2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

kızlar bişey sormak istiyorum bize doktor eşimin sperm ve hareket azlığı nedeniyle normal yollardan bebeğimizin olamayacağını söyledi geçen cumartesi bu cumartesi tp bebek merkezlerine gidicez. bu arada pazartesi 6 günlük tatile çıkıcaz çok önceden ayarladığımız. ancak şans bu ya adetim pazartesiye denk geldi. hani ben onu geciktirici yada doğum kontrol hapıyla ertelerim die düşünüyordum ama bu tedavi için bi etkisi ıkurmu acaba bu durumun. endişelendim şimdk ben nabim

arkadaşlar bende bişey sorucam doğum kont hapının son günüydü bugün ama hapımı bulamıyorum son hapı içmesem ne olur ki pazarteside lucrine başlıyorum

Canım oyle hemen baslanmıyo tedaviye seninde yumurta kalitesini artırmak için bir ay vitamin ilacları kullanman gerek.
Ayrıca bir suru test istiyorlar onlar olmadan baslanılmıyo kolay degil yani tüp bebek süreci dondurmada olursa 3 aylık bi süreç

Herkese yeniden merhabalar...
Bugün son iğnelerimi kullandım ben, bugece çatlatma iğnesini yapıp pazar günü yumurta toplama işlemi için kliniğe gideceğim. Oldukça heyecanlıyım...

cadiprensesss adet tarihimi bir öncekinde yanlış girmişim..
Son adetim 23 Agustos olacak.; Bu süreçte kullandığım iğneler Gonal F ve Orgalutran oldu.

Tedaviye başlamadan önce tüp bebek tedavisi gören arkadaşlarım iğnelerin ruhsal anlamda çok sıkıntı verdiğini falan söylemişti. Allah a şükür ben hiçbir sıkıntı yaşamadım arkadaşlar. Tedaviye başlayacaklar lütfen herkesin kendine göre bir bünyeye sahip olduğunu aklından çıkartmasın.
Tabii, eşlerin uyumu ve desteği, süreci birlikte sahiplenmeleri de büyük bir faktör bu süreçte.

Herkesin gönlüne göre en hayırlısını versin Rabbim.

Transfer için benim son 1 haftam kaldı :)

arkadaşlar bende bişey sorucam doğum kont hapının son günüydü bugün ama hapımı bulamıyorum son hapı içmesem ne olur ki pazarteside lucrine başlıyorum
Canımmm bulup içsen iyi olur tedavini riske atma bence

Kizlar bende bugun opumu oldum geldim.6 tanecik yumurta cikarabildim:)) insallah saglikla dollenirler dua edin
İnşallah hepsi döllenip kaliteli yumoşlar olurlar sonra annelerine sıkı sıkı tutunurlar canım

Tamam canım düzeltiriz opun ne zaman olacak

Kızlar acil durum
Karın bölgesınden puregon ve orgaltran yapıyorum ama canım yanıyor.
Sanki derı altında agrılar var
Ne yapalım be önerirsiniz ığne yerleri için

merhabalar, zamanında çocuk istemiyorum diye başlık açmıştım ama okuyan hemen hemen herkes çocuğu olmayan bayanlara hakaret ediyormuşum gibi algılamıştı, halbuki derdim çocuk istemediğim halde beni delirten eşimin ailesiydi, onlara bir sitemdi. çocuk yapma vakti geldi, tabiki onları dinlemedim. 6 aydır çocuk sahibi olmaya çalışıyorduk, herkes bana saçmalama daha 6 ay oldu dedi ama ben yine de doktora görünmek istedim. çünkü yaşım 33. Eskişehir acıbademde kadın doğumda görünüşte birşey çıkmadı ama doktor amh değerlerimi istedi. sonuç 1,56. yumurta sayım 5. ailede erken menopoz var mı dedi doktorum, annem 38 yaşında menopoza girmişti. genetik bana da geçmiş, uzun lafın kısası yumurta rezervi azlığım var. çook erkenden farketmem gerekirmiş. çok uzun süredir ne koca ne çocuk istemiştim, belki de hormonlarım yüzündendir. zaten çok geç evlendim bunu bilmeme imkan yoktu. olan oldu artık. Eskişehir Acıbademde Fatih hoca ile tüp bebek tedavisine başlayacaktım fakat hoca işten ayrılmış. Bayramdan sonra Başkent üniversitesi tüp bebek merkezinde inşallah başlayacağım. acıbademde hemen başlarız demişlerdi fakat forumları biraz okudum başkent ünide başlayanlarda doktor bazen takviyeler falan veriyormuş başlamadan önce. malesef insülin direncim var, kilom var. acıbademdeki kadın doğum doktorum zayıflamanı bile bekleyecek vaktimiz yok dedi, moralim çok bozuk. hepimizin için ne nasıl iyi olacaksa öyle olur umarım.

Kızlar acil durum
Canim kolonyali pamuk koyabilirsin.ama bolca kolonyala kuruyana kadar kalsin uzerinde

Kızlar acil durum
Aynı durum bende de var. 3 igne oluyorum günde ikisi bir taraftan biri diger taraftan yapiyorum. Dün zorlandi biraz igne enjekte edip cikardigimda bi suru kanadı
Farkli noktalara denk getirmeye calisabilirsin sen de. Hem elinle etini iyice sıkıstır ki fazla derine inip daha da acitmasin.

[QUOT
İnşallah hepsi döllenip kaliteli yumoşlar olurlar sonra annelerine sıkı sıkı tutunurlar canım [/QUOTE]
Amin canim insallah.bu son olur insallah

Kızlar acil durum
Canım kolonya kullanıyorsan karnına kolonyayı sürdükten sonra kurumasını bekle. İşe yarıyor

canlarım benm progesteron hormonum adet başlangıcımdan 21. gününde 5 çıktı. bu değer düşükmü sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…