- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.721
canim herkesin tedavi şekli farklı oluyor. doktorun yöntemleri farklı olabiliyor sen bunlara takılma. yanlış hatirlamiyorsam sen yurt disindaydin. orası buraya göre çok farklı oluyo anlatan arkadaşlardan biliyorum. mesela benim geçen transferde dogum kontrol hapini adetin 2 günü başladım bitirdim sonra adet oldum ve estrofemle başlamıştım. şimdiki transferimde ise aynı yumurta buyuyutme zamanı gibi pregon kullaniyorum ve böyle transfer yapicak. merak etme yani farklılıklar okabiliyo.Dondurulmuş embriyo transfer olan yada olacak olan arkdaşlar süreç nasıl işliyor ve hangi ilaçları kullanıyorsunuz?? Doğum kontrol hapı kullananlar ne için kullanıyorsunuz.. benim dondurulmuş transferim olacak adetimin ilk günü itibariyle doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.. bunun dışında hiç bi ilac yok çarşamba kontrol var rahim kalınlığı ölçülcek ve transfer tarihi belirlenecek. sanki benim tedavim sizlere göre ters gibi gelmeye başladı.. sadece doğum kontrol hapıyla dondurulmuş transfer olur mu??? Offff kafamda yine deli sorularrr
Evet canım yurtdışındayım gerçekten çok farklı türkiyeyle burası.. ben 5. Gün embriyo transferi istiyorsam ekstra ücret ödüyorum.. 3. Gün için ödemiyorum.. form dıldurdum 2 tane 5. Gün embriyo istiyorum diye..bazen çok tedirgin oluyorum..kafam karışıyor..Herkesin ilaçları ve tedavisi çok farklı.. benim tedavi hep garip geliyor banacanim herkesin tedavi şekli farklı oluyor. doktorun yöntemleri farklı olabiliyor sen bunlara takılma. yanlış hatirlamiyorsam sen yurt disindaydin. orası buraya göre çok farklı oluyo anlatan arkadaşlardan biliyorum. mesela benim geçen transferde dogum kontrol hapini adetin 2 günü başladım bitirdim sonra adet oldum ve estrofemle başlamıştım. şimdiki transferimde ise aynı yumurta buyuyutme zamanı gibi pregon kullaniyorum ve böyle transfer yapicak. merak etme yani farklılıklar okabiliyo.
5 gun olunca niye farkli oluyo ki. oysa dayabildikten sonra 5 gune bekletmeleri onlar icinde daha iyi degilmi ki. gercekten prosedur cok farkli. evet canim ağustosta düşük yaptim şimdi 4 transfere hazırlanıyorum. ve neler olucak hiç bilmiyorum her seferinde farklı yoldan gidiyoruz allah yardımcımız olsun ins güzel sonuçlarla kucaklarimuza doldururuz.Evet canım yurtdışındayım gerçekten çok farklı türkiyeyle burası.. ben 5. Gün embriyo transferi istiyorsam ekstra ücret ödüyorum.. 3. Gün için ödemiyorum.. form dıldurdum 2 tane 5. Gün embriyo istiyorum diye..bazen çok tedirgin oluyorum..kafam karışıyor..Herkesin ilaçları ve tedavisi çok farklı.. benim tedavi hep garip geliyor banabakalım beni neler bekliyor... bu arada sende umarım güzel sonuçlar alırsın.. sanırım seninde düşüğün vardı yanlış hatırlamıyorsam.. bu sefer yüzlerimiz güler..
Aaa evett tesadüfe bakk neresinden antakyanınn :))yalovadayım ben bursaya gidiyoruz doktora ama histereskopi ne bilmioyorum hadi hayırlısıyla başlayıp güzel sonuçlar alırsın inşallahh yaş kaç ilk denememii seninAaa cidden toprağım çıktıevet canım kardeşi de kadın dogumcu canım ben iki hafta önce histereskopi oldum şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum 10 gün sonra ilaç biter tahminen 25 civarında adetim gelir canım o zaman basliyacaz inşallah canım sen bursada mi yerlesmissin
Saolunn amin hayırlısıyla kucagımızada alırız sağlıkla inşallahh allahh hepinize yardım etsin hiç umudunuzu kaybetmeyin duygularım çok garip tarifsiz:)) benim ilk deneme 5. Gün embiryosu 1 tane konuldu bursa acıbadem şahin zeteroğlu doktorum canım çok iyi oldugu için gittim zaten
Benim gecikmisti 1 hafta falan hatta. Hormon oda sonuçta etkiliyor. Tedavin hayırlı olur inşallahkzlar günaydın uzun protokol tedavide Lucrin kullanırken adet gecikmesi yaşayan var mı 3 gün geciktim ?
kzlar günaydın uzun protokol tedavide Lucrin kullanırken adet gecikmesi yaşayan var mı 3 gün geciktim ?
Canım kanamanın damla damla değilde normal geldi zaman ilk gun olarak sayılırkızlarrr ya bişey sorcam adet bekliyorum şuan da size sorum adet akşam olursa o gün 1. günmü oluyo
Kızlar günaydın hamile arkadaşlar hepinize hayırlı olsun allahım bizlere de nasip etsin.
Şimdi hastanedeyim transferim yapıldı 4. Gün embriyosu transfer edildi bekleme süreci başladı. Transfer sırasında minicik birşey gördüm embriyoymuş utanmasan ağlayacaktım ne kadar güzel bi duyguymuş
kızlarrr ya bişey sorcam adet bekliyorum şuan da size sorum adet akşam olursa o gün 1. günmü oluyo
evet :)kızlarrr ya bişey sorcam adet bekliyorum şuan da size sorum adet akşam olursa o gün 1. günmü oluyo
İyi akşamlar arkadaşlar. Ben çok şükür ki bebeğim kucagimda yazıyorum. Allahım sizlere de nasip etsin. 2 yılı geçti bu konuya hiç girmiyordum. (İnsan kötü anılardan ilaç isimlerinden vs kaçıyor galiba ) birden bi bakayım belki birilerine faydam olur diye girdim. Kısaca anlatayım yasadiklerimi da . Acil tüp bebek dediler bana aşılama bile olamaz erken menapoz vs. Fsh 0.6 amh e2 falan hepsi kötü. Yumurta yok bir iki ancak. Ankara da genart mehmet erdem hakan satiroglu en iyi doktorlara gidiyorum yok olmuyor. Sebebi de bulunamıyor. Süre de yok menapoz a girdin gireceksin diyorlar. 3 tüp bebegi çok sık aralıklarla yaptılar olmadı. Sonra eczaneden ilaçlarını almış dönerken Allah gönderdi beni herhalde aktara girdim başka birsey için tabi ki laf hamile kalamiyoruma geldi. (ki daha önce ot çöp vitamin soğan kabuğu her şeyi denemistim ) sonra bana keciboynuzlu ballı bir karışım yaptı kocaman bir şişede. Bunu aç karnına günde 3 kez ye dedi 1 aya kalmaz hamile kalirsin dedi Sonra çok şükür ki 15. Gün hamile kaldım. Darısı sizlere olsun.ama sanırım buradan eczane aktar ismi vermek vs yasak. Ozelden ulaşmak isteyenler olursa yardımcı olmak isterim Neden bu kadar uzun anlattım? Çünkü daha sonra ozelden sorrsaniz fırsat bulamam yazmaya. Genel olarak herkese cevabı önden vermek istedim. Allah hepinize gonlunuze göre versin iyi akşamlar arkadaşlar