2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Ekim 26 sinda oldum transferi dondurulmuş 1 embriyo transfer edildi bugün 6. Günü bitirdim bende transferin 2. Gününden beri sag kasigimda batma lar oluyor ve bacagi m uyusuyormus gibi oluyor inş hepimiz olumlu sonuç aliriz
Benmde 4. Gunum 2 gün arayla alcaz inşallah pozitif sonuclari:)

Hic duymadim ama bilmiyorum
beni bidaha cagirmadilar. olcup napcaklarmis acaba e2 yi. :işsiz:
Ya 2 kasimda geliyorsun ilac yazilicak bakilip dediler.bi kağıt verdiler e2 ultrason yazio hiç bir fikrim yok yarın gidim bakım neyin nesi. Sana ne ilaç verdiler kullanman için transfer sonrasi

Ya 2 kasimda geliyorsun ilac yazilicak bakilip dediler.bi kağıt verdiler e2 ultrason yazio hiç bir fikrim yok yarın gidim bakım neyin nesi. Sana ne ilaç verdiler kullanman için transfer sonrasi
Igne var progeston
Coraspin. b12 o kadar.
Sende ne var ne yok :)

Yok canim tutunmasi icin iste..opudan sonra basladim hala devam ediyorum. hergun 1 tane. cok fena ama ya :KK43: oturamiyorum agir bir igne..resmen iskence. cektiklerimize deger insallah
Heryer farklı şeyler verio demek. Bana iğne vermediler gerçi belki yarın verirler bilmiyorum bakalm

Hic duymadim ama bilmiyorum
beni bidaha cagirmadilar. olcup napcaklarmis acaba e2 yi. :işsiz:
e 2 önemli aslında kizlar bebeğin tutunması açısından . . estrofem diye bi ilac kullanmıyormusunuz siz..bana taa opudan.sonra baslattilar..bide transferden 2gun sonra tek doz ostrojen ignesi yaptım . .herkese vermemislerdi bende endise etmiştim neden sadece bana verildi diye doktorumda tutunmayı artirmak icin yazdım demisti e2 degerime gore..

e 2 önemli aslında kizlar bebeğin tutunması açısından . . estrofem diye bi ilac kullanmıyormusunuz siz..bana taa opudan.sonra baslattilar..bide transferden 2gun sonra tek doz ostrojen ignesi yaptım . .herkese vermemislerdi bende endise etmiştim neden sadece bana verildi diye doktorumda tutunmayı artirmak icin yazdım demisti e2 degerime gore..
Yok sabahlari jel..aksamlari.ignem.var.
Igne cok fena keske olmayaydi :KK43: yontemler degisik valla..ne deseler yapiyoruz

Yok sabahlari jel..aksamlari.ignem.var.
Igne cok fena keske olmayaydi :KK43: yontemler degisik valla..ne deseler yapiyoruz

Canım o jel progesteron içeriyor. . iğnenin adını yazarsan sevinirim.. e2 icinde bi ilac olması gerekiyor aslında ama hocaların taktiği farklı sanırım :KK53:

Canım o jel progesteron içeriyor. . iğnenin adını yazarsan sevinirim.. e2 icinde bi ilac olması gerekiyor aslında ama hocaların taktiği farklı sanırım :KK53:
Baska bi ilacim.yok..ignemde bu canim

Eklentiler

• 20161101_210118.jpg
    20161101_210118.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 48
Merhabalar ben siteye yeni üye oldum. herkesle hersey konuşulamıyor. aynı seyleri sizlerde yaşadıgınız için birbirimizi anlayacagımızı, sakinleştirip rahatlatacagımızı düşünüyorum. aslında benim gibi olanların oldugunu bilip bu sorun tek bendeymiş gibi dert etmemeyi umut ediyorum. hamile kalanlara şahit olup benimde bir gün bebegimin olacagına inanmak istiyorum. evleneli 3.5 sene oldu 2 senedirde ugraşıyoruz. dondurulmuş embriyolarım var hersey yolunda giderse 15-20 güne transferim gercekleşecek.umut tup bebekte selen hanıma gidiyorum.haşimato hastasıyım .rahmim ince suan tebokan special,trental, estrofem kullanmaya başladım. dualarınızı bekliyorum.

X