2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bu arada benim doktorumun yazdığı ilaçlardan birisi Prednol haptı.. Tuzsuz diyete yapılması gerekiyormuş, bilseydim dünden birkaç çeşit tuzsuz yemek yapardım kendime.. Benim gibi çalışan arkadaşlar varsa diye yazıyorum burdan :)

Bu arada benim doktorumun yazdığı ilaçlardan birisi Prednol haptı.. Tuzsuz diyete yapılması gerekiyormuş, bilseydim dünden birkaç çeşit tuzsuz yemek yapardım kendime.. Benim gibi çalışan arkadaşlar varsa diye yazıyorum burdan :)

İnş yarın ıyı gecer benımde cok heyecanlıyım
Benden e2 ve progesteron tahlilleri istendi . Zaten ücretsız yapılıyor.
Transferın ne zaman olacakk

İnş yarın ıyı gecer benımde cok heyecanlıyım
Benden e2 ve progesteron tahlilleri istendi . Zaten ücretsız yapılıyor.
Transferın ne zaman olacakk

İnşallah canımm..

Transfer için net bir gün yok.. 2. 3. Ve 5. Günler olabilir bir gün önceden haber vereceğiz dediler. Yarın ise genel bilgilendirme yapmak için arayacaklar. Yumurtaların kaç tanesi olgun kaçı işem görüyor vs. diye..

Dualarım senınle canım . İnş guzel olacak

Atasehir memorial .
Bana tavsıyen varmı ?? Uyuyamıyorum:):)

Evet var. Sana ve herkese.. Herkes farklı bir bünyeye sahip o yuzden sana akıl vermek isteyenleri hiçbir zaman umursama olur mu? :) Sana diyebileceğim tek şey, sen tatlı bir uykudayken her şey olup bitiyor. İyi ki anestezi diye bir sey var, bunu canlı canlı yaptırmak zorunda da kalabilirdik Allah korusun.. Ben böyle düşündüm ve kendi kendime hel cesaret verdim. Senin de böyle düşünmeni isterim.. Ben sadece kendi yaşadıklarımı paylaşıp sana bırakıyorum canım :)

Ben ameliyathaneye girerken tokamı bile çıkarttırdılar, bone takıyorsun zaten.. Saat yüzük hiçbir şey takmadım, iyiki de takmamışım, hiç bir şey bırakmıyorlar üzerinde..

Ne olur ne olmaz kanama olursa diye ped almıştım, ona da gerek kalmadı. Sen de tedbirli davranayım dersen alabilirsin.

Ameliyathane serin, ayaklarım çok üşür.. Kalım çorap götürmüştüm sonrasında giydim, çok işe yaradı :)

Aç gitmem gerektiğinden yanıma meyve suyu çubuk su falan götürmüştüm, hemen çıkabildiğim için gerek kalmadı..

Sana söyleyebileceklerim şimdilık bu kadar canım..

Cok cok tesekkur ederım. Bılmedıgın bır yolda cok caresız hıssedıyor ınsan kendını.
Iyıkı burası vAr suan bunu sızınle konusup rahatlamak paha bıcılemez oldu:)

Benim de atasehir memorial :)

Benim de atasehir memorial :) birkac gune orada olacagim. Yarini yine yazarsan cok mutlu olurum. Insallah hersey guzel gececek, dualarim seninle.
İnş canım.
Cem beye mı gıdıyorsun ilk denemen mi dusuncelerini paylasırmısın

Cok cok tesekkur ederım. Bılmedıgın bır yolda cok caresız hıssedıyor ınsan kendını.
Iyıkı burası vAr suan bunu sızınle konusup rahatlamak paha bıcılemez oldu:)
Rica ederim. Kesinlikle haklısın.
Senden haber bekliyor olacağizz..Artık dinelnme vakti benim için yarın iş var :) herkese iyi geceler.. :)

İnş canım.
Cem beye mı gıdıyorsun ilk denemen mi dusuncelerini paylasırmısın
Evet ilk denemem. Gecen yil bir dis gebeligim oldu o zamandan beri dinleniyorum bu yil tüp bebek dedik :) doktorum prof dr tülay okman kılıç ama işlemlerim ataşehir memorial da :) Iyi bir hastane iyi bir laboratuar iyi doktorlar dilerim sonuclarimiz da bu tablo gibi iyi olur canim.

Canım durum nedır ? Nasıl gectı. Ne kadar surdu ne kadr dınlendın bende yarın gıdıyorum cok heyecanlıyım
cnm hic korkma 10-15 dk bisey sürüyor çıktıktan sonra 1-2 saat dinlendirip yolluyorlar arada ufak sızılar oluyor adet sancısı kadar olmasa da agri kesici antibiyotik kullanıyorsun

ben de geçenlerde ikinci kez hiteroskopi oldum canım bir hafta ilişki önerilmiyor zaten kanama devam ediyor bir kaç gün. yalnız niye adetin 15. günü yapıyor bana bir hafta sonra yapmıştı.

Bugün opu günüm ve cok stresliyim saat 12.45 alacaklarmis. Sabah 6 da yemek ye daha su bile icme dediler. Benim en buyuk korkum esimin stres yapmasi hadi bizi uyutuyolar ama esim stres yapinca test veremiyor (( n'olur dua edin ((

Bugün opu günüm ve cok stresliyim saat 12.45 alacaklarmis. Sabah 6 da yemek ye daha su bile icme dediler. Benim en buyuk korkum esimin stres yapmasi hadi bizi uyutuyolar ama esim stres yapinca test veremiyor (( n'olur dua edin ((
Canımmm gözüm aradi birden seni sonra aklıma geldi öğlen oldugu :)
Ayyy sen de stres yapma sakin kal esin de sakin olsun :) Allah yardimcin olsun inşallah bol bol toplanır bu sefer olacak umutlu ol :)

Allah yardımcınız olsun her ikinizin de canım.. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız bugünü.. Bizim de dündü, atlattık elhamdülillah. Şimdi transfer zamanını bekliyoruz.

Canımmm gözüm aradi birden seni sonra aklıma geldi öğlen oldugu :)
Ayyy sen de stres yapma sakin kal esin de sakin olsun :) Allah yardimcin olsun inşallah bol bol toplanır bu sefer olacak umutlu ol :)
He ya sabah gidemeyince bi garip oldum sen naptin inş hersey yolundadir belli oldu mu opu tarihin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…