. tabi inşallah bebişlerin sana tutunurda hiç gerek kalmaz

hmm tmm saol progesteron çok düşük çıktı benm ama o doğum kont hapından kaynaklı dedi doktor başladı bakalım pazartesi başlıycam vurmaya adetin 2.günü de gel dedi ay inş olur ya hepimizin burda isteyen herkesin

isterim tabi istemezmiyim. çok teşekkür ederim. ürologa ve kadın doğum uzmanına gösterdil sonucu azospermi demediler yani o hareketli hücreler bile yeterli dediler. yarıntekrar spermiyogram yaptırıp ürologa tekrar gidicez. sonrada tüp bebek merkezleriyle görüşcez bakalım ordan ne çıkcak. bizde elimizi çabuk tutalım diyoruz hani zaman elimizdekinide almasın die. allah hepimizin yüzüne baksın dileyen herkes tez zamanda bebeğini kucaklasın işallahh içinde de ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…