2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

kizlar b akiyorumda igne kullanırken yani tedaviye başlarken herkese kan tahlili yapıyorlar.doktoruna sordum neden e2 bakılmıyor yani vs vs..dr.onları biz 5sene önce yapıyorduk.sadece cebi yakıyor dedi...yani kisacasi bana hic bisekilde kan tahlili yapilmadi..
Cebı yakmakla ne ılgısı var ki.. Tedavı rotasında olması gereken bakılması bazı ıpucları veren degerler bunlar.. Zaten ekstra ücret alınmıyor ki.. Sasırdım dogrusu .. Hang dr ve hastane acaba

Cebı yakmakla ne ılgısı var ki.. Tedavı rotasında olması gereken bakılması bazı ıpucları veren degerler bunlar.. Zaten ekstra ücret alınmıyor ki.. Sasırdım dogrusu .. Hang dr ve hastane acaba
bizim tedavi iptal oldugunda sormustum dr.niye e2bakilmadi yumurtalarin kalitesini olctugu icin oda bana yumurtasi cok az veya gelismeyen hastalarda kullanilir.simdi ise hic yapmiyoruz dedi. ustelik cebini zarar dedi.ve konu kapandi.dr kaan bozkurt irenbe tupbebek mrkzi

bizim tedavi iptal oldugunda sormustum dr.niye e2bakilmadi yumurtalarin kalitesini olctugu icin oda bana yumurtasi cok az veya gelismeyen hastalarda kullanilir.simdi ise hic yapmiyoruz dedi. ustelik cebini zarar dedi.ve konu kapandi.dr kaan bozkurt irenbe tupbebek mrkzi
Anlıyorum canım . Mecburen guvenmek zorundayız ..
Bızde hıc sorun yok yumurtam beklendıgı gıbı ilacsız var ve buyuyor. E2 hormonuna tupbebek ve benzerı tum tedavıkerde bakılıyor. Progestrn falan da mı bakılmadı
Ama sızın dr gerek gormemiş. Acaba farklı bır dr gorussenız mı ??
Cem demirel memorıal önerırım. Her detayı konuşup sorabılıyorum.bu cok önemli bizim için .. Bazen dr cok gereksız görsede bi duymak istıyoruz bazı seylerın nedenlerını vs..

Anlıyorum canım . Mecburen guvenmek zorundayız ..
Bızde hıc sorun yok yumurtam beklendıgı gıbı ilacsız var ve buyuyor. E2 hormonuna tupbebek ve benzerı tum tedavıkerde bakılıyor. Progestrn falan da mı bakılmadı
Ama sızın dr gerek gormemiş. Acaba farklı bır dr gorussenız mı ??
Cem demirel memorıal önerırım. Her detayı konuşup sorabılıyorum.bu cok önemli bizim için .. Bazen dr cok gereksız görsede bi duymak istıyoruz bazı seylerın nedenlerını vs..
:KK12:canim sanırım sende açıklanmayan gurubundasin bende oyleyim benimde yumurtaliklarim çok güzel ilerlemisti herşey çok güzel gidiliyordu ama malesef embiriyolar kötü gelişti tedavide iptal oldu.))yok canim progesten olmak üzere hiç kaan tahlili yapilmadi bana sadece tedaviden önce rutin kan tahliller şeker vs vs..yapıldı.dediğim gibi doktorum bunları biz beş yıl önce yapıyorduk.bu dedikleri hepsi eski de kaldi.dedi ))canim ben izmir de ikamet ettiğim için ordaki dr.görüşme şansım yok....

:KK12:canim sanırım sende açıklanmayan gurubundasin bende oyleyim benimde yumurtaliklarim çok güzel ilerlemisti herşey çok güzel gidiliyordu ama malesef embiriyolar kötü gelişti tedavide iptal oldu.))yok canim progesten olmak üzere hiç kaan tahlili yapilmadi bana sadece tedaviden önce rutin kan tahliller şeker vs vs..yapıldı.dediğim gibi doktorum bunları biz beş yıl önce yapıyorduk.bu dedikleri hepsi eski de kaldi.dedi ))canim ben izmir de ikamet ettiğim için ordaki dr.görüşme şansım yok....
İlk denememiydi?
Bende beklıyorum bakalım tedavının hangı asamasında bır dorun vs olcak. Hiçbir sorun olmaması saçma geliyor bana:KK43: bıyerde birseyler olmuyor ama bakalım ..

İlk denememiydi?
Bende beklıyorum bakalım tedavının hangı asamasında bır dorun vs olcak. Hiçbir sorun olmaması saçma geliyor bana:KK43: bıyerde birseyler olmuyor ama bakalım ..
evet canim ilk denemendi.benim çok şükür bir kizim var kardeş için uğraşıyoruz.gerçi kizimda zar zor oldu ama tedavi siz geldi bana))bakalim 2.tedavi ayın sonuna doğru olacak inşallah bakalim ne oluca korku,endişe umut hepsi bir arada RABBİM hepimizin yuzunu guldursun insallah
:KK14:

evet canim ilk denemendi.benim çok şükür bir kizim var kardeş için uğraşıyoruz.gerçi kizimda zar zor oldu ama tedavi siz geldi bana))bakalim 2.tedavi ayın sonuna doğru olacak inşallah bakalim ne oluca korku,endişe umut hepsi bir arada RABBİM hepimizin yuzunu guldursun insallah
:KK14:
Aminncanınm rabbım evladına kardes sanada bır evlT daha basıp etsın inş

Hubannn Hubannn sağol canım Allah razi olsun.ALLAH im hepimize inşallah nasip etsin tedavinde olumlu gider inşallah pozitifi görürsün sonrada kucagina alirsinnn bebisinii

Kızlarr hastanedeyım
Bugun aksam 22:30 catlatma ığnelerım olacak 3 adet..
Dr hersy gayet guZel gittı yumurtslarım bol bol olmuş . :)
Sunu soyleyeyım ki pek umudum yok nedenıde yok cok beklentılı degılım ama heyecanlıyım. Umut hep var:)
P. Tesi yumurtalar toplanıyor bana dua edın lütfenn
Ayy canım ben de heyecanladım. Transfer bayram sonrası mıymış? Allah yolunu açık etsin :)

İnşallah cnm yumurtalar daha kaliteli olsun diye kuru incir ye adet olunca mutlaka
cnm bişey sorcam ben doğum kont hapı kullanıyordum son dozunu cuma aldım dün içmedim bugün kanamam oldu sabh acaba adet mi oldum çok çabuk olmadı mı ya kafam karıştı

Günaydın kızlar. Ignelerini olup yarin yumurtalari toplanacaklar, Allah yardimciniz olsun inşallah bol bol yumurtalar kaliteli kaliteli döllenir bebiş olur :)
kaju kaju canım ne durumdasin az kaldı teste sanırım neler hissediyorssun:)

cnm bişey sorcam ben doğum kont hapı kullanıyordum son dozunu cuma aldım dün içmedim bugün kanamam oldu sabh acaba adet mi oldum çok çabuk olmadı mı ya kafam karıştı
Ben hiç kullanmadım doğum kontrol hapı ama genelde bitince adet olunuyor derler normaldir bence panik yapma adet olunca gel dememismiydi hulusi bey o anlar zaten bişey olmaz ignelere başlıyorsun o zmn hadi hayırlısıyla inşallah

selam kızlar ben de varım inş. 2 başarısız denemem var , geçen adetimde başlayacaktım ama iltihap oluştuğu için başlayamadım antibiyotik kullandım şimdi bata 4 gün var kan tahlili yaptırdım negatif.. adet geciktirici kullanacam ki bayram sonraı adet olayım tedaviye başlayabilmek için inş bi sorun olmaz . çikolata kistim vardı mayıs ayında ameliyat oldum dua edelim birbirimize Rabbim bize güç kuvvet versin birbirimize manevi destek olalım bizi bizden başkası anlayamaz ben iğne adını bile duyunca tüylerim ürperirdi

Ayy canım ben de heyecanladım. Transfer bayram sonrası mıymış? Allah yolunu açık etsin :)
Bayram öncesı oluyor canım yumurta toplandıktan 3 yada 5 gun sonraydı dıye konuşmuştuk burdakı arkadaslarla. Olsun yada olmasın ben o kısmında hıc beklentım yok:) ama nasıl bır heyecan anlatamam :) sen ne durumdasın cnm

Kızlar bişey soracam kafama takılıyor ben su an adetim 10. Gunundeim ayın 9 unda hisyeroskopi yaparız dedi doktor ilk tüp negatif bu arada neyse ayın 9 ü adetimin 15. Günü oluyor tam yumurtlama dönemleri o ara aslında sık sık ilişki denemek istiyordum tüp bebekten sonra doğal olur belki diye histetoskopinin zararı olur mu ki çünkü bir oncekibde de histeroskopi yapmıştı bata 1 hafta kabamam olmuştu bu konuda debeymi olan var mi ilişki enfeksiyona sebep olur mu ki

Merhaba kızlar, benim yumurtalar toplandı bugün.. Hastaneden haber bekliyorum simdi embriyo transferi için.. Heyecan giderek artıyor. Yumurta toplatacak arkadaşlara tavsiyem evde mutlaka parol veya minoset bulundursunlar... Herkese kolaylıklar diliyorum...

Merhaba kızlar, benim yumurtalar toplandı bugün.. Hastaneden haber bekliyorum simdi embriyo transferi için.. Heyecan giderek artıyor. Yumurta toplatacak arkadaşlara tavsiyem evde mutlaka parol veya minoset bulundursunlar... Herkese kolaylıklar diliyorum...
Hayirlisi olsun canim insallah cok guzel haberler aliriz. Toplama oncesi e2 testi istendi mi? Bir de nerede tedavi oluyorsun?
Benim de sali ya da carsamba toplama islemim olacak endiseliyim

Canım durum nedır ? Nasıl gectı. Ne kadar surdu ne kadr dınlendın bende yarın gıdıyorum cok heyecanlıyım

Çok teşekkürler inşallah mandus mandus
Ben tedaviye başladığımdan bu yana hiç e2 vermedim, açıkçası bugun eve geldiğimde aklıma geldi işlemden sonra...
Sakarya Adatıp Prof Dr Bülent Duran benim doktorum... Doktorla ilgili oldukça olumlu bir intiba var burada. Benim de güvenimi kazandı güler yüzüyle, tecrübesiyle.. inşallah hepimiz iyi haberler alırız.

Anestezi aldığın için hiçbir şey duymayacaksın inşallah, sakın stres yapma.. Ben 1 buçuk saat sonra kendime gelip evime bile döndüm hamdolsun :) Orada ben uyanmadan ağrı kesici yapılmış bana, akşam üstü dinlenirken biraz sancım oldu, Parol içtim. Kesildi yine çok şükür..

Yumurta toplama işlemi sonrası doktorum bana 4-5 kalem ilaç yazdı. Bu ilaçlar rahim kalınlığını arttıran bebeğe yatak hazırlayan ilaçlarmış.. Benim de tek endişem transfer anında takılacak olan speklum! Önceki iki aşılamamda da çok zorlanmıştım o takılırken.. Gerçi muayenelerde de Bülent Hoca hiç canımı yakmadı, inşallah bu konuda da beni yanıltmaz.. :)

Canım durum nedır ? Nasıl gectı. Ne kadar surdu ne kadr dınlendın bende yarın gıdıyorum cok heyecanlıyım
Ah canım hadi hayırlısı.. Benim çok yumurtam oluştuğu için işlemim yarım saat sürdü.. Hastanede 1buçuk saat dinleip eve döndüm..

Yukarıda da yazdığım gibi çok yumurta oluştuğu için işlemin uzun sürmesinden samcım oldu biraz.. O da parol ile halloldu.

Hiç stres yapmayın, korkulacak hiçbir şey yok. Rabbim güç kuvvet cesaret versin. Eve geldiğimden beri dinleniyorum, yarın iş başı inşallah :)

X