- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.341
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
Canım oyle hemen baslanmıyo tedaviye seninde yumurta kalitesini artırmak için bir ay vitamin ilacları kullanman gerek.kızlar bişey sormak istiyorum bize doktor eşimin sperm ve hareket azlığı nedeniyle normal yollardan bebeğimizin olamayacağını söyledi geçen cumartesi bu cumartesi tp bebek merkezlerine gidicez. bu arada pazartesi 6 günlük tatile çıkıcaz çok önceden ayarladığımız. ancak şans bu ya adetim pazartesiye denk geldi. hani ben onu geciktirici yada doğum kontrol hapıyla ertelerim die düşünüyordum ama bu tedavi için bi etkisi ıkurmu acaba bu durumun. endişelendim şimdk ben nabim
hadi inş hepsi döllenirKizlar bende bugun opumu oldum geldim.6 tanecik yumurta cikarabildim:)) insallah saglikla dollenirler dua edin
Canımmm bulup içsen iyi olur tedavini riske atma bencearkadaşlar bende bişey sorucam doğum kont hapının son günüydü bugün ama hapımı bulamıyorum son hapı içmesem ne olur ki pazarteside lucrine başlıyorum
İnşallah hepsi döllenip kaliteli yumoşlar olurlar sonra annelerine sıkı sıkı tutunurlar canımKizlar bende bugun opumu oldum geldim.6 tanecik yumurta cikarabildim:)) insallah saglikla dollenirler dua edin
Tamam canım düzeltirizHerkese yeniden merhabalar...
Bugün son iğnelerimi kullandım ben, bugece çatlatma iğnesini yapıp pazar günü yumurta toplama işlemi için kliniğe gideceğim. Oldukça heyecanlıyım...
cadiprensesss adet tarihimi bir öncekinde yanlış girmişim..
Son adetim 23 Agustos olacak.; Bu süreçte kullandığım iğneler Gonal F ve Orgalutran oldu.
Tedaviye başlamadan önce tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarım iğnelerin ruhsal anlamda çok sıkıntı verdiğini falan söylemişti. Allah a şükür ben hiçbir sıkıntı yaşamadım arkadaşlar. Tedaviye başlayacaklar lütfen herkesin kendine göre bir bünyeye sahip olduğunu aklından çıkartmasın.
Tabii, eşlerin uyumu ve desteği, süreci birlikte sahiplenmeleri de büyük bir faktör bu süreçte.
Herkesin gönlüne göre en hayırlısını versin Rabbim.
Transfer için benim son 1 haftam kaldı :)
Tamam canım düzeltirizopun ne zaman olacak
Canim kolonyali pamuk koyabilirsin.ama bolca kolonyala kuruyana kadar kalsin uzerindeKızlar acil durum
Karın bölgesınden puregon ve orgaltran yapıyorum ama canım yanıyor.
Sanki derı altında agrılar var
Ne yapalım be önerirsiniz ığne yerleri için
Aynı durum bende de var. 3 igne oluyorum günde ikisi bir taraftan biri diger taraftan yapiyorum. Dün zorlandi biraz igne enjekte edip cikardigimda bi suru kanadıKızlar acil durum
Olsun az olsun öz olsun :)Kizlar bende bugun opumu oldum geldim.6 tanecik yumurta cikarabildim:)) insallah saglikla dollenirler dua edin
Amin canim insallahOlsun az olsun öz olsun :)
Insallah hepsi kaliteli bir şekilde dollenir
Canım kolonya kullanıyorsan karnına kolonyayı sürdükten sonra kurumasını bekle. İşe yarıyorKızlar acil durum