-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.501
Benmde 4. Gunum 2 gün arayla alcaz inşallah pozitif sonuclari:)Ekim 26 sinda oldum transferi dondurulmuş 1 embriyo transfer edildi bugün 6. Günü bitirdim bende transferin 2. Gününden beri sag kasigimda batma lar oluyor ve bacagi m uyusuyormus gibi oluyor inş hepimiz olumlu sonuç aliriz
Hic duymadim ama bilmiyorumKoyarken bakarak koyuyolar ya belki yerinde duruyomu diyede fikir verirler dedim:)))) hehheh
Ya 2 kasimda geliyorsun ilac yazilicak bakilip dediler.bi kağıt verdiler e2 ultrason yazio hiç bir fikrim yok yarın gidim bakım neyin nesi. Sana ne ilaç verdiler kullanman için transfer sonrasiHic duymadim ama bilmiyorum
beni bidaha cagirmadilar. olcup napcaklarmis acaba e2 yi.
İnşallah canım hayrli olsunKızlar bende bugün transfer oldum insallah hepimiz pozitif sonuç alırız
Igne var progestonYa 2 kasimda geliyorsun ilac yazilicak bakilip dediler.bi kağıt verdiler e2 ultrason yazio hiç bir fikrim yok yarın gidim bakım neyin nesi. Sana ne ilaç verdiler kullanman için transfer sonrasi
Kızlar bende bugün transfer oldum insallah hepimiz pozitif sonuç alırız
Coraspin folik asit ve dekort (7 gün kullanilcakms). Ne ignesi catlatmami?Igne var progeston
Coraspin. b12 o kadar.
Sende ne var ne yok :)
Yok canim tutunmasi icin iste..opudan sonra basladim hala devam ediyorum. hergun 1 tane. cok fena ama yaCoraspin folik asit ve dekort (7 gün kullanilcakms). Ne ignesi catlatmami?
Heryer farklı şeyler verio demek. Bana iğne vermediler gerçi belki yarın verirler bilmiyorum bakalmYok canim tutunmasi icin iste..opudan sonra basladim hala devam ediyorum. hergun 1 tane. cok fena ama yaoturamiyorum agir bir igne..resmen iskence. cektiklerimize deger insallah
e 2 önemli aslında kizlar bebeğin tutunması açısından . . estrofem diye bi ilac kullanmıyormusunuz siz..bana taa opudan.sonra baslattilar..bide transferden 2gun sonra tek doz ostrojen ignesi yaptım . .herkese vermemislerdi bende endise etmiştim neden sadece bana verildi diye doktorumda tutunmayı artirmak icin yazdım demisti e2 degerime gore..Hic duymadim ama bilmiyorum
beni bidaha cagirmadilar. olcup napcaklarmis acaba e2 yi.
Herkesin farkli canim aynen..Heryer farklı şeyler verio demek. Bana iğne vermediler gerçi belki yarın verirler bilmiyorum bakalm
Yok sabahlari jel..aksamlari.ignem.var.e 2 önemli aslında kizlar bebeğin tutunması açısından . . estrofem diye bi ilac kullanmıyormusunuz siz..bana taa opudan.sonra baslattilar..bide transferden 2gun sonra tek doz ostrojen ignesi yaptım . .herkese vermemislerdi bende endise etmiştim neden sadece bana verildi diye doktorumda tutunmayı artirmak icin yazdım demisti e2 degerime gore..
Yok sabahlari jel..aksamlari.ignem.var.
Igne cok fena keske olmayaydiyontemler degisik valla..ne deseler yapiyoruz
Benimde gün asiri progesteron iğnesi var dün ilkini vurdurdum ama gün boyu ve gece hep ağrıdı kalcam yarin yine var korkuyorumYok sabahlari jel..aksamlari.ignem.var.
Igne cok fena keske olmayaydiyontemler degisik valla..ne deseler yapiyoruz
Baska bi ilacim.yok..ignemde bu canimCanım o jel progesteron içeriyor. . iğnenin adını yazarsan sevinirim.. e2 icinde bi ilac olması gerekiyor aslında ama hocaların taktiği farklı sanırım
Ay benim.her yer.morBenimde gün asiri progesteron iğnesi var dün ilkini vurdurdum ama gün boyu ve gece hep ağrıdı kalcam yarin yine var korkuyorum
Ignende progesteron hormonu ccnm. .2tane progesteron vermişler jel ve igne olarak . .hormon seviyene göre veriyorlar bunları . .herkeste farklı olabiliyor . .Baska bi ilacim.yok..ignemde bu canim
Evet aynen ikiside ayni..jel yuzde 8 progestron iceriyo..igne tabiki daha etkili.Ignende progesteron hormonu ccnm. .2tane progesteron vermişler jel ve igne olarak . .hormon seviyene göre veriyorlar bunları . .herkeste farklı olabiliyor . .