İyi akşamlar arkadaşlar. Ben çok şükür ki bebeğim kucagimda yazıyorum. Allahım sizlere de nasip etsin. 2 yılı geçti bu konuya hiç girmiyordum. (İnsan kötü anılardan ilaç isimlerinden vs kaçıyor galiba ) birden bi bakayım belki birilerine faydam olur diye girdim. Kısaca anlatayım yasadiklerimi da . Acil
tüp bebek dediler bana aşılama bile olamaz erken menapoz vs. Fsh 0.6 amh e2 falan hepsi kötü. Yumurta yok bir iki ancak. Ankara da genart mehmet erdem hakan satiroglu en iyi doktorlara gidiyorum yok olmuyor. Sebebi de bulunamıyor. Süre de yok menapoz a girdin gireceksin diyorlar. 3 tüp bebegi çok sık aralıklarla yaptılar olmadı. Sonra eczaneden ilaçlarını almış dönerken Allah gönderdi beni herhalde aktara girdim başka birsey için tabi ki laf hamile kalamiyoruma geldi. (ki daha önce ot çöp vitamin soğan kabuğu her şeyi denemistim ) sonra bana keciboynuzlu ballı bir karışım yaptı kocaman bir şişede. Bunu aç karnına günde 3 kez ye dedi 1 aya kalmaz hamile kalirsin dedi Sonra çok şükür ki 15. Gün hamile kaldım. Darısı sizlere olsun.ama sanırım buradan eczane aktar ismi vermek vs yasak. Ozelden ulaşmak isteyenler olursa yardımcı olmak isterim Neden bu kadar uzun anlattım? Çünkü daha sonra ozelden sorrsaniz fırsat bulamam yazmaya. Genel olarak herkese cevabı önden vermek istedim. Allah hepinize gonlunuze göre versin iyi akşamlar arkadaşlar