Güzelim benim eşim azospermi ve sizin tahlilden okuduğum kadarıyla inşallah değildirama oda azospermi ye benziyor inşallah ben yanılıyorumdur sana bizim hikayeyi anlatayım 38 günlük evliyken eşimin azospermi olduğunu öğrendik iki sene sonra
tüp bebek yaptırdık iki deneme arka arkaya ikiside husran ilkinde normal yolla sperm bulundu ikinci de tese yapıldı çıkan spermler kaliteli değildi birini dolledi oda tutmadı zaten aradan dört sene geçti hiçbir şey yapmadık en son geçen sene proexeed plus kullandı eşim 4 ay sonra tahlil yaptırdı 1 2 tane ölüsperm bulundu sonra dr promotil klomen ve evicap yazdı eşim bunları kullandı havuç suyu içirdim fındık keçi boynuzu kürü uyguladım bikaç ay önce test yaptırdı sonuç çok az alanda ölü ve cok cok nadir alanda canlı sperm bulundu dr eğer kaliteli ise birkaç defa sperm verecek sonra donduracaz dedi belki teseden kurtulur bizde gelecek ay tekrar tup bebek deneyecez inşallah bu defa hersey yolunda giderrde bebişime kavuşurum rabbim hepimize nasip etsin inşallahhhhh kusura bakma çok uzun oldu ama denemek istersin diye yazıyım dedim