- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.541
cnm merhaba bende çikolata kistinden ameliyat oldum ve yumurtalığımın biri ve tüpüm alınmak zorunda kaldı diğer tüpümdede ameliyat sonrası sıvı birikmesi oluşmuş malesef tüp bebeğe başlamadan önce doktor bağladı düşüğe sebep olur tutunmasını engeller diye zaten içinde sıvı birikmesi ve yapışıklık olduğundan hamile kalman cok zor değil mi bilemedim ya çok zor benimde tüp bebekten başka şansım yok artık bu da zor ama diyorum ki en azından tüp bebek yaptırabiliyorum öyle karışık duygular içersindeyimKizlarrr merhaba yeni üye oldum sizin tecrubelerinizden kendime katacagim çok şeyvar diye ddüşünüyorum surecimden bahsedeyim. Esime oligospermi tanisiyla tedaviye başlamak üzere iken 7 cm civari miyom tespit edildi bende hizlica karar verip laparoskopik miyometri ameliyati oldum mart ayinda doktor 6 ay bekleme verdi. Agustos ayinda tekrar başladı serüven baktik hersey yolunda drum hgs ni cektir bide öyle bakalim dedi. Bu arada hormonlarda bi sikinti yok neyse moralimi çok bozan bi durum oldu hgs sonucu ameliyat sonraki komplikasyon olan tek tupumde yapisiklik ve buna bağlı sivi birikimi ilaçla actilar ama büyük bir sorun bu. Dr bunu simdilik ekarte etti tedaviye basladim. Yumurtalarim guzel gelisti. En iyi kalite 9 embriyomuz oldu sevindik derkenBu seferde ohss riski ile beklemeye aldilar transferi. Bu arada polip cikti bu ay onu aldirdim. Şimdi adetimi bekliyorum bu ay sonrasında transferm olacak. Yalniz çok endiseliyim bu sivil birikimi düşüğe neden oluyor fakat tüpü baglatmak çok ciddi bi karar. Sizin fikirleri nize ihtiyacim var . çok uzun yazdim umarim okursunuz :)