-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.701
Aminnn iinşallahh darısı size Aaaa evet benim doktorum antskyalı ki bende antakyalıyım :)) çok iyi doktor kardeşidemi kadın dogumm:))antakyadamısın sen senin kaçıncı günnAyyy gözlerinaydın olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayinasip etsin canım benim dr senin dr un kardeşi sanırımçünkü oda bursada acıbadem de benim dr Hatay'da ümit zeteroğlu inşallah bizimkide pozitif sonuçlarnır inşallah isteyen herkes pozitif sonuçlar alır
Aminnn cnmm teşekkürlerr darısı bekleyenlerin başına ama kasıklRımda adet sancısı var normaldir inşsllahhHayırlı uğurlu olsun. Gözünüz aydınnn :)
Hayırlı olsun Benim 7. Gün başladı bugünde var ve hamileyim :))))bende merak ediyorum normalmi hemşirem kanama olmadkça sorun yok dediArkadaşlar merhaba.bende çarşamba günü blastokist aşamasında 1 tane embiriyo trasfer edildi.bugün 4.günüm hafif hafif adet agrısı gibi hissediyorum acaba sizlerdemi öylesiniz.
Gözün aydın canım.bizler içinde çok dua et akıntı falan oldumu hiç
Normal canım. Hamile olan arkadaşlar hep aynı şeyi söylüyorAminnn cnmm teşekkürlerr darısı bekleyenlerin başına ama kasıklRımda adet sancısı var normaldir inşsllahh
çok güzel ya.peki kaç embriyo trasfer edildi
Rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah banada dua et
Canm sizde sorun neydi peki nezamandr istiyodunz bebek?Tek embiryo cnm 5. Gün embiryosu ilk denememiz allah nasip etti hayırlısıylada daim eylesin zor süreç allah herkese kolaylık ve güç versin :))
Cnm bizde belli bi sorun yok tu 3 yıldır deniyoduk olmadı çatlama problemi var demişti önceki doktorum sonra şahin bey 7 yıllıkta evli oldugumuz için :))tüp bebek önerdi direk bize biz aşılama diye gitmiştik aslında ve tüp bebrğe karar verdik hayırlısıylada allahım nasip etti inşallahh:))Canm sizde sorun neydi peki nezamandr istiyodunz bebek?
Hayırlı olsun canım. Pozitifleri gör inşallahArkadaşlar merhaba.bende çarşamba günü blastokist aşamasında 1 tane embiriyo trasfer edildi.bugün 4.günüm hafif hafif adet agrısı gibi hissediyorum acaba sizlerdemi öylesiniz.
Sanırım bana sormuşsun. Canım ben pco yum. Ayrıca hidrosalpenks nedeniyle sol tüpümü bağladılar. 3 negatif aşılamam var. İlk tüp bebek denememiz olacak. Yumoşlar toplandı donduruldu kasım ayında transfer olacak inşallahÇok sağol canım Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın.sizin sorununuz neydi
inşallah hayırlısı olsun çok dua ediyorum hepimize
Aaa cidden toprağım çıktıAminnn iinşallahh darısı size Aaaa evet benim doktorum antskyalı ki bende antakyalıyım :)) çok iyi doktor kardeşidemi kadın dogumm:))antakyadamısın sen senin kaçıncı günn
Aynen ya şimdi izliyoruzbizde baslasak artık gerçi ben başlamadan kendimi negatife hazırlıyorumSalı gibi olur diye düşünüyorum canım bizde hayırlısıyla başlayalım bu surece yumurtalarim büyüyo sukadar yumurtam oldu diye sohbetler edelimm artik