- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
Canım maşallah. Artık bir engel olmadığını da biliyorsun. İnşallah güzel haberini de alırız yakında :)Arkadaşlar çok mutluyummmmmmmmm eşimin tese sonucunu aldık çok sayıda spermlerimiz varmışşşşş dondurulmuş aslında çok umutluydum ben çünkü ilk 1.5 sene sperm sorunumuz yoktu sonradan tıkanıklık olmuştu ama içimde ne yalan söylim korkuda vardı olumsuz çıkarsa yıkılırım diye. şuan çoook çoook mutluyum. yarın tatile ayrılıyoduk memlekete sonrada bayram derken uzun bir izin yapcaz olumlu sonuçla pozitif gitmeyi çok istiyodum çok şükür bu sonuç sayesinde bayramdanda izindende ayrı bir zevk alıcam Allahıma çok şükürrrrrrrrrr hamile kalmış kadar sevindim valla
ayyy inşallahhhhhh hamilelik haberlerinide söylemek nasip olurrr isteyen herkese de banada :))Canım maşallah. Artık bir engel olmadığını da biliyorsun. İnşallah güzel haberini de alırız yakında :)
Canım karbonhidrattan mümkün olduğunca uzak dur. Beyaz et ve yeşillik bol bol ye:). Günde bir saat de sporkızlarr tüp bebek sürecinde yumurtalarınızın daha kaliteli olması için yaptığınız yada yemeye özen gösterdiğiniz yiyicek kür vs vs bişey varmıııı????erken ama olsun araştırim ben hehehe
arı sütü polen vs almak gerekirmi bir fikrin varmı :)Canım karbonhidrattan mümkün olduğunca uzak dur. Beyaz et ve yeşillik bol bol ye:). Günde bir saat de spor
Ayyy canim gozunaydin senin adına çok sevindim.seni ara ara takip ediyordum.RABBİM hepimize bu tedavilerin sonunda hamile kalmayı nasip etsin.insallah senin dediğin gibi aksi durumda yikiliriz......arı sütü polen vs almak gerekirmi bir fikrin varmı :)
canim sen neler yapiyorsun tedaviye nezaman baslayacaksin vitamin takviyesi aliyor musun?Hadi gözünüz aydın canım inşallah tedavin hep böyle güzel olumlu geçer
ya bende bal çörek otu tarçın karışımı yemeyi düşünüyorum adetin 2.günü başlayıp 12 gün yeniyomuş sabah aç karnına bide incir kürü diolar ama bilemedimkızlarr tüp bebek sürecinde yumurtalarınızın daha kaliteli olması için yaptığınız yada yemeye özen gösterdiğiniz yiyicek kür vs vs bişey varmıııı????erken ama olsun araştırim ben hehehe
Ben negatif aldım ve adet oldum gittim kontrole kalınmış dedi su an adetin 7. Gunundeim ayın 9 unda histeroskipi yapıcak bir sonraki adet döneminde sanırım bilmiyorum ben öyle anladim yumurtaları toplayıp donduracak herhalde sonra tekrar adet olunca doğal döneminde transfer edecek insalah olur bu sefer e emvriyolarin cokbiyiydi rahminden dolayı tutmamış dedi ışte sende küçücük bir ihmale gelme diye diyorum ben sil baştan alıyorum simdiYa aslında çok inceleyen bi doktor ama bu nasıl gözünden kaçtı hayret benim bi arkadaşıma rahim kalın diye tedaviye bile başlamamıştı her gittiğimde söyledim bakalım hayırlısı sen ne zaman başlıyodun cnm
Canım ben zeytin yagında 1 tane inciri geceden bekletip yedim bu ay, 4 günüm geçtikızlarr tüp bebek sürecinde yumurtalarınızın daha kaliteli olması için yaptığınız yada yemeye özen gösterdiğiniz yiyicek kür vs vs bişey varmıııı????erken ama olsun araştırim ben hehehe
Canım adet olmayı bekliyorum 4 günüm geçti dogum kontrol ilana başlıycam önce vitamin almıyorum sadece Folik asit sen nasılsın başladınmı tedaviyecanim sen neler yapiyorsun tedaviye nezaman baslayacaksin vitamin takviyesi aliyor musun?
sağol canımm :))))inşallahhh inşallahhhhAyyy canim gozunaydin senin adına çok sevindim.seni ara ara takip ediyordum.RABBİM hepimize bu tedavilerin sonunda hamile kalmayı nasip etsin.insallah senin dediğin gibi aksi durumda yikiliriz......
Canım üç kez klomen kullandım, şimdi de ikinci aşılamam yapılacak. Düşük seviyede ilaçla gelişiyor yumurtalarım. Tüp bebek tedavisinde bayağı ilaç veriyorlar, onda da gelişir sanırım. O yüzden ben kullanmadım. Sadece karbonhidrattan uzak duruyorumarı sütü polen vs almak gerekirmi bir fikrin varmı :)
bunları acaba tüp bebeğe başlanıcak aydamı yapmak lazım. biraz araştıralım bakalmya bende bal çörek otu tarçın karışımı yemeyi düşünüyorum adetin 2.günü başlayıp 12 gün yeniyomuş sabah aç karnına bide incir kürü diolar ama bilemedim
Valla bende merak ediyorum kurlerin ters etkisi olur mu ki iğneleri kullanırken diye ilk tüp vevekbte ben hicbusey kullanmadım bu sefer incir kurune vbaslafim tüp debemesibde vde arı şutu kullanasim var arastirmalarini paylasirsan sevinirim canımbunları acaba tüp bebeğe başlanıcak aydamı yapmak lazım. biraz araştıralım bakalm
ayyyy kötü olmuş yaaa amaannnn zor bi süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun bide şey sorcam bana doğum kont hapı vermişti onu kullandım işte yarın son bitiyo lucrine de hap bittikten üç gün sonra başlıycam ama benim dün adetimin 21. günüydü int okudumda adetin 21. günü başlanması gerekiyor yazıyo neden öyle yaptılar acaba bi fikrin var mıBen negatif aldım ve adet oldum gittim kontrole kalınmış dedi su an adetin 7. Gunundeim ayın 9 unda histeroskipi yapıcak bir sonraki adet döneminde sanırım bilmiyorum ben öyle anladim yumurtaları toplayıp donduracak herhalde sonra tekrar adet olunca doğal döneminde transfer edecek insalah olur bu sefer e emvriyolarin cokbiyiydi rahminden dolayı tutmamış dedi ışte sende küçücük bir ihmale gelme diye diyorum ben sil baştan alıyorum simdi
ben öyle yapıcam iğnelerle beraber başlıycam bakalım bi zararı olmaz heraldebunları acaba tüp bebeğe başlanıcak aydamı yapmak lazım. biraz araştıralım bakalm
çok abartmazsak kullanırken zararı olmaz heraldeben öyle yapıcam iğnelerle beraber başlıycam bakalım bi zararı olmaz heralde
Canım ben zeytin yagında 1 tane inciri geceden bekletip yedim bu ay, 4 günüm geçtidogum kontrol ilacına başlamak için bekliyorum
Canım adet olmayı bekliyorum 4 günüm geçti dogum kontrol ilana başlıycam önce vitamin almıyorum sadece Folik asit sen nasılsın başladınmı tedaviye
yok canim daha baslamadim. şuan regliyim önümüzdeki regliyi bekliyorum.yani 25 eylül gibi başlarım.canim ben hem vitamin takviyesi aliyorum.arı sutu ,bal polen birde dün kuru incir aldim.15gunde incir kuru yapi cam.valla iyi mi yapıyorum yoksa kotu mu yapıyorum bilemedim ışte.ters tepkide yapabilir )))))inşallah yapmaz kiloda iyice aldim.yani anlayacağin yaa satar batar RABBİM daha fazla aratmsin yüzümüzü guldursun....insAllahCanım ben zeytin yagında 1 tane inciri geceden bekletip yedim bu ay, 4 günüm geçtidogum kontrol ilacına başlamak için bekliyorum
Canım adet olmayı bekliyorum 4 günüm geçti dogum kontrol ilana başlıycam önce vitamin almıyorum sadece Folik asit sen nasılsın başladınmı tedaviye
İnşallah canım kürler kilo aldırır ama arısütü bal polen in faydası oldugunu duydum inşallah sanada faydası olur sende demi rezerv azlıgı vardı, arısütü bal polene şimdiden başla canım onu sürekli ye sabah aç karnına akşamda yatarken 1 kaşık,tahta kaşık kullan ama demir kaşık sürersen arısütü özelliğini kaybeder canımyok canim daha baslamadim. şuan regliyim önümüzdeki regliyi bekliyorum.yani 25 eylül gibi başlarım.canim ben hem vitamin takviyesi aliyorum.arı sutu ,bal polen birde dün kuru incir aldim.15gunde incir kuru yapi cam.valla iyi mi yapıyorum yoksa kotu mu yapıyorum bilemedim ışte.ters tepkide yapabilir )))))inşallah yapmaz kiloda iyice aldim.yani anlayacağin yaa satar batar RABBİM daha fazla aratmsin yüzümüzü guldursun....insAllah
Tedavi esnasında incir kürü yapmak yumurtaların erkenden büyüyp çatlamasına neden olabilir öncesinde yapmak gerekiyor sanırım bunlarıyok canim daha baslamadim. şuan regliyim önümüzdeki regliyi bekliyorum.yani 25 eylül gibi başlarım.canim ben hem vitamin takviyesi aliyorum.arı sutu ,bal polen birde dün kuru incir aldim.15gunde incir kuru yapi cam.valla iyi mi yapıyorum yoksa kotu mu yapıyorum bilemedim ışte.ters tepkide yapabilir )))))inşallah yapmaz kiloda iyice aldim.yani anlayacağin yaa satar batar RABBİM daha fazla aratmsin yüzümüzü guldursun....insAllah