-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.741
inşallahh canmm hakkında hayırlısıKızlar çarşamba günü toplamam olcak inşallah kaliteli çıkarlar
teşekkür ederim çok saolCanım o bünyeye göre değişir benimde 1 gün önce gelmiştiBu arada tedavin hayırlı olsun
saol teşekkür ederim hepimizin inşallah.Benim gecikmisti 1 hafta falan hatta. Hormon oda sonuçta etkiliyor. Tedavin hayırlı olur inşallah
Evet canım ben de polip için histeroskopi yaptırmıştım adetimin son günleriydi yapıldığında.Merhaba herkese mustafa acette rahim darligi için histerekospi olan varmi acaba ben histerekospi olmangerekiyor dedi adet olunca gel dedi adetliykenmi yapılıyor bu işlem
Herkese merhaba 7 senelik evliyiz ilk denememi martda yaptım negatif 2. Ciyi nisanda yaptım negatif eşimde varikosel var sperm sayısında düşüklük var 3. Denememizi yapıcaz nasipse bugün itabariyle soğan kürüne başladım pekmez içine polen ve arı sütü karıştırdımmonu kullanıyorum bide günlük folic kullanmaya başladım dr görüşmeye ekim sonu reglimde gideceğim bende dr söylediğne göre bir problem yok 3. Denemede pgt yapılcak embrioda yeni tedavi için kendimi eşimi hazırlamak istiyorum sizler nasıl bir yol izlediniz bitkisel vs neler yapabiliriz bana ve eşime
E hadi hayırlı olsun inşallahh sıkı sıkı tutunsun bebişin ayy bende aglıyamamıştım hemşireler falan olunca bide ne hissetiğinide anlamıyosunki çok farklı duygular :))Kızlar günaydın hamile arkadaşlar hepinize hayırlı olsun allahım bizlere de nasip etsin.
Şimdi hastanedeyim transferim yapıldı 4. Gün embriyosu transfer edildi bekleme süreci başladı. Transfer sırasında minicik birşey gördüm embriyoymuş utanmasan ağlayacaktım ne kadar güzel bi duyguymuş
Canım antakya uğur Mumcu Bulvarı'na yakın oturuyoruz histereskopi rahme kamera ile bakıyorlar bizim 3.deneme olacağı için dr gerekli gördü benim yaşım 25 canım senin ilk denemede mi tuttu canımAaa evett tesadüfe bakk neresinden antakyanınn :))yalovadayım ben bursaya gidiyoruz doktora ama histereskopi ne bilmioyorum hadi hayırlısıyla başlayıp güzel sonuçlar alırsın inşallahh yaş kaç ilk denememii senin
Hadi bakimmmm topik başkanıKızlar çarşamba günü toplamam olcak inşallah kaliteli çıkarlar
Canım ben iki hafta önce histereskopi oldum adetliyken gidiyorsun gün veriyor adet biriminden bir ile üç gün içinde yapman lazım bana rahim filmi çekildi daralma var dedi rahimde histereskopi oldum aynı günMerhaba herkese mustafa acette rahim darligi için histerekospi olan varmi acaba ben histerekospi olmangerekiyor dedi adet olunca gel dedi adetliykenmi yapılıyor bu işlem
Canım bana da rahim ağzı çok dar deyip genişletme yaptılar. Üni hastanesinde 1000 TL idi. Özelde 1500'e yaptırdım. Çok pahalı geldi bana. Seninki de pahalı mıydı?Canım ben iki hafta önce histereskopi oldum adetliyken gidiyorsun gün veriyor adet biriminden bir ile üç gün içinde yapman lazım bana rahim filmi çekildi daralma var dedi rahimde histereskopi oldum aynı gün
Evet cnm benim ilk denemde oldu çok şükür seninde bu sefer tutar inşallahh hayırlısıylaaCanım antakya uğur Mumcu Bulvarı'na yakın oturuyoruz histereskopi rahme kamera ile bakıyorlar bizim 3.deneme olacağı için dr gerekli gördü benim yaşım 25 canım senin ilk denemede mi tuttu canım
Evet canım süperrKızlar merhaba ben bugün testtimi tekrarlattım 77 ydi ilk test 2 gün sonra yani bugün 168 çıktı :))güzel yükselmiş demi:))
Ben beklemedeyim. pazartesi günü 18 inde tahlil vermem gerek ama Ben bu cuma vermeyi düşünüyorum. Dualarınızı bekliyorumArkadaşlar topik açıldığından beri kaç tane hamiş annemiz varmerak ettim. Vede en yakın sonucu almayı bekleyen kim. Dua dağıtalım birbirinize inşallah ben size gönderirim buradan.
Canım ben tüp bebek dr uma yaptırdım normalde 1500 ama sigortali olduğumuz için 1000 tl ödedik fiyat çok değil 2500 ödeyen duydumCanım bana da rahim ağzı çok dar deyip genişletme yaptılar. Üni hastanesinde 1000 TL idi. Özelde 1500'e yaptırdım. Çok pahalı geldi bana. Seninki de pahalı mıydı?
İnşallah canım inşallah bu defa tutar zaten tekrar yaptırır mıyız meçhul eşim tekrar yaptirmiycam diyor yani sanırım son şansımEvet cnm benim ilk denemde oldu çok şükür seninde bu sefer tutar inşallahh hayırlısıylaa
canım teşekkür ederim bize eşim gittiği dr ameliyat yaptırmayın boşuna dedi biz aşılama vs uğraşmadık direk tüp bebek yaptık herşey kafada bitiyor bemim babam kanser artık son evrede moral olarak düşüğüm oyüzden bakalım hayırlısıyla Rabbim elbet birgün nasip ederCanımm öncelikle tedavin hayırlı olsun. Sorunun benimle birebir aynı gibi. Bende hiçbir sorun görünmüyordu aşılamayla olur dediler 4 kez yaptırdım olmadı sonra eşimde varikozel vardı diye ameliyat ettiler 7 ci yılımızda onunda bir etkisi olmayınca tüp bebeğe karar verdik Bizim dr rumuz varikozel ameliyatı için gerek yokken neden istemişler dedi. Sizdede gerek görülmüyorsa eğer yaptırmayın derim. 8 yıl sonra ilk denememi yaptırdım ilki tutmadı ikinci denememizde bir oğlum oldu şimdi 2 buçuk yaşında sonrakilerde tutmadı ve biz 11 yıl sonunda canım teikinci kez başvurduk perşembe günü kısmetse yumurta toplama işlemim var. Size önerim en önemli faktör moralinizin çok ama çok iyi olması sakın stres yapmayın hiçbirşeyi. Sigara kullanıyorsanız ikinizse bu dönem uzak durun hatta bırakabilirsenz bırakın. Tüp bebekte sperm sayısının azlığı önemli değil bir bile olsa işlem yapılıyor avantajı bu ama daha iyi sonuç almak için aktarlarda satılan benimde çok fazla duyduğum çakşır otu var bende aldm bakalım etkisi olacakmı. Şimdilik bukadar sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin.