- 9 Ağustos 2016
- 50
- 14
- 36
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.781
Ben beklemedeyim. pazartesi günü 18 inde tahlil vermem gerek ama Ben bu cuma vermeyi düşünüyorum. Dualarınızı bekliyorum
Tebrik ederim canım Allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.Kızlar kızlar 527 çıktı 14.gün sonucum. 2 gün sonra bir daha yaptıracağım tabi.
Ayyy süper çok sevindim Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımızaKızlar kızlar 527 çıktı 14.gün sonucum. 2 gün sonra bir daha yaptıracağım tabi.
Amin canım inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi.Tebrik ederim canım Allahım saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.
Tebrikler tatlımKızlar kızlar 527 çıktı 14.gün sonucum. 2 gün sonra bir daha yaptıracağım tabi.
Amin canım darısı isteyen herkesin başına.Ayyy süper çok sevindim Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
Ay çok sevindim Rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerin başına çok duygulandım ya bende gorurmuyum acaba
Sağolasın canım.Tebrikler tatlım
MasaAllah canım tebrikler.. daim olsun kucağınada alman dileğiyleKızlar kızlar 527 çıktı 14.gün sonucum. 2 gün sonra bir daha yaptıracağım tabi.
Amin canım inşallah.MasaAllah canım tebrikler.. daim olsun kucağınada alman dileğiyle
maşallahKızlar kızlar 527 çıktı 14.gün sonucum. 2 gün sonra bir daha yaptıracağım tabi.
Oooo süper canım Allah tamamına erdirsin inşallah :)Kızlar kızlar 527 çıktı 14.gün sonucum. 2 gün sonra bir daha yaptıracağım tabi.
Kızlar kızlar 527 çıktı 14.gün sonucum. 2 gün sonra bir daha yaptıracağım tabi.
Amin canım çok sağolasın. 2 tane 3. Gün embriyosu canım. İkiz olabilir mi acaba?Oyy oy maşallaahhh canımmm çok sevindimRABBİM kucağına almayı nasip etsin inşallahurahman. Beta hcg çok iyi kaç amriyo transfer edildi.
Amin canım inşallah. Ay çok sevinçliyim kızlar inşallah kucağıma almak nasip olur. Amin.Oooo süper canım Allah tamamına erdirsin inşallah :)
hayırlı olsun canım çok sevindem böyle güzel haberler alınca bizlerde çok mutlu oluyoruz.Kızlar kızlar 527 çıktı 14.gün sonucum. 2 gün sonra bir daha yaptıracağım tabi.
canımsın darısı sizlerin başınahayırlı olsun canım çok sevindem böyle güzel haberler alınca bizlerde çok mutlu oluyoruz.
Tebrik ederim canim rabbim kucagina almayi nasip etsinAmin canım çok sağolasın. 2 tane 3. Gün embriyosu canım. İkiz olabilir mi acaba?