2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Geçmiş olsun cnm benmde transferimi 4.günü bende haşimato hastasym

Allah yardımcın olsun hepinize dua ediyorum her ne kadar tanismiyor olsak da kader arkadaşı yol arkadaşı olduk burda iyi ki varsınız demek istemiyorum Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, inşallah en hayırlı zamanda kavuşursun bebeğine. Ben bugün kontrole gittim keseyi gördük 4+6 günlük hamileyim

Kızlar merhaba bugün kontrole gittik keseyi gördük 4+6 günlük hamileyim cok şükür ilaçları bir gözden geçirelim dedi doktor tabi bu arada ne kadar çok ilaç iğne kullandığımı farkettim Cinkoyu bırak dedi coraspirin de kullan mi dedi bırak mi dedi hatırlamıyorum siz kullanıyor musunuz o kadar şey söyledi ki sanırım heyecandan aklımdan gitmiş yardımcı olursanız sevinirim

Ben kizimda ilaçları 3 aylik olana kadar kullanmistim. Cinko olarak hangi hapi kullaniyorsunuz

Kullan cnm coaspirin 3 ay kullanmıştım

Kızlar bugn 8+5 olduk ama sabah kanamam oldu baya çamasırım kandı ve pantolona bile geçmişti hemn doktora gittik kalp atıyo gelişimde sıkıntı yok kesede sıkıntı yok kanama alanı yok ama kanamam var korkuyorum cok inşallah bizi bırakmaz minik

Canım sorun olmaz bence bana devam ediceksin dediler giç bırakmadık en başından beri 1 aydır kullanıyorum transferımın 5.günü bugun hala devam

Insallah bebeginizle ilgili hicbir ssorun yasamazsiniz. Allah onu size bagislasin

Ya kizlarr:)) yarın transferin 5.günü kontrole çağrıdilar ilaç yazilcakms sanırım e2 bide ultrason bakilicak acaba ultrasonda görünürmü orda olup olmadığı
Beni hiç kontrole falan çağırmadılr cnm sadece tahlil günümü söylediler o kadar e2 ye neden baksın kı o yumurtalarla ilgili birşey değil mi

Kizlarrr merhaba yeni üye oldum sizin tecrubelerinizden kendime katacagim çok şeyvar diye ddüşünüyorum surecimden bahsedeyim. Esime oligospermi tanisiyla tedaviye başlamak üzere iken 7 cm civari miyom tespit edildi bende hizlica karar verip laparoskopik miyometri ameliyati oldum mart ayinda doktor 6 ay bekleme verdi. Agustos ayinda tekrar başladı serüven baktik hersey yolunda drum hgs ni cektir bide öyle bakalim dedi. Bu arada hormonlarda bi sikinti yok neyse moralimi çok bozan bi durum oldu hgs sonucu ameliyat sonraki komplikasyon olan tek tupumde yapisiklik ve buna bağlı sivi birikimi ilaçla actilar ama büyük bir sorun bu. Dr bunu simdilik ekarte etti tedaviye basladim. Yumurtalarim guzel gelisti. En iyi kalite 9 embriyomuz oldu sevindik derkenBu seferde ohss riski ile beklemeye aldilar transferi. Bu arada polip cikti bu ay onu aldirdim. Şimdi adetimi bekliyorum bu ay sonrasında transferm olacak. Yalniz çok endiseliyim bu sivil birikimi düşüğe neden oluyor fakat tüpü baglatmak çok ciddi bi karar. Sizin fikirleri nize ihtiyacim var . çok uzun yazdim umarim okursunuz :)

Merhaba hosgeldik:)

Hemen hemen aynı şeyleri ben de yaşadım. laparoskopiden sonra bende de hidrosalpenks oluştu fakat yapisiklik yoktu. Bu arada hsg de polip göründü ve histereskopi ile o alındı ve rahim duvarına çizikler atıldı.Tüp bağlanmadan 3. ve son kez aşılama denedik sonuç negatifti. Tüpüm bağlandı. Tüp bebek tedavisinde pcos olduğum için ohss oldu ve embriyolar donduruldu. Allah nasip ederse birkaç güne adet olacağım ve transfer süreci başlayacak. hidrosalpenks bebeğin tutunmasını etkiliyormus ya da düşükle sonuçlandırıyormuş ama doktorum etkilemeyebilir de dedi ve son aşılamadan çok ümitliydi. her şey nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…