- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.761
Arkadaşlar bende çarşamba günü trasfer oldum.inanın zaman geçmiyor bana test gününü 20 ekim dedi ama burda aynı gün olan arkadaşlar 17 de yaptırıcak sizce ne zaman yaptırmalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben beklemedeyim. pazartesi günü 18 inde tahlil vermem gerek ama Ben bu cuma vermeyi düşünüyorum. Dualarınızı bekliyorum
canım teşekkür ederim bize eşim gittiği dr ameliyat yaptırmayın boşuna dedi biz aşılama vs uğraşmadık direk tüp bebek yaptık herşey kafada bitiyor bemim babam kanser artık son evrede moral olarak düşüğüm oyüzden bakalım hayırlısıyla Rabbim elbet birgün nasip eder
Amin cnm saol allah sizede nasip etsin inşallahh dua et hayırlısı olsunİnşallah canım inşallah bu defa tutar zaten tekrar yaptırır mıyız meçhul eşim tekrar yaptirmiycam diyor yani sanırım son şansım seninki de çok güzel katlanmış 41 kere maşallah
inşallah çok güzel geçecekKızlar çarşamba günü toplamam olcak inşallah kaliteli çıkarlar
maşallahKızlar merhaba ben bugün testtimi tekrarlattım 77 ydi ilk test 2 gün sonra yani bugün 168 çıktı :))güzel yükselmiş demi:))
Canım Allah sımsıkı tutnmayı ve kucağna almayı nasip etsin test için acele etme ben örgü örmenş tavsiye ederim kafan dağılsın gerçekten zaman geçmiyorArkadaşlar bende çarşamba günü trasfer oldum.inanın zaman geçmiyor bana test gününü 20 ekim dedi ama burda aynı gün olan arkadaşlar 17 de yaptırıcak sizce ne zaman yaptırmalıyım
Amin Canım Allah isteyen herkese nasip etsin kucağımızı boş bırakmasınMEVLAM babanızada YA-ŞAFİ ismiyle şifa versin inşallah canım Herşey gönlünüze göre olur dua edelim inşallah benim dua başlatacağım bir sitem var oradan bize katılıp toplu dua yapabilirsin. Aşılamaya gelince biz 4 cü yılımızda tüp bebek için baş vurmuştk dr bizi geri çevirdi sorun yok çocuğunuz olur... o olmayınca aşılama denemek istedik. Kısmet nasip herşey. RABBİM bu yolda olan tüm dostlarımın kucağını boş bırakmasın inşallahurahman..
Ayyy inşallah canımHadi bakimmmm topik başkanıinşallah bol kaliteli yumislerr embriyolar bebişlerrr olurrr inşallah bir pozitif de senden alırız
amin canım hepimize inşallahSabırlı olun ALLAH hayırlısıyla o müjdeyi almanı nasip etsin inşallah canımm.
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.Ayyy inşallah canım
İnşallah hayırlısı canıminşallahh canmm hakkında hayırlısı
İnşallah canım transferim de olsaydı bi :)inşallah çok güzel geçecek
İnşallaaahhh canımhayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Slm canım, değerin çok güzel maşallah Rabbim tamamına erdirsin, benim de dün transferim oldu neler yapmamı tavsiye edersin sen hep yattın miKızlar merhaba ben bugün testtimi tekrarlattım 77 ydi ilk test 2 gün sonra yani bugün 168 çıktı :))güzel yükselmiş demi:))
Amin canım inşallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.