2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

cnm merhaba bende çikolata kistinden ameliyat oldum ve yumurtalığımın biri ve tüpüm alınmak zorunda kaldı diğer tüpümdede ameliyat sonrası sıvı birikmesi oluşmuş malesef tüp bebeğe başlamadan önce doktor bağladı düşüğe sebep olur tutunmasını engeller diye zaten içinde sıvı birikmesi ve yapışıklık olduğundan hamile kalman cok zor değil mi bilemedim ya çok zor benimde tüp bebekten başka şansım yok artık bu da zor ama diyorum ki en azından tüp bebek yaptırabiliyorum öyle karışık duygular içersindeyim

Bana da çizikler atildi histeroskopi sirasinda aslında bende kanalin agzini tikayan ufak pihtilar varmis onu da ilacli filmde actim dedi zor geçti ama sonuçta actik dedi ama benim doktorm emin olamayiz geri akim olursa düşük olabilir ozaman yapalim lap. Dedi zaten 8 ay önce yeni oldum . Sanadacçok geçmiş olsun canim ne zaman olacak transferin. Benimde dondurulmuslar var adeti bekliyorum

Merhaba canim ayni kafa karisligi bende de var :) ama tüp bbağlamak ne bilim korkuttu beni. Bu arada cok gecmis olsun hepimiz ne kadar Zor surecler yasiyoruz Bagladiktan sonra ne kadar sure verdi dr sana

İnşallah bu kadar sıkıntın güzel haberlerle sonuçlanır inan bunu tümkalbimle ssöylüyorum

Çok çok geçmiş olsun tekrar okudum da sadece kendimi anlatmisim :)senin sürecin nasil su an hangi asamadasin hersey çok güzel olacak bu sinavin sonunda insallah

Ben de tüpün bağlanmasından çok korkuyordum ama araştırınca yaptırmak zorunda olduğumu öğrendim. bebeğin tutunmasını gercekten etkiliyormus. bir de bağlanan tüpün tekrar açılma şansı var bu da rahatlattı beni. gerçekten zor süreçler atlatiyoruz. 2 laparoskopi ve bir histeroskopi 10 ay içinde yapıldı ve tabi 3 kere de aşılama da. Şimdi adet olmayı bekliyorum ben de sen gibi bugün olmam lazım. Sana da mı adet olunca gel dediler? Bir de Eskisehirde nerede yaptırdığını söyler misin? Allah korusun negatif sonuç alırsam seçeneklerim arasında orası da var.

Çok çok geçmiş olsun tekrar okudum da sadece kendimi anlatmisim :)senin sürecin nasil su an hangi asamadasin hersey çok güzel olacak bu sinavin sonunda insallah
inş cnm transfer olmayı bekliyorum yumurtalarım toplandı 4 tane dondurulmuş var üç aydır hep bi aksilik cıkıyo bakalım aralığa kaldık

Merhaba canim ayni kafa karisligi bende de var :) ama tüp bbağlamak ne bilim korkuttu beni. Bu arada cok gecmis olsun hepimiz ne kadar Zor surecler yasiyoruz Bagladiktan sonra ne kadar sure verdi dr sana
hiç süre vermedi cnm hemen tüp bebeğe başladık zaten normal yolla olma imkanım yok artık

Canimm gunaydinn bugün hepimiz için güzel bi gün olsun :) benim yumurtalar toplandi ohss riski olunca beklemede kaldim 2 ay.doldurdular embriyolari o sirada polipi alip cizik attilar:) simdi adetin 2. Günü gidicem transfer öncesi bi bakicaklar sonra ins bu ay transfer. Canim ben istanbuldayim sen bu ay yenimi basliyosun tupe nerde yaptiriyodun bide nedemek negatif olursa bastan neden olumsuz basliyosun moral cok onemli olacak diceksin ve insallah olacak bu sefer burda beraber sevinicez

hiç süre vermedi cnm hemen tüp bebeğe başladık zaten normal yolla olma imkanım yok artık

Desene aralik ayinda hepimiz anneyiz inşallah birbirimizi motive edelim bak görhersey ggüzel olacak canim benim günümüz aydinnn olsunnn:) bak allahtan ümit kesilmez tip buyuzden var napalim bizde boyle anne olcakmisiz

Valla benim hiç kontrol edilmedi emen transfere alındım çok kötüyüm dememe rağmen hemşire hiç ilgilenmedi ve hiçbirşekilde yapmama izin vermediler ki yapsaydım bile haznede zaten baya su kalırdı yine çok fazla sıkıştık çünkü ayağımı çatala zor attık o kadar. Sonra dr gelince dışarı çıkardı hemşireye de kızdı sanırım ama neye yarar psikolojim çökmüştü zaten ve giyinmeme bile olanak yokken beni küçücük bir yere tıkıp giyin dediler yardım edim giyinemiyorum çok kötüyüm dedim sesimi duyan olmadı başka bekleyeni aldılar ben tuvalete girdim dr olmazsa dışardan doldururuz dedi sen gir lavaboya dedi madme öyle bir imkan vardı bu eziyet bana neden çektirildi tabi ilişiğimizi kestik orayla.

Yok canım yaa nerede Eskişehir Acıbadem de hem normal hem dondurulmuş oldum yalvardım ördek için olmaz dediler yarım saate hiç olmazsa tutman lazım rahim için gerekli dediler ne alakası varsa idrar kesesi nerede rahim nerede. Kalkmaya bile razıydım yani. Bence o sancıyla beklemek çok daha zararlı değil mi rahim kasılmaz mı. Bu yarım kalan tedavim İstanbuldaydı sormadım o zaman bu sefer durumumu söylücem ve sorucam. Gerçekten en zor aşama bana göre.

Acıbadem Eskişehir Fatih Öğüçtü doktorum kesinlikle memnun kalmadım. İki olumsuz tedavimde de hiçbir şekilde doğru süzgün açıklama yapmadı. Hemşireleri çok kötüydü ilgisizdi yaşadıklarımı yukarda anlattım. Kaldı ki tüm parayı yumurta toplamada alıyorlar transfer olmazsa transfer parasını geri ödüyoruz diyorlar bu da bana her halukarda bir şekilde transfer yaptıkları izlenimi uyandırdı. Ama İstanbul'da gittiim yer 3 parçada aldı parayı transferim iptal oldu yumurtalar olgun olmayınca ve trasnfer parasını ödememiş olduk olumsuz olmasına rağmen hem doktorun açıklamaları hem hemşireler he karşılayan görevliler çok iyiydi yine oraya gideceğiz ocakta.

Canım işlemi yaparken bir yandan da ultrasonda rahim içini görmek zorunda ki embriyoyu yerleştirebilsin bir de uygun yere yerleştirmek var rastgele koymuyorlar rahimin en kalınlaşan yerine yerleştirmeye çalışıyorlar embriyoyu o yüzden sıkışık olmak gerekiyor. Doktorun nasıl bir yöntem uyguları bilmiyorum. Ama pozitif almışsın keşke bizde öyle çok su içmek zorunda kalmasak.

Oncelikle cok gecmis olsun . idrar tutma isi bbbenm icinde cok sikintili bir durum o yuzden ben transfere giderken hasta bezi aldim yarim saat bekledikten sonra yaptim zaten devamli gelip duruyordu ordeklemi uugrasicam. cok zor oluyo ona yapmak .

Aynen canım benim de ohss olduğu için donduruldu embriyolar bugün yarın adet olup doktora gidicem. Konya da yaptırıyorum tedavimi ve ilk tedavim. Çok heyecanlıyım olumsuz düşünmüyorum da alternatifleri degerlendiriyorum diyelim

inş cnm transfer olmayı bekliyorum yumurtalarım toplandı 4 tane dondurulmuş var üç aydır hep bi aksilik cıkıyo bakalım aralığa kaldık

Nerde yaptiriyosun canim

hadi bakalim heycaninin devami hamilelik habeti ile devam eder insallahhhh :) ilk ve son olur tedavin umarim. Ben cok memnunum semra kahraman benim dr um aklinda olsun ozman

İnşallah canmm kendini toparlamana sevindim. Ben transfer oldum 5.günüm bekliyorum sabırsızlıkla kendimi çok şiş hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…