- 13 Ağustos 2016
- 93
- 80
- 34
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
İnş yarın ıyı gecer benımde cok heyecanlıyımÇok teşekkürler inşallahmandus
Ben tedaviye başladığımdan bu yana hiç e2 vermedim, açıkçası bugun eve geldiğimde aklıma geldi işlemden sonra...
Sakarya Adatıp Prof Dr Bülent Duran benim doktorum... Doktorla ilgili oldukça olumlu bir intiba var burada. Benim de güvenimi kazandı güler yüzüyle, tecrübesiyle.. inşallah hepimiz iyi haberler alırız.
Anestezi aldığın için hiçbir şey duymayacaksın inşallah, sakın stres yapma.. Ben 1 buçuk saat sonra kendime gelip evime bile döndüm hamdolsun :) Orada ben uyanmadan ağrı kesici yapılmış bana, akşam üstü dinlenirken biraz sancım oldu, Parol içtim. Kesildi yine çok şükür..
Yumurta toplama işlemi sonrası doktorum bana 4-5 kalem ilaç yazdı. Bu ilaçlar rahim kalınlığını arttıran bebeğe yatak hazırlayan ilaçlarmış.. Benim de tek endişem transfer anında takılacak olan speklum! Önceki iki aşılamamda da çok zorlanmıştım o takılırken.. Gerçi muayenelerde de Bülent Hoca hiç canımı yakmadı, inşallah bu konuda da beni yanıltmaz.. :)
İnş yarın ıyı gecer benımde cok heyecanlıyım
Benden e2 ve progesteron tahlilleri istendi . Zaten ücretsız yapılıyor.
Transferın ne zaman olacakk
Dualarım senınle canım . İnş guzel olacakİnşallah canımm..
Transfer için net bir gün yok.. 2. 3. Ve 5. Günler olabilir bir gün önceden haber vereceğiz dediler. Yarın ise genel bilgilendirme yapmak için arayacaklar. Yumurtaların kaç tanesi olgun kaçı işem görüyor vs. diye..
Dualarım senınle canım . İnş guzel olacak
Atasehir memorial .Allah razı olsunHubannn benim de senine olacak inşallah.. Kolaylıklar diliyorum. Rabbim sabrımızı arttırsın inşallah..
Senin işlem nerede olacak?
Atasehir memorial .
Bana tavsıyen varmı ?? Uyuyamıyorum:):)
Benim de atasehir memorial :) birkac gune orada olacagim. Yarini yine yazarsan cok mutlu olurum. Insallah hersey guzel gececek, dualarim seninle.Atasehir memorial .
Bana tavsıyen varmı ?? Uyuyamıyorum:):)
Cok cok tesekkur ederım. Bılmedıgın bır yolda cok caresız hıssedıyor ınsan kendını.Evet var. Sana ve herkese.. Herkes farklı bir bünyeye sahip o yuzden sana akıl vermek isteyenleri hiçbir zaman umursama olur mu? :) Sana diyebileceğim tek şey, sen tatlı bir uykudayken her şey olup bitiyor. İyi ki anestezi diye bir sey var, bunu canlı canlı yaptırmak zorunda da kalabilirdik Allah korusun.. Ben böyle düşündüm ve kendi kendime hel cesaret verdim. Senin de böyle düşünmeni isterim.. Ben sadece kendi yaşadıklarımı paylaşıp sana bırakıyorum canım :)
Ben ameliyathaneye girerken tokamı bile çıkarttırdılar, bone takıyorsun zaten.. Saat yüzük hiçbir şey takmadım, iyiki de takmamışım, hiç bir şey bırakmıyorlar üzerinde..
Ne olur ne olmaz kanama olursa diye ped almıştım, ona da gerek kalmadı. Sen de tedbirli davranayım dersen alabilirsin.
Ameliyathane serin, ayaklarım çok üşür.. Kalım çorap götürmüştüm sonrasında giydim, çok işe yaradı :)
Aç gitmem gerektiğinden yanıma meyve suyu çubuk su falan götürmüştüm, hemen çıkabildiğim için gerek kalmadı..
Sana söyleyebileceklerim şimdilık bu kadar canım..
İnş canım.Benim de atasehir memorial :)
Benim de atasehir memorial :) birkac gune orada olacagim. Yarini yine yazarsan cok mutlu olurum. Insallah hersey guzel gececek, dualarim seninle.
Rica ederim. Kesinlikle haklısın.Cok cok tesekkur ederım. Bılmedıgın bır yolda cok caresız hıssedıyor ınsan kendını.
Iyıkı burası vAr suan bunu sızınle konusup rahatlamak paha bıcılemez oldu:)
Evet ilk denemem. Gecen yil bir dis gebeligim oldu o zamandan beri dinleniyorum bu yil tüp bebek dedik :) doktorum prof dr tülay okman kılıç ama işlemlerim ataşehir memorial da :) Iyi bir hastane iyi bir laboratuar iyi doktorlar dilerim sonuclarimiz da bu tablo gibi iyi olur canim.İnş canım.
Cem beye mı gıdıyorsun ilk denemen mi dusuncelerini paylasırmısın
cnm hic korkma 10-15 dk bisey sürüyor çıktıktan sonra 1-2 saat dinlendirip yolluyorlar arada ufak sızılar oluyor adet sancısı kadar olmasa da agri kesici antibiyotik kullanıyorsunCanım durum nedır ? Nasıl gectı. Ne kadar surdu ne kadr dınlendın bende yarın gıdıyorum cok heyecanlıyım
ben de geçenlerde ikinci kez hiteroskopi oldum canım bir hafta ilişki önerilmiyor zaten kanama devam ediyor bir kaç gün. yalnız niye adetin 15. günü yapıyor bana bir hafta sonra yapmıştı.Kızlar bişey soracam kafama takılıyor ben su an adetim 10. Gunundeim ayın 9 unda hisyeroskopi yaparız dedi doktor ilk tüp negatif bu arada neyse ayın 9 ü adetimin 15. Günü oluyor tam yumurtlama dönemleri o ara aslında sık sık ilişki denemek istiyordum tüp bebekten sonra doğal olur belki diye histetoskopinin zararı olur mu ki çünkü bir oncekibde de histeroskopi yapmıştı bata 1 hafta kabamam olmuştu bu konuda debeymi olan var mi ilişki enfeksiyona sebep olur mu ki
Canımmm gözüm aradi birden seni sonra aklıma geldi öğlen oldugu :)Bugün opu günüm ve cok stresliyim saat 12.45 alacaklarmis. Sabah 6 da yemek ye daha su bile icme dediler. Benim en buyuk korkum esimin stres yapmasi hadi bizi uyutuyolar ama esim stres yapinca test veremiyor(( n'olur dua edin ((
Bugün opu günüm ve cok stresliyim saat 12.45 alacaklarmis. Sabah 6 da yemek ye daha su bile icme dediler. Benim en buyuk korkum esimin stres yapmasi hadi bizi uyutuyolar ama esim stres yapinca test veremiyor(( n'olur dua edin ((
He ya sabah gidemeyince bi garip oldum sen naptin inş hersey yolundadir belli oldu mu opu tarihinCanımmm gözüm aradi birden seni sonra aklıma geldi öğlen oldugu :)
Ayyy sen de stres yapma sakin kal esin de sakin olsun :) Allah yardimcin olsun inşallah bol bol toplanır bu sefer olacak umutlu ol :)
Maşallah canım ya siz atlatmissiniz bi de biz atlataydik hiç uyuyamadimCanımmm gözüm aradi birden seni sonra aklıma geldi öğlen oldugu :)
Ayyy sen de stres yapma sakin kal esin de sakin olsun :) Allah yardimcin olsun inşallah bol bol toplanır bu sefer olacak umutlu ol :)